בשורה לסטודנטים בבת-ים: עיריית בת-ים מקימה מעונות לסטודנטים בעיר, ברמת פיתוח גבוהה ומתקדמת

בשורה לסטודנטים בבת-ים:  עיריית בת-ים מקימה מעונות לסטודנטים בעיר, ברמת פיתוח גבוהה ומתקדמת
הדמיה: גל אור פישביין אדריכלים

בימים אלו אושר  בועדה המקומית לתכנון ובניה היתר הבניה למעונות הסטודנטים בעיר, מתחם דיור חדשני ואורבני הכולל 217 יחידות דיור במחיר מוזל לקהילת הסטודנטים העירונית. הפרויקט יוצא לפועל ע"י חברת 'אזורים', מהמובילות בארץ בתכנון ובניה של דיור איכותי, מתקדם וקהילתי.

 

עיריית בת-ים מקימה מעונות לסטודנטים בעיר, ברמת פיתוח גבוהה ומתקדמת
הדמיה: גל אור פישביין אדריכלים

ראש העיר, צביקה ברוט: "הקמת מעונות הסטודנטים הוא אינטרס עירוני. העירייה בראשותי תמשיך לפעול על מנת למצוא פתרונות דיור למשפחות הצעירות ולצעירים בכלל"

במסגרת הפרויקט יבנו 217 יחידות דיור לסטודנטים, אשר יתפרשו על 12 קומות, בנוסף לשתי קומות מרתף ומחסנים. קומת הקרקע תשמש למסחר ופנאי ותכלול שירותי מחיה לקהילת הסטודנטים על מנת לספק להם את כל צרכיהם בתקופת הלימודים. על גג המבנה יבנה חדר כושר מרווח ומאובזר, מועדון וקפיטריה אשר ישמשו את הסטודנטים בשעות הפנאי.

המעונות ממוקמים במקום אסטרטגי חדש ומתפתח, בחלקה הדרום-מערבי של העיר הכולל מגדלי מגורים, מלונות, שטחי מסחר ומבני ציבור ובכך יהוו חלק אינטגרלי מהמרקם העירוני ויאפשרו לגרים בהם להשתלב הן מבחינה תעסוקתית והן מבחינה קהילתית בעיר.

עיריית בת-ים מקימה מעונות לסטודנטים בעיר, ברמת פיתוח גבוהה ומתקדמת
הדמיה: גל אור פישביין אדריכלים

המבנה תוכנן בקפידה ויצירתיות ע"י 'גל אור פיישביין' אדריכלים, בסגנון מודרני ועכשווי ובאופן נוח ופונקציונאלי למגורים של צעירים, כך שהמבנה יספק את כלל הצרכים המשתנים של הסטודנטים.

בנוסף לפרויקט זה, מבוצעים ברחבי העיר עוד מספר פרויקטים שמטרתם לענות על הצורך לדיור בר השגה לצעירים ואזרחים ותיקים ולמשוך לעיר משפחות צעירות ומשפרי דיור. לטובת פרויקט זה, נעשים מאמצים רבים ע"י כלל מחלקות העירייה ואגף ההנדסה בפרט על מנת להוציא את היתר הבניה לפועל בהקדם האפשרי ובכך לתרום להתפתחותה וצמיחתה של העיר למען רווחת התושבים.

ראש העיר, צביקה ברוט: " מדובר בבשורה משמעותית שאנו מביאים לעיר. הקמת מעונות הסטודנטים הוא אינטרס עירוני-ציבורי. דיור בר השגה יאפשר לסטודנטים להתרכז בלימודים ולהשקיע את זמנם בלהצטיין, הם יביאו רוח צעירה, רעננה ותוססת, יחזקו את המסחר בעיר ונבטיח כי שילובם בעשייה הקהילתית ילך ויעמיק. אני מאמין כי בהמשך הדרך הם ימצאו בבת-ים מקום להשתקע בו, ובכך יהוו עוגן חשוב לפיתוחה ושגשוגה של העיר גם בעתיד. העירייה בראשותי תמשיך לפעול על מנת למצוא פתרונות דיור למשפחות הצעירות ולצעירים בכלל."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קינדריל ישראל מארחת את הדור הבא של מומחי בינה מלאכותית מהמרכז האקדמי פרס
קינדריל ישראל, ספקית מובילה של שירותי טכנולוגיה ארגוניים קריטיים, אירחה...
ארוע מוסיקלי וחגיגי במרכז ענב 30.7.2026- המלחין יאיר קלינגר עם שירים מפסקול חיינו, סיפורים ופאנל תרבות ישראלי
בקרוב יערך ארוע חגיגי של מוסיקה, שירה וסיפורים מפס קול...
ראשונה במתחם: קבוצת BBB חתמה על עסקת ראשונה במרכז המסחרי החדש במרכז הרפואי שיבא בתל השומר: Sheba HealthTech Valley
BBB תשקיע כ-12 מיליון שקל בפתיחת שלוש מסעדות קונספט, שכרה...
מבקר המדינה: שיבא נשא בנטל המרכזי של שיקום פצועי המלחמה; ככל שמספר המאושפזים עלה, מספר הטיפולים ירד
47% מפצועי מלחמת חרבות ברזל שנזקקו לשיקום באשפוז טופלו במרכז...
כנס הפנטזיה והמדע הבדיוני הגדול של הקיץ נוחת בפתח תקווה
קרבות אבירים, עמדות גיימינג, מתחמי אספנות, קוספליי, הרצאות, סדנאות, משחקי...
פארק האקסטרים הממוזג WIPARK חוזר : והמחיר החל מ-29 ש"ח
עם היציאה לחופש הגדול, יפתח פארק האקסטרים wipark (וויפארק) במתחם...
כוכב "מאדים" נוחת במוזיאון בת-ים: תערוכה חדשה וחוויית קיץ לכל המשפחה
עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי העיר והקהל הרחב לחגוג...
לרגל החופש הגדול: מחקר ענק קובע: צריכת אלכוהול מגבירה את הסיכון למלנומה
מנכ"ל האגודה למלחמה בסרטן: "החופש של הילדים דורש מאיתנו, ההורים,...
מופע של תיאטרון הילדים הישראלי ביום שישי, 10 ביולי בתיאטרון הפארק בגני יהושע, מציע טיפול מונע למגיפה החברתית של חרמות
בימים שבהם כותרות העיתונים והרשתות החברתיות מוצפות בסיפורים קורעי לב...
חופשת תרבות בתל-אביב: רשת מלונות אדם משיקה חופשת תרבות במלון פיורי 41 ובמלון 1935 בתל-אביב
רשת מלונות אדם משיקה לקיץ 2026 חבילת תרבות חדשה בתל־אביב,...
דילוג לתוכן