ביקור מוזיקלי – הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה היא מהמובילות בארץ!

ביקור מוזיקלי – הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה היא מהמובילות בארץ!
קרדיט עיריית פתח תקוה

בשבוע שעבר (11.6) ביקרה ד"ר מירי שליסל יו"ר המזכירות הפדגוגית יחד עם צוות בכיר מטעם הפיקוח על החינוך המוזיקלי בפתח תקוה. הביקור התקיים בעיר פתח תקוה המובילה בתחום החינוך המוזיקלי ומהווה מודל של עשייה מיטבית, משמעותית ומקצועית בכל הרבדים: הוראת מוזיקה בבי"ס מנגן, בי"ס שר, פעילות מתכללת המקשרת בין החינוך הפורמלי לחינוך הבלתי פורמלי, מגמות מוזיקה בחטיבות הביניים ובתיכון וכמובן פעילות הקונסרבטוריון העירוני. כל אלה ועוד הפכו את החינוך המוזיקלי בפתח תקוה למודל ודוגמה לרשויות אחרות.

הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה
קרדיט עיריית פתח תקוה

במהלך הביקור סיירו אנשי הצוות הבכיר יחד עם שלומית מדר מנהלת הקונסרבטוריון, רמי הופנברג מנהל מינהל החינוך, רפי דהן המשנה לרה"ע וראש אגף חברה ונוער, יוספה קין מנהל האגף לחינוך ובכירים נוספים, בבית ספר נעמי שמר שם התרשמו מלמידת החליליות בבית הספר המנגן ואף השתתפו בשיעור באחת הכיתות, בחטיבת בן צבי בה יש מגמת מוזיקה על איזורית פעילה, ובקונסרבטוריון העירוני שם התרשמו מנגינת התזמורת ושירת המקהלה.

רמי הופנברג "לימודי המוסיקה בעיר פתח תקוה הם מהטובים והאיכותיים בארץ, ומעבר לחינוך המוזיקלי שהילדים זוכים לו, אנו מחנכים גם לערכים של הקשבה, כבוד ואחריות, כך שהלמידה היא כפולה ומכופלת".

הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה
קרדיט עיריית פתח תקוה

שלומית מדר מנהלת הקונסרבטוריון  "אנו חותרים להצבת העשייה החינוכית והמוזיקלית על גווניה השונים במרכז העשייה הבית ספרית, לגילוי יוזמה ואחריות, הובלה ומנהיגות בקידום העשייה המוזיקלית על כל גווניה, להרחבתה ולהעצמתה במערכת החינוך ומחוצה לה- בחינוך הבלתי פורמלי.

הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה
קרדיט עיריית פתח תקוה

מן הגיל הרך ועד לסיום לימודיו במערכת החינוך חשוף התלמיד למקצוע המוזיקה על כל ענפיו הרבים והמגוונים: שיעורי מוזיקה כיתתיים (כולל מגמות המוזיקה ), בי"ס מנגן והקונסרבטוריון אנו שואפים ליצירת תכלול ושיתופי פעולה בין חלקיו השונים של הפסיפס החינוכי מוזיקלי.

הפעילות המוזיקלית בפתח תקוה
קרדיט עיריית פתח תקוה

עיריית פתח-תקוה החליטה לפני מס' שנים כי החינוך המוסיקלי בנגינה בבתי הספר יתבצע אך ורק ע"י הקונסרבטוריון העירוני  וזאת באמצעות "ביה"ס המנגן" והחלטה זו מהווה הכרה חשובה בקונסרבטוריון העירוני המוביל את החינוך המוסיקלי בנגינה – בעיר".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אנה דבורקין: תערוכת יחיד גלריה "המגדל" רח' דניאל פריש 3 , תל אביב. אוצרת : רחל זיו
אנה היא אמנית רגישה, רוחנית ומחוברת משחר צעירותה לשיטת מדיטציה...
עיריית בת-ים מצדיעה לפצועי ופצועות צה״ל ונפגעי פעולות האיבה בערב הוקרה מרגש
עיריית בת-ים קיימה אמש ערב הוקרה מרגש ומכבד לפצועי ופצועות...
פארק נדיר: הזמרת והיוצרת האגדית קורין אלאל ז״ל מונצחת בפתח תקווה: נחנך פארק חדש על שמה
פארק חדש נחנך בפתח תקווה ונקרא על שמה של הזמרת...
פתח תקווה כובשת את צמרת החינוך המיוחד בישראל: בית הספר שלום זכה בפרס החינוך הארצי
בית הספר שלום פתח תקווה, בית ספר לחינוך מיוחד בניהולה של...
חג פורים פראי בפתח תקווה: פתח תקווה חוגגת בשאגות שמחה עדלאידע 2026 באווירת ספארי
חגיגות העדלאידע חוזרות השנה לפתח תקווה, והפעם בנושא ספארי צבעוני...
לא מפסיקים לרוץ! 4.6.26 Save the date מרוץ הלילה של פתח תקווה 2026 יוצא לדרך!
מרוץ הלילה של פתח תקווה יתקיים השנה ביום חמישי, 4.6.26,...
"עיניים פקוחות" כשאבק כוכבים, בדי טקסטיל ואור ישראלי מתלכדים ליצירה אחת שלמה. תערוכת יחיד לאמנית ביאטריס וסרמן
בתערוכה זו, אנו נחשפים לעולמה הפנימי העשיר של האמנית ביאטריס...
פירוק שותפות בנכס וזכות הסירוב הראשונה
במקרים מסוימים שבהם שותפים עורכים ביניהם הסכם שיתוף הם כוללים...
עיר הפסטיבלים: פסטיבל 'אמצע הדרך' יוצא לדרך. פתח תקווה חוגגת יצירה ותנועה עם אלפי רקדנים ורקדניות במופעי ריקוד מרהיבים
פתח תקווה הופכת לזירת תרבות ותנועה עם פסטיבל "אמצע הדרך",...
'ספיד דייט' אירוע היכרויות מיוחד לרגל הוולנטיין יערך בעופר בילו סנטר OUTLET
לרגל הוולטיין דיי, חג האהבה, עופר בילו סנטר OUTLET מארח...
דילוג לתוכן