בשורה לסטודנטים בבת-ים: עיריית בת-ים מקימה מעונות לסטודנטים בעיר, ברמת פיתוח גבוהה ומתקדמת

בשורה לסטודנטים בבת-ים:  עיריית בת-ים מקימה מעונות לסטודנטים בעיר, ברמת פיתוח גבוהה ומתקדמת
הדמיה: גל אור פישביין אדריכלים

בימים אלו אושר  בועדה המקומית לתכנון ובניה היתר הבניה למעונות הסטודנטים בעיר, מתחם דיור חדשני ואורבני הכולל 217 יחידות דיור במחיר מוזל לקהילת הסטודנטים העירונית. הפרויקט יוצא לפועל ע"י חברת 'אזורים', מהמובילות בארץ בתכנון ובניה של דיור איכותי, מתקדם וקהילתי.

 

עיריית בת-ים מקימה מעונות לסטודנטים בעיר, ברמת פיתוח גבוהה ומתקדמת
הדמיה: גל אור פישביין אדריכלים

ראש העיר, צביקה ברוט: "הקמת מעונות הסטודנטים הוא אינטרס עירוני. העירייה בראשותי תמשיך לפעול על מנת למצוא פתרונות דיור למשפחות הצעירות ולצעירים בכלל"

במסגרת הפרויקט יבנו 217 יחידות דיור לסטודנטים, אשר יתפרשו על 12 קומות, בנוסף לשתי קומות מרתף ומחסנים. קומת הקרקע תשמש למסחר ופנאי ותכלול שירותי מחיה לקהילת הסטודנטים על מנת לספק להם את כל צרכיהם בתקופת הלימודים. על גג המבנה יבנה חדר כושר מרווח ומאובזר, מועדון וקפיטריה אשר ישמשו את הסטודנטים בשעות הפנאי.

המעונות ממוקמים במקום אסטרטגי חדש ומתפתח, בחלקה הדרום-מערבי של העיר הכולל מגדלי מגורים, מלונות, שטחי מסחר ומבני ציבור ובכך יהוו חלק אינטגרלי מהמרקם העירוני ויאפשרו לגרים בהם להשתלב הן מבחינה תעסוקתית והן מבחינה קהילתית בעיר.

עיריית בת-ים מקימה מעונות לסטודנטים בעיר, ברמת פיתוח גבוהה ומתקדמת
הדמיה: גל אור פישביין אדריכלים

המבנה תוכנן בקפידה ויצירתיות ע"י 'גל אור פיישביין' אדריכלים, בסגנון מודרני ועכשווי ובאופן נוח ופונקציונאלי למגורים של צעירים, כך שהמבנה יספק את כלל הצרכים המשתנים של הסטודנטים.

בנוסף לפרויקט זה, מבוצעים ברחבי העיר עוד מספר פרויקטים שמטרתם לענות על הצורך לדיור בר השגה לצעירים ואזרחים ותיקים ולמשוך לעיר משפחות צעירות ומשפרי דיור. לטובת פרויקט זה, נעשים מאמצים רבים ע"י כלל מחלקות העירייה ואגף ההנדסה בפרט על מנת להוציא את היתר הבניה לפועל בהקדם האפשרי ובכך לתרום להתפתחותה וצמיחתה של העיר למען רווחת התושבים.

ראש העיר, צביקה ברוט: " מדובר בבשורה משמעותית שאנו מביאים לעיר. הקמת מעונות הסטודנטים הוא אינטרס עירוני-ציבורי. דיור בר השגה יאפשר לסטודנטים להתרכז בלימודים ולהשקיע את זמנם בלהצטיין, הם יביאו רוח צעירה, רעננה ותוססת, יחזקו את המסחר בעיר ונבטיח כי שילובם בעשייה הקהילתית ילך ויעמיק. אני מאמין כי בהמשך הדרך הם ימצאו בבת-ים מקום להשתקע בו, ובכך יהוו עוגן חשוב לפיתוחה ושגשוגה של העיר גם בעתיד. העירייה בראשותי תמשיך לפעול על מנת למצוא פתרונות דיור למשפחות הצעירות ולצעירים בכלל."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"הכחול הגדול": רותי סגל – מיני רטרוספקטיבה
אוצר : אריה ברקוביץ פתיחה חגיגית :10.9.2026 בשעה 19:00 בבית האמנים בתל...
שום דבר לא יכול לעצור אותה: הכירו את הנערה שנלחמה על חייה והיום מצילה חיים של אחרים
"כשיצאתי ממחלקת הטיפול הנמרץ והתעוררתי במחלקה הפנימית הסתכלתי במראה ולא...
שנת הלימודים בפתח תקווה נפתחה בהתרגשות רבה!
כ-72,000 תלמידים ותלמידות פתחו את שנת הלימודים תשפ"ז ומילאו את...
פתח תקווה חוגגת: נחנך קמפוס המבנים החדש של ישיבת אמית כפר גנים
אירוע מרגש נערך השבוע בפתח תקווה, עם חנוכת משכנה החדש...
בסימן שנת ה-100 לבת-ים: יותר מ-22 אלף תלמידות ותלמידים בעיר פתחו את שנת הלימודים תשפ"ז
שנת הלימודים תשפ"ז נפתחה היום , 1.9, בבת-ים, כאשר 22,146...
‏לא רק צלצול ראשון: ראשון לציון נכנסת לשנת הלימודים עם 425 גנים ומבחן עירוני של בוקר אחד
‏מחר בבוקר זה ייראה לכאורה כמו עוד 1 בספטמבר. הורים...
‏לא רק עוד לילה של חסימות: המסילות כבר נכנסות לעוד רחובות בתל אביב
‏מי שעובר השבוע בלילה בארלוזורוב, בן יהודה, אלנבי או דרך...
‏הקו הירוק נכנס עמוק יותר לחולון: שבוע של עבודות, שינויי תנועה ומבחן סבלנות לתושבים
בכמה מהצירים המרכזיים בחולון מתקיימות השבוע עבודות במקביל במסגרת הקמת...
באים לקן? שנת הפעילות של הנוער העובד והלומד בראש העין נפתחת היום
היום, 1 בספטמבר, תיפתח שנת הפעילות בקני הנוער העובד והלומד...
תיאטרון הסימטה: הצגות ומופעים בחודש ספטמבר 2026
תיאטרון הסימטה שמח להציג את לוח המופעים לחודש הקרוב. אנו...
דילוג לתוכן