ההפתעה של הלן הוד  רגב הוד מפתיע את רעייתו על הלן הוד על סט הצילומים 

ההפתעה של הלן הוד     רגב הוד מפתיע את רעייתו על הלן הוד  על סט הצילומים 
צילום חיים כהן
צילום חיים כהן

למי שנתקל בחמישי האחרון בכוכבת הרשת הלן הוד מבצעת ברחובות תל-אביב פעילות ספורטיבית מאומצת, כנראה שעבר  במקרה ליד סט הצילומים לקמפיין הדיגיטלי שצילמה הוד, עבור האתר של בית האופנה GOLBARY, במסגרתו תחשוף לראשונה  את קטגוריית בגדי הספורט והפנאי של המותג. 

במהלך הצילומים, הפתיע אותה בעלה הזמר  רגב הוד  שהגיע לסט הצילומים  וסיפר שהוא מתרגש  מאוד שהלן קיבלה את הקמפיין הראשון שלה והוא תומך בהצלחתה ועומד מאחוריה. לדבריו: "הגיע הזמן שיראו מי הכוכבת האמיתית, ההצלחה שלה זאת ההצלחה שלי". 

השניים סיפרו כי חוגגים בקרוב עשור לנישואים, המלווה בעזיבת העיר רחובות ומעבר לדירת גן חדשה שנרכשה בעיר הרצליה, ליד אמה של הלן. רגב מספר שהפרגון בחייהם הוא הדדי ומוסיף שהוא לא נמצא הרבה בבית בשל הופעותיו בארצות הברית, בבודפסט, הונגריה ומיאמי  ובימים אלה עובד על אלבום עשירי ועל שיר חדש שיצא אחרי החגים, בשיתוף פעולה עם יוצרים חדשים.   

הלן הצטלמה במהלך היום בחליפות ספורט וחליפות פנאי מחטבות אשר מתאימות למבני גוף שונים ושיתפה את אנשי הצוות בסט הצילומים כי היא נרגשת מהמעמד ויש לה פרפרים בבטן "אני מרגישה שאני עוברת לפרונט ולקידמה וזה התגשמות חלום עבורי". לדבריה:  "אני מאמצת לאחרונה  אורח חיים ספורטיבי הכולל אימוני יוגה, פילאטיס ותזונה נכונה, ועל כן קמפיין זה מתאים לי במיוחד!". 

הלן הוד (32), התגלתה לראשונה כבת זוגתו של הזמר רגב הוד ונחשפה בעונה השישית של תוכנית הריאליטי המירוץ למליון. אמא לשתי בנות אדל ואמה, בימים אלה עוסקת כיוצרת תוכן במדיה החברתית ונחשבת לכוכבת רשת מצליחה, בעלת K126 עוקבים באנסטגרם. 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מחפשים פעילות לילדים באוגוסט? חודש של טעמים: רשת ההמבורגרים BBB ומותג הילדים המוביל כראמל משיקים סדנאות 'שף צעיר'.
רשת ההמוברגרים המובילה בישראל BBB תקיים במהלך חודש אוגוסט את...
"העתיד נבנה על ידי מי שמעזות ליצור אותו"
"אליסקוד" מקהילות הטכונולוגיה והחינוך המובילות בישראל עבור נערות ונשים צעירות...
בבת-ים לומדים אנגלית מגיל צעיר: תוכנית העשרה חדשה בצהרוני הגנים מעניקה לילדים כלים ראשונים לשפה בדרך חווייתית
לראשונה בבת-ים, ילדי הגנים בצהרוני "ניצנים" נהנים מתוכנית העשרה ללימוד...
ממשיכים לחזק את מערכת הבריאות: המחזור השני של תוכנית "נתיב לרפואה" לרופאים עולים נפתח בשיבא
רופאים מ 8 מדינות שונות החלו השבוע את הכשרתם במסגרת...
מרעיון למציאות: בנות ובני הנוער של תוכנית "מטאור" הפכו קיר ציבורי ליצירת אמנות
בנות ובני הנוער של תכנית "מטאור", בהובלת טרמינל לעיצוב וקרן...
תלמידי תיכון מפעילים מעבדת חקר מוח בבית הספר
המודל החדשני הוצג בכנס השנתי של מרכז אלו״ן לנוירופדגוגיה, הפועל...
הם פשוט לא מרגישים צמא - המלכודת השקטה של הקיץ שמסכנת את הגיל השלישי
קשיש בן 88, חיוני ופעיל, יצא ליהנות במפגש חברתי בשמש....
אשכול שומרון, הוד השרון ודרום השרון: 42 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך המתנדבים והכוננים של מגן דוד אדום
לאחרונה הגיע לסיומו קורס חובשי רפואת חירום של מד"א בהדרכתם...
מותג האופנה לנשים PLAN B מבית מעצב האופנה רונן חן פותח פופ-אפ בקניון עופר רחובות
הפופ-אפ יפעל במהלך חודש ימים וישיק קולקציית חדשות לנשים לקיץ...
במרכז ההדרכה המתקדם של מד"א: דור המדריכים הבא של הפראמדיקים הוכשר על ידי בכירי המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) בתחום החייאת יילודים ופגים
במסגרת תוכנית "מתקדמים למצוינות" של מגן דוד אדום וכחלק מהכשרת...
דילוג לתוכן