אביסרור פותחת לשיווק לשוק חופשי דירות חדשות בשכונת "נרקיסים" בראשון לציון

אביסרור פותחת לשיווק לשוק חופשי דירות חדשות בשכונת "נרקיסים"  בראשון לציון
קרדיט הדמיה- - S.Aצילום אוויר

החברה מציעה למכירה דירות  3-6 חדרים מפוארות בפרויקט חדש שנבנה על אדמת מחנה צריפין שהתפנה

חברת אביסרור מדווחת על פתיחה לשיווק של פרויקט חדש של החברה בשכונת "נרקיסים" החדשה במזרח ראשון לציון, הנבנית על שטח בסיס צריפין שהתפנה.

במסגרת הפרויקט החברה בונה 3 בניינים בני 18 קומות ו-207 יח"ד חדשות, כש-59 מתוכן יימכרו בשוק החופשי והיתר שווקו במסגרת מחיר למשתכן. תמהיל הדירות שישווקו בשוק החופשי הוא 3-6 חדרים בקומות הגבוהות של הבניינים. לפרויקט היתר חפירה ודיפון, ובשטח החלו כבר עבודות החפירה, בקרוב עתיד להתקבל היתר בניה .

החברה מציעה למכירה בפרויקט דירות 5 חדרים מפוארות בשטח של 125 מ"ר + מרפסת בשטח 13 מ"ר במחיר של  2.48 מיליון שקל, ודירות 6 חדרים בשטח של 137 מ"ר + מרפסת בשטח 13 מ"ר במחיר של 2.66 מיליון שקל.

הפרויקט קרוב מאוד לצירי תנועה מרכזיים – כביש 431, כביש 44 וכביש 6, ומרחק הליכה קצר מתחנת הרכבת ראשונים של רכבת ישראל. איכות הבנייה והסטנדרט גבוהים, הפרויקט כולל מעליות מפוארות, לובי כפול ושטחים משותפים נוספים לרווחת הדיירים. על התכנון אחראי משרד רן בלנדר אדריכלות ובינוי ערים.

לדברי יורם אביסרור, סמנכ"ל בחברת אביסרור משה ובניו, "אנו שמחים לפתוח את שלב השיווק של הפרויקט ומאמינים כי רמת הביקושים בו תהיה גבוהה מאוד. מדובר בחלון הזדמנויות מצוין לרכוש דירה ולהצטרף לפרויקט במיקום מנצח ובסטנדרט בנייה גבוה מאוד. השכונה החדשה מושכת אליה אוכלוסייה איכותית מראשון לציון וכן מהערים הסמוכות חולון, בת ים, רחובות, נס ציונה ובאר יעקב. מדובר במשפרי דיור שמחפשים דירות גדולות ומרווחות, או במצמצמי דיור שעוזבים וילות ומחפשים חווית מגורים שלמה".

שכונת "נרקיסים" נבנית על אדמת מחנה צריפין שפונה כבר במסגרת מעבר בסיסי צה"ל לדרום. השכונה תכלול כ-4,000 יחידות דיור, 29 אלף מ"ר לשטחי מסחר ו-56 מ"ר לתעסוקה, בתי ספר ושטחים ירוקים. השדרה הראשית של השכונה אמורה להיות המשך של שדרות ירושלים שעוברות במרכז ראשון לציון, וצפויה לכלול קטע של הרכבת הקלה, בנייני מגורים עם חזית מסחרית, וכן בנייני משרדים. בצדה המזרחי של השכונה יוקם פארק מטרופוליני גדול, שיהיה משותף לבאר יעקב וראשון לציון.

קרדיט הדמיה- – S.Aצילום אוויר
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כנס אומנה, המאגד את כלל הגורמים הפעילים בתחום, יתקיים ברביעי הקרוב (19.11) בכפר המכביה
שמים על השולחן את הסוגיות הבוערות שבתחום האומנה. ביום רביעי...
עיריית בת-ים השיקה את מרכז החדשנות והטכנולוגיה לגיל הרך – מהלך פורץ דרך בחינוך העירוני
הבוקר נערך בבת-ים טקס החניכה הרשמי של מרכז החדשנות והטכנולוגיה...
הרשת המזוהה ביותר עם סצנת ההמבורגרים בישראל שמונה 16 סניפים ברחבי הארץ הופכת לכשרה: רשת MOSES SHOP הופכת לכשרה: גם סניף סביון יחל לפעול מהשבוע במתכונת כשרה
הסניף בסביון קיבל השבוע כשרות של הרבנות המקומית ועבר התאמות...
עיריית בת-ים יוצאת לדרך עם חודש האזרח הוותיק – אירועים, הרצאות ותוכניות חווייתיות לוותיקי העיר
עיריית בת-ים פותחת את חודש האזרח הוותיק ומזמינה את כלל...
מחיצות זכוכית למשרדים
מחיצות זכוכית למשרדים - הפתרון העכשווי לעיצוב המשרד שלכם
מהם היתרונות של מחיצות זכוכית למשרדים? כשמדובר בעיצוב חלל משרדי, אין...
מצדיעים לגיבור ישראל
תלמידים מכיתה י"א בישיבת אמית כפר גנים פתח תקווה נסעו...
עיר הפסטיבלים: פסטיבל האוכל הגדול של פתח תקווה. חגיגה קולינרית לצד הופעות של בניה ברבי, אברהם טל וקרן פלס
עיריית פתח תקווה מזמינה את הציבור לפסטיבל האוכל הגדול של...
עיריית בת-ים ולשכת בני ברית פרנקפורט מקימות קרן סיוע לתושבי העיר שנפגעו במתקפה האיראנית
עיריית בת-ים ולשכת בני ברית שבפרנקפורט, גרמניה, הקימו קרן ייעודית...
גאווה מקומית: עיריית בת-ים מברכת את דניס ואליאולין על זכייתו בתואר אלוף עולם
עיריית בת-ים גאה ונרגשת לברך את בן העיר, דניס ואליאולין,...
גאווה בת-ימית במיטבה: עיריית בת-ים הצדיעה למתנדבים בערב הוקרה מרגש בהיכל התרבות
אמש, (21.10), התקיים בהיכל התרבות בת-ים ערב הוקרה והצדעה למתנדבות...
דילוג לתוכן