ערב פרימיום משותף למסעדת פליים וליקב טפרברג

ערב פרימיום משותף למסעדת פליים וליקב טפרברג
קרדיט: איתיאל ציון

יין ימזג ללא הגבלה במסעדת פליים בהובלת השף אורן אסידו

במסעדת השף הכשרה FLAME במלון קרלטון תל אביב, מול הנוף של הים התיכון והיאכטות העוגנות במרינה, יקיימו לפני ראש השנה ערב קונספט מיוחד ביום שלישי 1.10.2024 במסגרתו השף אורן אסידו מארח את יקב טפרברג לארוחת שף ויין.
הארוחה כוללת מנות שף חדשות ומנות ספיישל שיוכנו במיוחד לערב, לאורך כל הסעודה יימזג יין ללא הגבלה (היין במחיר של 69 ₪ לסועד), מהיינות המובחרים של יקב טפרברג. היין יותאם למנות השונות על ידי היינן הראשי של היקב.
כבר בכניסה יקבלו האורחים יין רוזה סמוק של יקב טפרברג מענבי ברברה. הרוזה ימזג מבקבוקי מגנום מיוחדים במהלך הארוחה יעבור סומלייה המסעדה יחד עם יינן היקב עם בקבוק עצום – 3 ליטר דאבל מגנום שהגיע במיוחד לערב זה מהיינות השמורים של היקב. יין אדום בלנד ייחודי של מלבק & מרסלן מיושן שנה בחביות עץ חדשות.
בין המנות שיוגשו בערב: בראשונות: כרישה צלויה בגחלים, שמן זית ומלח סלרי, סשימי טונה – אבטיח כבוש, פונזו הדרים, פינגר ליים, טרטר בקר – קרקר זעתר, טבסקו, איולי מח עצם, צלעות תירס יניגריט צ‘יפוטלה וליים. קטאייף צוואר טלה ירקות מוחמצים וטחינה עמבה. בעיקריות: סיח עוף שיפוד פרגית, ליה ובצל סגול, גלייז שאטה, סלסה עגבניות גריל וטחינה חמה, ספייריבס טלה בוקצ'וי וירוקים, פילה בקר ארטישוק ירושלמי צלוי בגחלים , קרם ארטישוק ירושלמי, קרם שום שחור ,פטריות מלך היער וציר עוף חום.
לצד מנות אלו, קטגוריית הבשרים במסעדה מכובדת במיוחד וכוללת בשרים בגידול מקומי מעדרים מובחרים של פרות הולשטיין, שמטופלות היטב בחדר היישון המפואר, אותו ניתן כמובן לראות מתוך חלל המסעדה.
מותנה בהזמנת מקום מראש. תקף ב 1.10.2024 החל מהשעה 18:00

פליים היא מסעדת "אש גלויה" הראשונה בישראל והמסעדה הכשרה הראשונה בעולם. המסעדה, שנפתחה לפני כשנה, ממוקמת בקומה הראשונה של מלון היוקרה קרלטון בתל אביב, עם נוף לטיילת ולחוף הים, ובה 120 מקומות ישיבה, כולל מרפסת, בר פרטי וחדר פרטי.
המטבח המסעיר של פליים מציג את אחד הטרנדים הצומחים והפופולריים ביותר בקרב המסעדות המובילות ברחבי העולם. זהו מטבח מסעיר שמשדר מצד אחד חדשנות וריגוש ומצד שני גם פראיות. כל המנות במסעדה עוברות תהליכי בישול באש גלויה, כולל ראשונות, עיקריות ואפילו קינוחים.
מטבח המסעדה הוא מטבח פתוח ובו ג'וספר שעובד על ידי גחלי עץ אלון ואש חיה, לצד פאריז'ה, גריל גחלים דרום אמריקאי מסורתי שעובד על עץ ומרחק, כאשר אורך הצלייה, הגבהים והמרחקים מהאש משתנים בהתאם למנות ולטכניקת ההכנה הכרוכה בהן.
אסידו נכנס למטבח של פליים אליה הביא את תביעת ידו הייחודית. בתפריט המחודש ניתן למצוא מנות חדשות ומרגשות, אשר כולן, ללא יוצא מן הכלל, עוברות תהליכי בישול באש גלויה, ראשונות, עיקריות ואפילו קינוחים.

קרדיט: איתיאל ציון
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חבל הצלה לחיילים במצוקה: עורך דין צבאי מומלץ
השירות הצבאי עשוי להיות חוויה מעצימה וחיובית מאוד. באותה מידה...
איך משאירים את העבר בהוויה הישראלית
העבר הישראלי הוא חלק בלתי נפרד מן העתיד שלנו, גם...
הסוגים השונים של צמחים מלאכותיים לבית
תוספת של צמחים לחלל המגורים שלכם יוצרת אווירה שופעת אור...
מה כדאי לכתוב על מצבה
בחירת הכיתוב על המצבה היא ללא כל ספק משימה רגישה...
אירוע גאלה והוקרה לתרבות השחורה בישראל - חמישי 23.1.2025 האנגר 11 תל אביב
  אירוע גאלה והוקרה לתרבות השחורה בישראל במסגרת פסטיבל  BE.MC Live 2025...
חלוקת רכוש במסגרת גירושין: מהם האתגרים העיקריים?
אחד הנושאים שלא פשוט להסדיר ולהגיע להסכמות בהם בגירושין בהליך...
יוקר המחייה? יריד עודפים של מותגים בינלאומיים מובילים: ריפליי, פפה ג'ינס, ג'וסי קוטור, קארל לאגרפלד, ואד הרדי יפתח בעופר בילו סנטר
יריד עודפים ענק של מותגים בינלאומיים מובילים, בניהם:  ריפליי, פפה...
אמנות מעוררת חושים: יום פעילויות חווייתיות לכל המשפחה במוזיאון תל אביב לאמנות, בהובלת רופאים מהמרכז הרפואי א.ר.ם
מפל של צלילים - אמבטיית תדרים מדיטטיבית בסימן תפילה להשבת...
מותג הטקסטיל לבית TAKE A NAP פותח פופ אפ בקניון עופר רמת אביב
הפופ אפ יציע מוצרים איכותיים, מעוצבים, על זמניים, מחומרים טבעיים,...
להקת המחול קמע גאה להציג: פנים לבנות - White Face יצירות מאת תמיר גינץ ונאצ'ו דואטו
להקת המחול קמע גאה להציג את "פנים לבנות" ערב ובו...
דילוג לתוכן