ביקור מוזיקלי – הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה היא מהמובילות בארץ!

ביקור מוזיקלי – הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה היא מהמובילות בארץ!
קרדיט עיריית פתח תקוה

בשבוע שעבר (11.6) ביקרה ד"ר מירי שליסל יו"ר המזכירות הפדגוגית יחד עם צוות בכיר מטעם הפיקוח על החינוך המוזיקלי בפתח תקוה. הביקור התקיים בעיר פתח תקוה המובילה בתחום החינוך המוזיקלי ומהווה מודל של עשייה מיטבית, משמעותית ומקצועית בכל הרבדים: הוראת מוזיקה בבי"ס מנגן, בי"ס שר, פעילות מתכללת המקשרת בין החינוך הפורמלי לחינוך הבלתי פורמלי, מגמות מוזיקה בחטיבות הביניים ובתיכון וכמובן פעילות הקונסרבטוריון העירוני. כל אלה ועוד הפכו את החינוך המוזיקלי בפתח תקוה למודל ודוגמה לרשויות אחרות.

הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה
קרדיט עיריית פתח תקוה

במהלך הביקור סיירו אנשי הצוות הבכיר יחד עם שלומית מדר מנהלת הקונסרבטוריון, רמי הופנברג מנהל מינהל החינוך, רפי דהן המשנה לרה"ע וראש אגף חברה ונוער, יוספה קין מנהל האגף לחינוך ובכירים נוספים, בבית ספר נעמי שמר שם התרשמו מלמידת החליליות בבית הספר המנגן ואף השתתפו בשיעור באחת הכיתות, בחטיבת בן צבי בה יש מגמת מוזיקה על איזורית פעילה, ובקונסרבטוריון העירוני שם התרשמו מנגינת התזמורת ושירת המקהלה.

רמי הופנברג "לימודי המוסיקה בעיר פתח תקוה הם מהטובים והאיכותיים בארץ, ומעבר לחינוך המוזיקלי שהילדים זוכים לו, אנו מחנכים גם לערכים של הקשבה, כבוד ואחריות, כך שהלמידה היא כפולה ומכופלת".

הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה
קרדיט עיריית פתח תקוה

שלומית מדר מנהלת הקונסרבטוריון  "אנו חותרים להצבת העשייה החינוכית והמוזיקלית על גווניה השונים במרכז העשייה הבית ספרית, לגילוי יוזמה ואחריות, הובלה ומנהיגות בקידום העשייה המוזיקלית על כל גווניה, להרחבתה ולהעצמתה במערכת החינוך ומחוצה לה- בחינוך הבלתי פורמלי.

הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה
קרדיט עיריית פתח תקוה

מן הגיל הרך ועד לסיום לימודיו במערכת החינוך חשוף התלמיד למקצוע המוזיקה על כל ענפיו הרבים והמגוונים: שיעורי מוזיקה כיתתיים (כולל מגמות המוזיקה ), בי"ס מנגן והקונסרבטוריון אנו שואפים ליצירת תכלול ושיתופי פעולה בין חלקיו השונים של הפסיפס החינוכי מוזיקלי.

הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה
קרדיט עיריית פתח תקוה

עיריית פתח-תקוה החליטה לפני מס' שנים כי החינוך המוסיקלי בנגינה בבתי הספר יתבצע אך ורק ע"י הקונסרבטוריון העירוני  וזאת באמצעות "ביה"ס המנגן" והחלטה זו מהווה הכרה חשובה בקונסרבטוריון העירוני המוביל את החינוך המוסיקלי בנגינה – בעיר".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קהילה בתנועה: 100 רצים חגגו את שנת ה-100 של בת-ים בריצה שהפכה לחגיגה של ספורט
ביום חמישי, (16.7), התקיימה בבת-ים ריצה קהילתית מיוחדת, במסגרתה השתתפו...
המנהל החדש של ישיבת אמית חברותא פ"ת: הרב מאיר אבני
המנהל החדש של ישיבת אמית חברותא פ"ת הוא הרב מאיר...
כשהיצירה לא יוצאת לגמלאות: תערוכת "יוצרים מהלב" בבית ההורים של ויצו
לובי בית ההורים של ויצו הפך במהלך חודש יולי לגלריה...
Come together : מופע מאחד של מוזיקה קלאסית, ישראלית וביטלס
המופע האחרון לקיץ 2026 של הסימפונית ראשון לציון בסדרת פרנדסימפוני...
משלחת משרד הבינוי והשיכון קיימה בניו יורק סיורים מקצועיים ומפגשי עבודה בתחומי החדשנות בענף הבנייה
במסגרת ביקור משלחת משרד הבינוי והשיכון בניו יורק קיימו חברי...
איכות מעבר לפינה: בניין יוצא דופן יוקם בקרבת מכון ויצמן
רחובות ממשיכה לבסס את מעמדה המבוקש, עם שילוב ייחודי בין...
אי ההרפתקאות יצא לדרך: אירועי הגינות במסגרת חגיגות שנת ה-100 נפתחו רשמית
אתמול (14.7) נפתחה באופן רשמי סדרת אירועי הקיץ "אי ההרפתקאות"...
זה קורה רק פעם במאה: בת-ים פותחת את חגיגות שנת ה-100 עם שלושה ימים של מופעי ענק
עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי העיר ואת הקהל הרחב...
חברת החשמל השלימה עבודות לשיפור רשת החשמל בשכונת נופרים בראש העין
הותקן שנאי חדש לשיפור אספקת החשמל – "נמשיך לפעול יחד...
תופעת לוואי מוזרה של זריקות ההרזיה: מומחים בארץ ובעולם מדווחים על עליה דרמטית בתלונות על היעלמות כדוריות השומן ממקומות פחות רצויים כמו האוזניים
זריקות ההרזיה מטפלות ביעילות חסרת תקדים בהשמנת יתר, אך מייצרות...
דילוג לתוכן