אכיפה חסרת פשרות כנגד תליית מודעות פירטיות בפתח תקוה

אכיפה חסרת פשרות כנגד תליית מודעות פירטיות בפתח תקוה
קרדיט עיריית פ"ת

עיריית פתח תקוה פועלת באמצעות אגף הפיקוח הרב תכליתי בניהולו של יוסי יואלמן ובראשותו של סגן ראש העיר איציק דיעי, כנגד התגברות התופעה של הדבקה פיראטית של מודעות במקומות אסורים או על לוחות מודעות שלא בהתאם לנהלים.

אכיפה כנגד תליית מודעות פירטיות
קרדיט עיריית פ"ת

ראש העיר רמי גרינברג "הנחתי את האגף לפיקוח רב תכליתי לפעול ביד קשה כנגד מדביקי מודעות אשר עושים ברכוש הציבורי כבשלהם. מעבר לפגיעה בחזות העיר ובנראות המרחב הציבורי, יש מקרים המהווים סכנה כמו במקרים בהם אנשים מצמידים מודעות לתמרורים ורמזורים. אנו נאכוף את החוק ונמשיך לפעול לרווחת התושבים ולמען ניקיון העיר".

מהעירייה נמסר כי חל איסור על הדבקת מודעות או סטיקרים על מבנים, מתקנים וציוד עירוני, לרבות עמודי חשמל, תמרורים, תחנות הסעה, גדרות, עצים, ארונות חשמל או ארונות סעף של בזק, קירות ו/או בשטחים מסחריים, ומזהירים כי מדביקי מודעות פיראטיות צפויים לקנס בסך 730 ש"ח לכל מודעה שנתלתה שלא כדין!

לוחות המודעות הציבוריים מאפשרים הדבקת מודעות פרסום של גופים פרטים או עסקים בצורה מוסדרת ובאופן שאינו מלכלך את המרחב הציבורי. ההדבקה כרוכה בתשלום, בהתאם לחוק העזר העירוני – מודעות ושלטים עפ"י האגרה שנקבעה, גודל המודעה ומספר המודעות, והיא מתבצעת אך ורק באישור העירייה קרי: מודעה שאושרה לפרסום הינה מודעה אשר הודבקה עליה מדבקה מטעם העירייה.

אכיפה כנגד תליית מודעות פירטיות
קרדיט עיריית פ"ת

עם זאת, מודעות אבל ניתן להדביק באופן עצמאי על גבי הלוחות בלבד במקום המיועד לכך ובכל מקרה לא על גבי מודעות אחרות. המעוניינים להציב מודעות מתבקשים לפנות למשרדי האגף לאיכות הסביבה בעירייה. מודעות שיודבקו ללא אישור, יוסרו באופן מיידי ע"י הפיקוח העירוני ומדביקי המודעות ייקנסו על פי הדין.

מהאגף לפיקוח רב תכליתי נמסר "ברחבי העיר פרוסים יותר מ 100 לוחות עץ המיועדים להדבקת מודעות פרטיות כולל מודעות אבל, והם הלוחות שייתנו מענה לצרכי התושבים. הדבקת המודעות בצורה פירטית מלבד היותה תופעה פסולה שפוגעת בציביון ובחזות העיר, גם פוגעת בתחרות בין העסקים שחלקם מפרסמים כחוק ובתשלום ומיעוטם מנסה לפרסם בדרכים אחרות ולא חוקיות".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
המדענים הצעירים של אמית בר אילן פ"ת מפתחים תרופה לגידולים סרטניים
תלמידי כיתה י"ב ממגמת ביוטכנולוגיה בבית החינוך אמית בר אילן...
עיריית בת-ים פותחת חלון לים התיכון: אירוע סוכות במחווה חגיגית לזמר הים-תיכוני באמפי בעיר
עיריית בת-ים מזמינה את תושבי העיר והציבור הרחב לאירוע סוכות...
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור: רחובות, פתח תקווה, רמת גן ובת ים
דיירי בניין שנפגע מטיל ברחובות נותרו ללא טיפול מהעירייה, עד...
במיקום הכי מבוקש ברחובות – פרוייקט מגורים יוקרתי מביא נוף חדש לרחוב הנשיא הראשון ברחובות
במיקום מהמבוקשים בצפון רחובות, בסמוך למכון ויצמן, יוצא לדרך פרויקט...
עיריית פתח תקווה חנכה אמש את גשר השבעה באוקטובר, המחבר בין פארק יצחק אוחיון לשכונת נווה גן, מעל ציר הרב מלכה.
הטקס התקיים במעמד ראש העיר, רמי גרינברג, ובהשתתפות בני משפחות...
בת-ים מתגייסת מהלב: מתנדבות העיר קיבלו אות הוקרה והצטיינות מצה"ל
אמש, 8.9, במסגרת טקס מצטייני קצין הלוגיסטיקה, עלו שלוש נשים...
משלוחים בארץ: השילוח המהיר והיעיל
משלוחים בארץ - פתרון מהיר ונוח לכל צורך כאשר אנחנו מדברים...
קצין הטכנולוגיה והאחזקה הראשי בביקור במכללה הטכנולוגית אמית פתח תקווה: "המצוינים ביותר הם אלו שלא ויתרו למרות הקשיים"
בפתיחת שנת הלימודים תשפ"ו התקיים במכללה הטכנולוגית אמית פתח תקווה...
מותג האופנה לצעירות RUBY BAY פותח סניף דגל בעופר בילו סנטר המשלב אאוטלט לצד קולקציות חדשות ועדכניות. הסניף דגל ניפתח בהשקעה הנאמדת בכ 360 אלף ₪
מותג האופנה לצעירות  RUBY BAY משיק חנות דגל במתחם הקניות...
בת־ים ממשיכה במסורת עם "מסע אל האופק" – תוכנית פורצת דרך לבניית עתיד הצעירים המשוחררים
עיריית בת־ים ובתיה – המרכז לצעירים ממשיכה בגאווה, כבר בפעם...
דילוג לתוכן