פסטיבל אנימיקס 2024: אנימציה, קומיקס, קריקטורות ומקרני Epson

פסטיבל אנימיקס 2024: אנימציה, קומיקס, קריקטורות ומקרני Epson
קרדיט: אפסון

מסלולי הדו-קרב בין זוגות קומיקסאים ידועים, שנערכו השנה תוך שימוש בטכנולוגיית ההקרנה מקרוב של Epson, שאפשרה למתחרים להתפרע על מסך ענק – ונטול נייר תוך שימוש בעפרונות דיגיטליים

הפסטיבל הבין-לאומי לאנימציה, קומיקס וקריקטורה, אנימיקס 2024, הסתיים בסוף השבוע, לאחר שאלפי מבקרים וצופים ביקרו בעשרות אירועי הלוויין שהתרחשו בסינמטק תל אביב.

בין האטרקציות השנה בלטו תחרות האנימציה הבין-לאומית, בה התחרו מעל 300 סרטים מ-20 מדינות בעולם, השקת ספר אנתולוגיה בהשתתפות 12 אמני קומיקס שאיירו 12 סיפורי גבורה בעקבות ה- 7 באוקטובר, סדנאות ״חתוליות״ של המאיירת אילנה זפרן, שעבודותיה הוצגו בתערוכה ומסלולי הדו-קרב בין זוגות קומיקסאים ידועים, שנערכו השנה תוך שימוש בטכנולוגיית ההקרנה מקרוב של Epson, כזו שאפשרה למתחרים להתפרע על מסך ענק – ונטול נייר תוך שימוש בעפרונות דיגיטליים להנאת הקהל.

״תמיכה באמנות ואמנים הייתה מאז ומתמיד חלק מהותי מהפעילות היום יומית של Epson״, אומרת אליש פוקס, מנהלת השיווק ב-Epson ישראל. ״ הזיקה לאמנות, בין אם מדובר באיור, קוניקס, צילום, או באנימציה, כמו גם הדפסות איכות מקצועיות של יצירות אמנות, היא רבת שנים והדוקה ביותר. משתמשי הקצה שלנו בתחומי האמנות לסוגיה מלווים אותנו לאורך שנים והפידבק הקבוע שלהם מאפשר לנו להעלות את הרף עוד ועוד״.

לדברי קובי כהן, מנהל תחום ההקרנה ב-Epson ישראל, בין המקרנים שכיכבו ב׳שטח׳ ניתן היה למצוא את ה- EB-PU2220U ואת ה-EB-770FI, שמספק תצוגת לייזר אינטראקטיבית ממרחק קצר במיוחד. ״המקרנים שלנו משתתפים כיום באופן פעיל באינספור כנסים, אירועי חוצות ומופעי ענק ברחבי העולם ומצד שני ניתן למצוא אותם במוזיאונים ועד כיתות לימוד״, אומר כהן. ״הם קלים ביותר בשימוש, מפגינים מקור אור עוצמתי במיוחד ועמידים ביותר לכל פגעי הסביבה. מקרני הלייזר שלנו מסמנים כיום קפיצת מדרגה משמעותית מבחינת הביצועים ומחזקים את מיצובה של החברה כמספר 1 בשוק ההקרנה העולמי״.

קרדיט: אפסון
קרדיט: אפסון

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בתי עץ יוקרתיים - הבחירה המושלמת למגורים
בתי עץ יוקרתיים בתי עץ יוקרתיים מעניקים חווית מגורים ייחודית ומפנקת,...
מאחורי העשייה היומיומית: שני סיפורי חילוץ מרגשים של המחלקה הווטרינרית בעיריית בת-ים
בשבוע האחרון הובילו צוותי המחלקה הווטרינרית של עיריית בת-ים שני...
ניהול כלכלי חכם למשפחה שלך
תכנון תקציב משפחתי אחד השלבים החשובים ביותר בניהול הפיננסי של המשפחה...
גלריית ZOA על שם דבורה פישר, תל אביב גאה להציג: "נוף, מרחב, אור"
תערוכת האיגוד הישראלי של אדריכלי הנוף בישראל לציון 75 שנה...
רוצים להבטיח כיצד ינוהלו ענייניכם גם אם לא תהיו מסוגלים לעשות זאת בעצמכם? זה אפשרי
הבטחת שליטה על החלטות אישיות, רפואיות ורכושיות במקרה של חוסר...
יצירה מתוך הכאב: סרטי הגמר של אמית אלירז פתח תקווה הגיעו למסך הגדול
אירוע "מתבוננים בחיים" הראשון, פרימיירה חגיגית של ארבע יצירות דוקומנטריות...
עיריית בת-ים מחדדת הנחיות: כלל המקלטים הציבוריים נפתחו, מוסדות החינוך לא יפעלו וחופי הים סגורים
לאור המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות פיקוד העורף, עיריית בת-ים מעדכנת...
הפציעה השקופה. חודש המודעות לפוסט טראומה: כך נוירופידבק מציע תקווה חדשה לנפגעי טראומה ומלחמה
חודש יוני הוא חודש המודעות להפרעת דחק פוסט טראומטית (PTSD)...
מבית הנשיא לאירופה: תלמיד אמית בר אילן גוש דן זכה בתחרות המדענים הצעירים
הישג מדעי כחול-לבן: שגיא אפלבום, תלמיד י"ב בבית החינוך אמית...
קיץ בריא ובטוח: כך תיהנו מהים והבריכה בלי לסכן את הבריאות
עם פתיחת עונת הרחצה, החופים והבריכות מתמלאים באנשים המחפשים מפלט...
דילוג לתוכן