פסטיבל אנימיקס 2024: אנימציה, קומיקס, קריקטורות ומקרני Epson

פסטיבל אנימיקס 2024: אנימציה, קומיקס, קריקטורות ומקרני Epson
קרדיט: אפסון

מסלולי הדו-קרב בין זוגות קומיקסאים ידועים, שנערכו השנה תוך שימוש בטכנולוגיית ההקרנה מקרוב של Epson, שאפשרה למתחרים להתפרע על מסך ענק – ונטול נייר תוך שימוש בעפרונות דיגיטליים

הפסטיבל הבין-לאומי לאנימציה, קומיקס וקריקטורה, אנימיקס 2024, הסתיים בסוף השבוע, לאחר שאלפי מבקרים וצופים ביקרו בעשרות אירועי הלוויין שהתרחשו בסינמטק תל אביב.

בין האטרקציות השנה בלטו תחרות האנימציה הבין-לאומית, בה התחרו מעל 300 סרטים מ-20 מדינות בעולם, השקת ספר אנתולוגיה בהשתתפות 12 אמני קומיקס שאיירו 12 סיפורי גבורה בעקבות ה- 7 באוקטובר, סדנאות ״חתוליות״ של המאיירת אילנה זפרן, שעבודותיה הוצגו בתערוכה ומסלולי הדו-קרב בין זוגות קומיקסאים ידועים, שנערכו השנה תוך שימוש בטכנולוגיית ההקרנה מקרוב של Epson, כזו שאפשרה למתחרים להתפרע על מסך ענק – ונטול נייר תוך שימוש בעפרונות דיגיטליים להנאת הקהל.

״תמיכה באמנות ואמנים הייתה מאז ומתמיד חלק מהותי מהפעילות היום יומית של Epson״, אומרת אליש פוקס, מנהלת השיווק ב-Epson ישראל. ״ הזיקה לאמנות, בין אם מדובר באיור, קוניקס, צילום, או באנימציה, כמו גם הדפסות איכות מקצועיות של יצירות אמנות, היא רבת שנים והדוקה ביותר. משתמשי הקצה שלנו בתחומי האמנות לסוגיה מלווים אותנו לאורך שנים והפידבק הקבוע שלהם מאפשר לנו להעלות את הרף עוד ועוד״.

לדברי קובי כהן, מנהל תחום ההקרנה ב-Epson ישראל, בין המקרנים שכיכבו ב׳שטח׳ ניתן היה למצוא את ה- EB-PU2220U ואת ה-EB-770FI, שמספק תצוגת לייזר אינטראקטיבית ממרחק קצר במיוחד. ״המקרנים שלנו משתתפים כיום באופן פעיל באינספור כנסים, אירועי חוצות ומופעי ענק ברחבי העולם ומצד שני ניתן למצוא אותם במוזיאונים ועד כיתות לימוד״, אומר כהן. ״הם קלים ביותר בשימוש, מפגינים מקור אור עוצמתי במיוחד ועמידים ביותר לכל פגעי הסביבה. מקרני הלייזר שלנו מסמנים כיום קפיצת מדרגה משמעותית מבחינת הביצועים ומחזקים את מיצובה של החברה כמספר 1 בשוק ההקרנה העולמי״.

קרדיט: אפסון
קרדיט: אפסון

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תומכים בלוחמים: מחר, 21.5, יתקיים בהרצליה - ולראשונה בארץ - יריד עסקים קטנים של לוחמי ולוחמות מלחמת 'חרבות ברזל' בהובלת מועדון הלוחמים 448 הרצליה.
היום, יום חמישי, 21.5, בין השעות 15:00-10:00, יתקיים בכיכר דה...
אירועים, סדנאות ופעילויות מהגיל הרך ועד הגיל השלישי: כך חגגו תושבות ותושבי בת-ים את חג השבועות ברחבי העיר
עיריית בת-ים ציינה השבוע את חג השבועות תשפ״ו עם שלל...
"בעיניים עצומות": כוכבי רשת, משפיענים ושגרירי מאסטר שף בארוע חגיגי ולבן לחג השבועות
המותג הקולינרי מאסטר שף, מבית שסטוביץ, קיים אמש אירוע חגיגי...
רשת הבינלאומית Broaster Chicken פותחת סניף דגל בקניון עופר רחובות בהשקעה של כ- 500 אלף ש״ח
הסניף החדש בכשרות הרבנות הראשית נחשב לאחד הסניפים המתקדמים של...
צועדים אל הבירה
לכבוד יום ירושלים, יצאו חניכי המכינה הקדם-צבאית הטכנולוגית 'בראשית' אמית...
חוויית בילוי וקולינריה חדשה מול הים: עיריית בת-ים משדרגת את מתחם הפודטראקים בטיילת
כחלק מפיתוח מרחבי הבילוי בעיר לאורך רצועת החוף, עיריית בת-ים...
האחות תושבת תל אביב שמובילה את תחום בריאות הציבור במרכז
לרגל שבוע האחות הבינלאומי, הכירו את חלי נוה, תושבת תל...
אירועים ופעילויות לכל המשפחה: חגיגת שבועות בבת-ים
לקראת חג השבועות תשפ"ו, עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי...
שבועות בסטייל איטלקי: קולקציית עוגות הגבינה והאלטליו של מילאנו
לקראת חג השבועות, מילאנו בייקרי בקריית אונו משיק קולקציה חדשה...
חברת החשמל: בית הספר ״נופי ים ״ בתל אביב זכה במקום הראשון בתוכנית החינוכית "נתיב האור" של חברת החשמל
כ-800 תלמידים, ראשי רשויות מקומיות, נציגי משרד החינוך ובכירים בחברת...
דילוג לתוכן