בשורה לעולם האופטיקה בעידן הקורונה

בשורה לעולם האופטיקה בעידן הקורונה
קרדיט תמונות: שמיר

שמיר אופטיקה ממשיכה לחדש ומשיקה תכנה חדשנית המאפשרת לאופטיקאים לפתוח אתר אונליין ולהתחיל למכור

בשורה לעולם האופטיקה בעידן הקורונה
קרדיט תמונות: שמיר

בצל מגפת הקורונה והסגר הביתי, פיתוח חדש של חברת שמיר אופטיקה, המתמחה בפיתוח וייצור עדשות בטכנולוגיה מתקדמת, שקיבל את השם “Eye-Frame”, יאפשר לצרכנים להזמין ישירות ובאופן מקוון מהאופטומטריסט שלהם, משקפי ראיה כולל עדשות ומסגרת לבחירתם, ולקבלם  בחנות או בתיאום עם האופטומטריסט עד פתח הבית.

בשל האילוצים הבטיחותיים וההנחיות לריחוק חברתי, השירות החדש של Eye-Frame”" יהווה פלטפורמה עבור חנויות האופטיקה להציג ללקוחותיהם (שלהם כבר קיים מרשם אופטי בחנות), קטלוג דיגיטלי של מסגרות משקפיים דרך אתר ייעודי ליצירת לידים.

בשורה לעולם האופטיקה בעידן הקורונה
קרדיט תמונות: שמיר

האופטיקאים שיצטרפו למהלך יצטרכו לצלם את המסגרות השונות ולהעלות אותם לאתר ידידותי למשתמש בחלוקה לפי קטגוריות, כגון: משקפיי ראיה או שמש, משקפיים לנשים או גברים, ופרטים כמו סוג המותג, דגם, ואפשרות לבחירת הצבע מתוך מגוון צבעים. כאשר יתקבל אצלם ליד להזמנת מסגרת באמצעות האתר, ישלימו את תהליך הרכישה דרך הטלפון.

זהר קצמן, סמנכ"ל הפיתוח והטכנולוגיה בשמיר אופטיקה: "שירותי האופטיקה הם שירותים חיוניים לציבור ולכן היה לנו חשוב להתאים גם את ענף האופטיקה לזמנים המשתנים. לאחרונה הייתה לנו הזכות להרחיב את השימוש בטכנולוגיית האנטי-פוג של שמיר (ציפוי מיוחד המונע הצטברות אדים על העדשות) כפתרון לבעיית האדים המצטברים על המשקפיים בעת חבישת מסכת הפנים".

בשורה לעולם האופטיקה בעידן הקורונה
קרדיט תמונות: שמיר
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
למרות הכל- חג פסח כשר ושמח: עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי פינוי אשפה וגזם בתקופת חג הפסח תשפ"ו
גם בתקופה המאתגרת בה אנו נמצאים, עיריית בת-ים מעדכנת כי...
עיריית בת-ים מזמינה את התושבים להצטרף לתוכנית "שגרירי קהילה" לחיזוק החוסן העירוני
עיריית בת-ים, באמצעות חטיבת קהילה, מזמינה את תושבות ותושבי העיר...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בתל אביב: ״היום אירע דבר חשוב והיסטורי - ממשלת לבנון החליטה לגרש את שגריר איראן. זו מהפכה ואמירה משמעותית שמחייבת הבנה של השינויים הדורשים, בנוסף לפעולה הצבאית, גם מהלכים מדיניים״.
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שלישי, ו׳ בניסן,...
מחפשים אטרקציה מיוחדת לילדים בחול המועד פסח?
קניון עופר רמת אביב פותח “כפר אינדיאנים” -  מתחם חווייתי...
לא נשארים לבד: עיריית בת-ים פתחה מרכז לילה ייעודי עם מרחב מוגן לתושבות ותושבים ותיקים ואנשים עם מוגבלויות
עיריית בת-ים, באמצעות מנהל הרווחה ובשיתוף משרד הרווחה והביטחון החברתי...
פגיעת רסיסי טיל מצרר במבנה מגורים בבת-ים: תגובה מהירה ושיתוף פעולה של התושבים מנעה אסון כבד
עיריית בת-ים מעדכנת כי אתמול, יום א׳, 22.3.26, אירעה נפילה...
קניון עופר רמת אביב במבצע מתנות לחג הפסח: רוכשים ב- 800 ₪ ומעלה ביום אחד מימי המבצע ומקבלים 4 מתנות שוות במיוחד!!
קניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר, יוצא במבצע מתנות...
פיסול פנים בעידן המודרני  
פיסול פנים באמצעות חומצה היאלורונית תחום הפיסול פנים חומצה היאלורונית הפך...
המדריך להשתלת שיער מוצלחת
הבנה של השתלת שיער לא מוצלחת השתלת שיער היא תהליך כירורגי...
"חגיגה בשכונה": עיריית בת-ים מזמינה את ילדות וילדי העיר לחגוג יום הולדת במרחבים מוגנים
עיריית בת-ים, תחת מחלקת קהילה, יוצאת בימים אלו בפרויקט "חגיגה...
דילוג לתוכן