בעוד שרשויות מקומיות עוצרות פרויקטים – קריית אונו ממשיכה להתחדש

בעוד שרשויות מקומיות עוצרות פרויקטים – קריית אונו ממשיכה להתחדש
קרדיט ויופוינט

קריית אונו: התקבל היתר לבניינים האחרונים בפרויקט אונו פריים של מצלאוי

היתר בנייה נוסף התקבל בפרויקט אונו PRIME של חברת מצלאוי בקרית אונו. ההיתר התקבל למרתפי הבניינים ה- 4 וה- 5 בפרויקט ולאחר ששיווק 2 הבניינים הראשונים הסתיים ושיווק הבניין השלישי נמצא בעיצומו.

פרויקט אונו פריים בקרית אונו
קרדיט ויופוינט

סמי מצלאוי יו"ר חברת מצלאוי ובעלי החברה ציין כי "אנו שמחים מאוד על קבלת ההיתר ויציאתם לדרך של הבניינים האחרונים בפרויקט, כך שעוד רוכשים יכולים ליהנות מדירה חדשה בקריית אונו שהפכה למבוקשת מאוד על ידי זוגות צעירים ומשפרי דיור מגבעתיים, רמת גן וקריית אונו עצמה. כמו בפרויקטים קודמים אנו צופים שגם לפרויקט זה יגיע קהל איכותי שיבקש להחליף את דירתו הנוכחית ולהמירה בדירה באזור איכותי עם חווית מגורים משודרגת".

מצלאוי הוקמה בשנת 1977 על ידי סמי וקלרה מצלאוי, בעלי החברה, וביססה את מעמדה כחברת נדל"ן וותיקה. לחברה ניסיון עשיר בפרויקטי פינוי בינוי רחבי היקף. פרויקט אונו פריים מהווה המשך של פרויקט אונו הירוקה –  פרויקט פינוי הבינוי הראשון בישראל, אותו הובילה חברת מצלאוי, ובמסגרתו הוקמו ואוכלסו 513 משפחות על פני 11בניינים. זהו הפרויקט ששינה את תדמית חברת מצלאוי והפך אותה למובילה בישראל בתחום ההתחדשות העירונית.

פרויקט אונו PRIME בקרית אונו כולל 5 בניינים ו- 393 דירות על ציר לוי אשכול בעיר, בקטע בין כיכר הרוגי מלכות בבל ועד לקניון קריית אונו. תמהיל הדירות כולל דירות בנות 3, 4, 4.5, 5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים. מחירי הדירות משתנים בהתאם למיקום הדירה וגודלה. הפרויקט כולל חניון תת קרקעי וסביבו שטחים ירוקים, אשר יוסיפו לשדרוגו של המתחם הוותיק.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה חוזר עם נס וסטילה, נסרין קדרי, קופיקו ומושיק עפיה יומיים של מוסיקה ופיתוי מתוק ומפנק
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה יתקיים בפארק יצחק אוחיון ויהפוך...
בונז׳ור בת-ים: מאות משפחות מצרפת בדרך לבית החדש שלהן בעיר
כ-150 משפחות מצרפת נרשמו להמשך ליווי ותהליך קליטה מול מחלקת...
דואגים לבני ובנות הגיל השלישי ויוצרים קהילות גמלאים וגמלאיות בפתח תקווה
עיריית פתח תקווה מאמצת את מיזם “בומרנג” – מודל חדשני...
לא עוזבת את התלמידים: המורה שאיבדה את בנה במלחמה מובילה יוזמה חינוכית חדשה הכוללת ערכים, תקווה ואחריות
לקראת שבוע ההצדעה לנשות ואנשי החינוך, תושק בבית הספר קהילתי...
מחוז המרכז בצמרת הזכאות להארכת זמן בבגרויות
57% מתלמידי מחוז המרכז קיבלו מבתי הספר הארכת זמן בבחינות...
אלופי ההסברה
הישג לתלמידי בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: דוד...
ביטחון התושבים מעל הכל: עיריית בת-ים פתחה במבצע אכיפה רחב נגד רכיבה מסוכנת בקורקינטים ואופניים חשמליים
בסוף השבוע האחרון, פתחה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף הפיקוח והשיטור...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בעופר הקניון הגדול פ"ת
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים...
נדלן בדובאי – ההזדמנות הגדולה שלך
פרויקטים בדובאי כאשר חושבים על פרויקטים בדובאי, עולה תמונה של גורדי...
דיירים, שימו לב: הטעויות בדרך להתחדשות עירונית
כך תעברו התחדשות עירונית נכון: הנה כל הטעויות שדיירים עושים...
דילוג לתוכן