בעיצומה של מתקפת הטילים: תלמידות אולפנת אמית גבעת שמואל יצאו במבצע חתונה

בעיצומה של מתקפת הטילים: תלמידות אולפנת אמית גבעת שמואל יצאו במבצע חתונה
קרדיט: דוברות רשת אמית

בעיצומם של האזעקות ומתקפת הטילים, יצאו תלמידות כיתה י"א באולפנת אמית גבעת שמואל במבצע חתונה מעורר השראה.

התלמידות התגייסו ועשו הכל על מנת לשמח חתן – גר צדק וכלה שעלתה מצרפת – אשר קבעו את ביתם בעיר אשדוד, בתקופה מתוחה במיוחד. בעמל רב ורצון ענק נרתמו למשימה, אספו תרומות, חיפשו ספקים ומוצרים שמתאימים לזוג טרי. מיטות, סכו"ם, צלחות, מצעים, ו…..5000 ש"ח!

"עברנו תהליך מאוד ארוך וקשה בשל הגיור של בעלי", משתפת הכלה. "הגענו לסוף התהליך והיינו צריכים עזרה לארגן את החתונה. דרך המנחה שלנו מצאנו את הבנות של אולפנת אמית גבעת שמואל, אף פעם לא חשבתי שנמצא עזרה עד כדי כך… באמת הבנות והמחנכות היו איתנו מהתחלה עד הסוף, דאגו לנו לכל פרטים וגם לאחרי החתונה חשבו על המון דברים כדי לעזור ולא נשכח את זה אף פעם!! ראינו את המוטיבציה שלהם לעזור וכל האהבה שנתנו לנו וזה לא מובן מאילו לעשות דבר כזה, אנחנו מאוד מערכים את זה".

קרדיט: דוברות רשת אמית

אוריה דרוק, תלמידת כיתה יא1 משתפת: "הפרויקט שזכינו לקחת בו חלק הוא הכי מדהים שעשינו עד עכשיו. לעזור לזוג לקיים חתונה זה דבר שהוא בלתי נתפס ומרגש מאוד, שמחנו בכל רגע שהתקשרנו לבעלי מקצוע ולתורמים כי ידענו שאנחנו עושות את זה למטרה חשובה. כיף לדעת שהשגנו לזוג דברים שהם רצו לחתונה ובכלל לחיים אחרי".

חנית פרשטנד, מנהלת האולפנה: "דווקא בתקופה מאתגרת כזאת, ההתגייסות של התלמידות למעשה חסד מבורך כל כך, מעידה על החוסן הגבוה שלהן ושלנו. אשרינו שאלו הן בנותינו!!".

קרדיט: דוברות רשת אמית

יוסי ברודני, ראש עיריית גבעת שמואל: "ההישג הגדול של גבעת שמואל הוא ללא ספק החינוך של בני הדור הצעיר, מי שעתידים להיות ההון האנושי המשובח בצה"ל, במקומות עבודה, במגוון מקצועות, באקדמיה, בניהול ואפילו בפוליטיקה. צמיחתה של מערכת חינוך איכותית, מתקדמת ומובילה כמו של גהעת שמואל, אינה נמדדת רק בהישגים לימודיים, אלא גם בעשייה חברתית ואזרחית למען הקהילה והמדינה. במיוחד בימים אלו של חוסר שגרה ומציאות בטחונית מאתגרת, בנות האולפנה ניתבו את הזמן לעשייה מבורכת והן כמו כל בני הנוער הנפלאים שלנו, מהוות גאווה גדולה לעיר כולה".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ממשיכים לחזק את מערכת הבריאות: המחזור השני של תוכנית "נתיב לרפואה" לרופאים עולים נפתח בשיבא
רופאים מ 8 מדינות שונות החלו השבוע את הכשרתם במסגרת...
מרעיון למציאות: בנות ובני הנוער של תוכנית "מטאור" הפכו קיר ציבורי ליצירת אמנות
בנות ובני הנוער של תכנית "מטאור", בהובלת טרמינל לעיצוב וקרן...
תלמידי תיכון מפעילים מעבדת חקר מוח בבית הספר
המודל החדשני הוצג בכנס השנתי של מרכז אלו״ן לנוירופדגוגיה, הפועל...
הם פשוט לא מרגישים צמא - המלכודת השקטה של הקיץ שמסכנת את הגיל השלישי
קשיש בן 88, חיוני ופעיל, יצא ליהנות במפגש חברתי בשמש....
אשכול שומרון, הוד השרון ודרום השרון: 42 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך המתנדבים והכוננים של מגן דוד אדום
לאחרונה הגיע לסיומו קורס חובשי רפואת חירום של מד"א בהדרכתם...
מותג האופנה לנשים PLAN B מבית מעצב האופנה רונן חן פותח פופ-אפ בקניון עופר רחובות
הפופ-אפ יפעל במהלך חודש ימים וישיק קולקציית חדשות לנשים לקיץ...
במרכז ההדרכה המתקדם של מד"א: דור המדריכים הבא של הפראמדיקים הוכשר על ידי בכירי המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) בתחום החייאת יילודים ופגים
במסגרת תוכנית "מתקדמים למצוינות" של מגן דוד אדום וכחלק מהכשרת...
כבכל שנה: עיריית בת-ים, בשיתוף עמותת "תיק לכל תלמיד", מקיימת מיזם עירוני לאיסוף וחלוקת תיקים לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז
עיריית בת-ים, בשיתוף מינהל החינוך והחברה לתרבות, פנאי וספורט, מזמינה...
הצגה חדשה לקבוצת התיאטרון אורתו-דה: "מאחוריך"
מה קורה כשהצל שלך מחליט שיש לו אישיות משל עצמו?...
גאווה מקומית על הבמה הבינלאומית: עיריית בת-ים מאחלת בהצלחה לנציגיה במשחקי המכביה 2026
אמש נערך טקס הפתיחה החגיגי של המכביה 2026 באצטדיון טדי...
דילוג לתוכן