גלריית הפופ אפ הנודדת של האמן הבינלאומי טומי כהן נפתחת לראשונה הבוקר בקניון עופר רמת אביב

גלריית הפופ אפ הנודדת של האמן הבינלאומי  טומי כהן נפתחת לראשונה הבוקר בקניון עופר רמת אביב
צילום: יחצ

התערוכה מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי  ותוצג למשך 10 ימים עד ה 9 לינואר 2026

 גלריית הפופ אפ הנודדת של האמן הבינלאומי טומי כהן נפתחת לראשונה הבוקר (יום ד) בקניון עופר רמת אביב,  היא מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי, ותוצג לקהל הרחב במשך 10 ימים עד ה 9 לינואר 2026.

במסגרת התערוכה ייחשפו עבודותיו של טומי כהן על גבי מסכי ענק תלת-ממדיים, בפורמט דיגיטלי חדשני המייצר חוויה חזותית עוצמתית, סוחפת ובלתי שגרתית.

יצירותיו של טומי נעות על הציר שבין אמנות פלסטית, צילום ודימויים דיגיטליים, ויוצרות עולם חזותי עשיר העוסק בזהות, תודעה ותרבות עכשווית. השימוש בטכנולוגיית תלת-ממד מחדד את המתח בין חומר לדימוי, בין המציאותי לסוריאליסטי, ומזמין את הצופה להיכנס אל תוך היצירה ולחוות אותה כמרחב חי ונושם. בקרוב טומי מתכנן לפתוח את הגלריה שלו בספוטים הכי חמים בניו יורק ומיאמי.

הצגת העבודות מחוץ למסגרות הגלריה המסורתיות מבקשת לטשטש את הגבולות בין אמנות גבוהה למרחב יומיומי, ולהנגיש חוויה אמנותית עמוקה לקהל רחב ומגוון. גלריית הפופ-אפ הנודדת מהווה המשך ישיר לעיסוקו של טומי בפלטפורמות חדשות להצגת אמנות ובחיבור שבין יצירה, טכנולוגיה וקהל.

טומי כהן הוא מהיוצרים הבולטים והבודדים בדור החדש של האמנות העכשווית, ופועל בזירה הבינלאומית בשיתופי פעולה עם המותגים הגדולים בעולם, בהם: Disney, Netflix, Marc Jacobs, L’Oréal Paris, Louis Vuitton, Coca Cola , ענקיות הטכנולוגיה Samsung, LG, ZoomInfo, Playtika ועוד.

בנוסף, טומי יצר יצירת אמנות ייחודית עבור האמן הבינלאומי Drake, ונחשב לאחד היוצרים המחברים בין תרבות פופ עולמית לאמנות דיגיטלית עכשווית. בישראל עובד טומי בשיתופי פעולה צמודים עם אמנים מובילים, בהם עומר אדם, בר רפאלי, נועה קירל, נטע אלחמיסטר, אנה זק, עדן פינס ועוד ונחשב לדמות מרכזית בהנגשת אמנות חדשנית לקהל הרחב.

התערוכה הנודדת תגיע לשלושת קניוני עופר ברחבי הארץ:

עופר רמת אביב – החל מה 30.12.2025 עד ה 9.1.2026.

עופר הקניון הגדול פ"ת – החל מה 11.1.2026 עד ה 23.1.2026

עופר גרנד קניון חיפה – החל מה 25.1.2026 עד ה 6.2.2026

 

גלריית הפופ – אפ פתוחה לקהל הרחב – ללא עלות

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"בעיניים עצומות": כוכבי רשת, משפיענים ושגרירי מאסטר שף בארוע חגיגי ולבן לחג השבועות
המותג הקולינרי מאסטר שף, מבית שסטוביץ, קיים אמש אירוע חגיגי...
האחות תושבת תל אביב שמובילה את תחום בריאות הציבור במרכז
לרגל שבוע האחות הבינלאומי, הכירו את חלי נוה, תושבת תל...
חברת החשמל: בית הספר ״נופי ים ״ בתל אביב זכה במקום הראשון בתוכנית החינוכית "נתיב האור" של חברת החשמל
כ-800 תלמידים, ראשי רשויות מקומיות, נציגי משרד החינוך ובכירים בחברת...
שם התערוכה: dd/mmm/yyyy (יום.חודש.שנה) - דקל הררי
אני עובד עם עיתונים. לא בגלל מה שכתוב בהם, ולא...
צלילים של חזרה לשגרה קונצרט חדש שמפגיש את שני הענקים רוסיני – מנדלסון לערב שכולו ניצחון הרוח
לאחר תקופת מלחמה מתמשכת וקיפאון זמני בעולם התרבות, התזמורת הסימפונית...
פרס א.מ.י למפעל חיים יוענק לכוריאוגרפית נעה ורטהיים ולמנכ"ל להקת "ורטיגו" עדי שעל במסגרת אירועי "מחול ישראלי 2026"
ערב חד פעמי בו הלהקות הגדולות של המחול הישראלי על...
קניון עופר רמת אביב משיק קומת קולינריה חדשה בהשקעה של כ-100 מיליון ש”ח
הקומה החדשה נפתחת במקביל לפתיחת חנויות חדשות וראשונות של מותגי...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בקניוני עופר
הפופ אפ הראשון נפתח בקניון עופר רמת אביב ולאחר מכן...
“לקחת נשימה”: תערוכה קבוצתית המציעה רגע של עצירה והתבוננות בתקופה רוויית מתח ואי־ודאות, ומבקשת להזמין את המבקרים לחוות רגעים של שקט, אור ותנועה מחודשת
גלריית האמנים שבקניון עופר רמת אביב פותחת תערוכה קבוצתית חדשה...
היוטיוברים חוזרים: דה כהן ונבחרת הגיימרים במופעים חדשים באקספו החל מהיום עד חמישי
אחרי הדחייה שנכפתה בשל המלחמה, המופע 'איוונט ישראל' חוזר לבמה...
דילוג לתוכן