פסטיבל אנימיקס 2024: אנימציה, קומיקס, קריקטורות ומקרני Epson

פסטיבל אנימיקס 2024: אנימציה, קומיקס, קריקטורות ומקרני Epson
קרדיט: אפסון

מסלולי הדו-קרב בין זוגות קומיקסאים ידועים, שנערכו השנה תוך שימוש בטכנולוגיית ההקרנה מקרוב של Epson, שאפשרה למתחרים להתפרע על מסך ענק – ונטול נייר תוך שימוש בעפרונות דיגיטליים

הפסטיבל הבין-לאומי לאנימציה, קומיקס וקריקטורה, אנימיקס 2024, הסתיים בסוף השבוע, לאחר שאלפי מבקרים וצופים ביקרו בעשרות אירועי הלוויין שהתרחשו בסינמטק תל אביב.

בין האטרקציות השנה בלטו תחרות האנימציה הבין-לאומית, בה התחרו מעל 300 סרטים מ-20 מדינות בעולם, השקת ספר אנתולוגיה בהשתתפות 12 אמני קומיקס שאיירו 12 סיפורי גבורה בעקבות ה- 7 באוקטובר, סדנאות ״חתוליות״ של המאיירת אילנה זפרן, שעבודותיה הוצגו בתערוכה ומסלולי הדו-קרב בין זוגות קומיקסאים ידועים, שנערכו השנה תוך שימוש בטכנולוגיית ההקרנה מקרוב של Epson, כזו שאפשרה למתחרים להתפרע על מסך ענק – ונטול נייר תוך שימוש בעפרונות דיגיטליים להנאת הקהל.

״תמיכה באמנות ואמנים הייתה מאז ומתמיד חלק מהותי מהפעילות היום יומית של Epson״, אומרת אליש פוקס, מנהלת השיווק ב-Epson ישראל. ״ הזיקה לאמנות, בין אם מדובר באיור, קוניקס, צילום, או באנימציה, כמו גם הדפסות איכות מקצועיות של יצירות אמנות, היא רבת שנים והדוקה ביותר. משתמשי הקצה שלנו בתחומי האמנות לסוגיה מלווים אותנו לאורך שנים והפידבק הקבוע שלהם מאפשר לנו להעלות את הרף עוד ועוד״.

לדברי קובי כהן, מנהל תחום ההקרנה ב-Epson ישראל, בין המקרנים שכיכבו ב׳שטח׳ ניתן היה למצוא את ה- EB-PU2220U ואת ה-EB-770FI, שמספק תצוגת לייזר אינטראקטיבית ממרחק קצר במיוחד. ״המקרנים שלנו משתתפים כיום באופן פעיל באינספור כנסים, אירועי חוצות ומופעי ענק ברחבי העולם ומצד שני ניתן למצוא אותם במוזיאונים ועד כיתות לימוד״, אומר כהן. ״הם קלים ביותר בשימוש, מפגינים מקור אור עוצמתי במיוחד ועמידים ביותר לכל פגעי הסביבה. מקרני הלייזר שלנו מסמנים כיום קפיצת מדרגה משמעותית מבחינת הביצועים ומחזקים את מיצובה של החברה כמספר 1 בשוק ההקרנה העולמי״.

קרדיט: אפסון
קרדיט: אפסון

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
המלצות מד"א לעומס החום הכבד הצפוי בסוף השבוע
במהלך סוף השבוע צפוי עומס חום כבד עד קיצוני במרבית...
מופע המזרקות האייקוני חוזר ובענק לחגיגות 100 שנים לבת-ים
עיריית בת-ים מזמינה את הציבור ליהנות ממופע המזרקות המרהיב, שחוזר...
עובדי חברת החשמל קיימו מפגש התנדבותי עם ניצולי שואה במרכז "עמך" בתל אביב
הבוקר קיימו עובדי חברת החשמל מפגש התנדבותי עם ניצולי שואה...
אב-גד קיבלה היתר בנייה ראשון בפרויקט ההתחדשות העירונית "צלח שלום" בשכונת עמישב בפתח תקווה
ההיתר ניתן לבניין A בפרויקט, שיכלול 5 בניינים חדשים ו-132...
קהילה בתנועה: 100 רצים חגגו את שנת ה-100 של בת-ים בריצה שהפכה לחגיגה של ספורט
ביום חמישי, (16.7), התקיימה בבת-ים ריצה קהילתית מיוחדת, במסגרתה השתתפו...
ערב של כדורגל, משחקים ואווירה קהילתית: אמש נערכה הקרנת גמר המונדיאל בטרמינל עיצוב בבת-ים
שלשום, (19.7), התקיימה בטרמינל עיצוב בבת-ים הקרנה חגיגית של משחק...
המנהל החדש של ישיבת אמית חברותא פ"ת: הרב מאיר אבני
המנהל החדש של ישיבת אמית חברותא פ"ת הוא הרב מאיר...
כשהיצירה לא יוצאת לגמלאות: תערוכת "יוצרים מהלב" בבית ההורים של ויצו
לובי בית ההורים של ויצו הפך במהלך חודש יולי לגלריה...
Come together : מופע מאחד של מוזיקה קלאסית, ישראלית וביטלס
המופע האחרון לקיץ 2026 של הסימפונית ראשון לציון בסדרת פרנדסימפוני...
משלחת משרד הבינוי והשיכון קיימה בניו יורק סיורים מקצועיים ומפגשי עבודה בתחומי החדשנות בענף הבנייה
במסגרת ביקור משלחת משרד הבינוי והשיכון בניו יורק קיימו חברי...
דילוג לתוכן