בזכות החינוך, הלב והערכים: אחרי הזכייה בפרס החינוך הארצי – העיר בת-ים זוכה באות הלכידות החברתית

בזכות החינוך, הלב והערכים: אחרי הזכייה בפרס החינוך הארצי – העיר בת-ים זוכה באות הלכידות החברתית
בזכות החינוך, הלב והערכים אחרי הזכייה בפרס החינוך הארצי – העיר בת-ים זוכה באות הלכידות החברתית. קרדיט תמונות: עיריית בת-ים, דוברות בית הנשיא

שנה של גאווה לבת-ים: אחרי שזכתה בפרס החינוך הארצי לשנת 2025, ממשיכה העיר להוביל גם בזירה הערכית – עם זכייה נוספת ומרגשת באות הלכידות החברתית בטקס ממלכתי בבית הנשיא.

ביום חמישי האחרון, (1.8), התקיים בבית הנשיא בירושלים טקס הענקת אות הלכידות החברתית, לזכרו של רס"ן גיא יעקב נזרי, אשר נפל במלחמת חרבות ברזל. הטקס התקיים במעמד נשיא המדינה יצחק הרצוג ושר החינוך יואב קיש, ובהשתתפות עשרות רשויות מקומיות מכל רחבי הארץ.

עיריית בת-ים בלטה במיוחד כשזכתה באות החשוב – הודות לפרויקט בין-דורי מרגש במיוחד:

"מחוברים לחיים" – מיזם ייחודי המחבר בין בני נוער לבין אזרחים ותיקים, באמצעות כלים טכנולוגיים, מפגשים אישיים ופעילויות משותפות. מה שמייחד את הפרויקט הוא הרכב המשתתפים: רוב בני הנוער הלוקחים בו חלק הם תלמידי כיתות קטנות וכיתות לחינוך מיוחד המשמשים בעצמם כחונכים – מה שמעניק להם חוויית הצלחה, תחושת שייכות, משמעות והשפעה.

במהלך הטקס נכחו גם הוריו של גיא נזרי ז"ל, וההתרגשות הייתה גדולה. הזכייה מבטאת ערכים של ערבות הדדית, שוויון הזדמנויות ואכפתיות – ערכים שמובילים את העיר בת-ים בכל תחום.

האות מבטא ערכים של טוב לב, דאגה לאחר, ערבות הדדית ושוויון הזדמנויות – וממחיש איך מערכת החינוך והקהילה בעיר משתלבות יחד כדי ליצור עתיד טוב יותר, כולל יותר ומאחד יותר.

ראש העיר בת-ים, צביקה ברוט: "בשנה אחת זכינו בפרס החינוך הארצי ובאות הלכידות החברתית – וזה לא מקרי. אם פרס החינוך הארצי שיקף את ההצטיינות הפדגוגית של בת-ים – אות הלכידות החברתית משקף את הנשמה של העיר. בחרנו לבנות מערכת חינוכית שמחנכת למצוינות, אבל גם לערכים של אנושיות, הכלה וערבות הדדית. הפרויקט שזכה הוא תוצאה של אהבת אדם, של אמונה בכוח של בני הנוער שלנו – ובעיקר בכוחם של תלמידי החינוך המיוחד להוביל שינוי חברתי אמיתי. זו בת-ים: עיר של חינוך, של לב, ושל תקווה."

בזכות החינוך, הלב והערכים אחרי הזכייה בפרס החינוך הארצי – העיר בת-ים זוכה באות הלכידות החברתית. קרדיט תמונות: עיריית בת-ים, דוברות בית הנשיא
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
המנהל החדש של ישיבת אמית חברותא פ"ת: הרב מאיר אבני
המנהל החדש של ישיבת אמית חברותא פ"ת הוא הרב מאיר...
אי ההרפתקאות יצא לדרך: אירועי הגינות במסגרת חגיגות שנת ה-100 נפתחו רשמית
אתמול (14.7) נפתחה באופן רשמי סדרת אירועי הקיץ "אי ההרפתקאות"...
זה קורה רק פעם במאה: בת-ים פותחת את חגיגות שנת ה-100 עם שלושה ימים של מופעי ענק
עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי העיר ואת הקהל הרחב...
מחפשים פעילות לילדים באוגוסט? חודש של טעמים: רשת ההמבורגרים BBB ומותג הילדים המוביל כראמל משיקים סדנאות 'שף צעיר'.
רשת ההמוברגרים המובילה בישראל BBB תקיים במהלך חודש אוגוסט את...
בבת-ים לומדים אנגלית מגיל צעיר: תוכנית העשרה חדשה בצהרוני הגנים מעניקה לילדים כלים ראשונים לשפה בדרך חווייתית
לראשונה בבת-ים, ילדי הגנים בצהרוני "ניצנים" נהנים מתוכנית העשרה ללימוד...
ממשיכים לחזק את מערכת הבריאות: המחזור השני של תוכנית "נתיב לרפואה" לרופאים עולים נפתח בשיבא
רופאים מ 8 מדינות שונות החלו השבוע את הכשרתם במסגרת...
מרעיון למציאות: בנות ובני הנוער של תוכנית "מטאור" הפכו קיר ציבורי ליצירת אמנות
בנות ובני הנוער של תכנית "מטאור", בהובלת טרמינל לעיצוב וקרן...
תלמידי תיכון מפעילים מעבדת חקר מוח בבית הספר
המודל החדשני הוצג בכנס השנתי של מרכז אלו״ן לנוירופדגוגיה, הפועל...
אשכול שומרון, הוד השרון ודרום השרון: 42 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך המתנדבים והכוננים של מגן דוד אדום
לאחרונה הגיע לסיומו קורס חובשי רפואת חירום של מד"א בהדרכתם...
מותג האופנה לנשים PLAN B מבית מעצב האופנה רונן חן פותח פופ-אפ בקניון עופר רחובות
הפופ-אפ יפעל במהלך חודש ימים וישיק קולקציית חדשות לנשים לקיץ...
דילוג לתוכן