אכיפה חסרת פשרות כנגד תליית מודעות פירטיות בפתח תקוה

אכיפה חסרת פשרות כנגד תליית מודעות פירטיות בפתח תקוה
קרדיט עיריית פ"ת

עיריית פתח תקוה פועלת באמצעות אגף הפיקוח הרב תכליתי בניהולו של יוסי יואלמן ובראשותו של סגן ראש העיר איציק דיעי, כנגד התגברות התופעה של הדבקה פיראטית של מודעות במקומות אסורים או על לוחות מודעות שלא בהתאם לנהלים.

אכיפה כנגד תליית מודעות פירטיות
קרדיט עיריית פ"ת

ראש העיר רמי גרינברג "הנחתי את האגף לפיקוח רב תכליתי לפעול ביד קשה כנגד מדביקי מודעות אשר עושים ברכוש הציבורי כבשלהם. מעבר לפגיעה בחזות העיר ובנראות המרחב הציבורי, יש מקרים המהווים סכנה כמו במקרים בהם אנשים מצמידים מודעות לתמרורים ורמזורים. אנו נאכוף את החוק ונמשיך לפעול לרווחת התושבים ולמען ניקיון העיר".

מהעירייה נמסר כי חל איסור על הדבקת מודעות או סטיקרים על מבנים, מתקנים וציוד עירוני, לרבות עמודי חשמל, תמרורים, תחנות הסעה, גדרות, עצים, ארונות חשמל או ארונות סעף של בזק, קירות ו/או בשטחים מסחריים, ומזהירים כי מדביקי מודעות פיראטיות צפויים לקנס בסך 730 ש"ח לכל מודעה שנתלתה שלא כדין!

לוחות המודעות הציבוריים מאפשרים הדבקת מודעות פרסום של גופים פרטים או עסקים בצורה מוסדרת ובאופן שאינו מלכלך את המרחב הציבורי. ההדבקה כרוכה בתשלום, בהתאם לחוק העזר העירוני – מודעות ושלטים עפ"י האגרה שנקבעה, גודל המודעה ומספר המודעות, והיא מתבצעת אך ורק באישור העירייה קרי: מודעה שאושרה לפרסום הינה מודעה אשר הודבקה עליה מדבקה מטעם העירייה.

אכיפה כנגד תליית מודעות פירטיות
קרדיט עיריית פ"ת

עם זאת, מודעות אבל ניתן להדביק באופן עצמאי על גבי הלוחות בלבד במקום המיועד לכך ובכל מקרה לא על גבי מודעות אחרות. המעוניינים להציב מודעות מתבקשים לפנות למשרדי האגף לאיכות הסביבה בעירייה. מודעות שיודבקו ללא אישור, יוסרו באופן מיידי ע"י הפיקוח העירוני ומדביקי המודעות ייקנסו על פי הדין.

מהאגף לפיקוח רב תכליתי נמסר "ברחבי העיר פרוסים יותר מ 100 לוחות עץ המיועדים להדבקת מודעות פרטיות כולל מודעות אבל, והם הלוחות שייתנו מענה לצרכי התושבים. הדבקת המודעות בצורה פירטית מלבד היותה תופעה פסולה שפוגעת בציביון ובחזות העיר, גם פוגעת בתחרות בין העסקים שחלקם מפרסמים כחוק ובתשלום ומיעוטם מנסה לפרסם בדרכים אחרות ולא חוקיות".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה חוזר עם נס וסטילה, נסרין קדרי, קופיקו ומושיק עפיה יומיים של מוסיקה ופיתוי מתוק ומפנק
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה יתקיים בפארק יצחק אוחיון ויהפוך...
בונז׳ור בת-ים: מאות משפחות מצרפת בדרך לבית החדש שלהן בעיר
כ-150 משפחות מצרפת נרשמו להמשך ליווי ותהליך קליטה מול מחלקת...
דואגים לבני ובנות הגיל השלישי ויוצרים קהילות גמלאים וגמלאיות בפתח תקווה
עיריית פתח תקווה מאמצת את מיזם “בומרנג” – מודל חדשני...
לא עוזבת את התלמידים: המורה שאיבדה את בנה במלחמה מובילה יוזמה חינוכית חדשה הכוללת ערכים, תקווה ואחריות
לקראת שבוע ההצדעה לנשות ואנשי החינוך, תושק בבית הספר קהילתי...
מחוז המרכז בצמרת הזכאות להארכת זמן בבגרויות
57% מתלמידי מחוז המרכז קיבלו מבתי הספר הארכת זמן בבחינות...
אלופי ההסברה
הישג לתלמידי בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: דוד...
ביטחון התושבים מעל הכל: עיריית בת-ים פתחה במבצע אכיפה רחב נגד רכיבה מסוכנת בקורקינטים ואופניים חשמליים
בסוף השבוע האחרון, פתחה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף הפיקוח והשיטור...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בעופר הקניון הגדול פ"ת
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים...
דיירים, שימו לב: הטעויות בדרך להתחדשות עירונית
כך תעברו התחדשות עירונית נכון: הנה כל הטעויות שדיירים עושים...
ל"ג בעומר בבת-ים תשפ״ו: שלל פעילויות לכל המשפחה ומוקדים מוסדרים למדורות ומנגלים
עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי הבטיחות, המיקומים המאושרים והפעילויות המתוכננות...
דילוג לתוכן