ההפתעה של הלן הוד  רגב הוד מפתיע את רעייתו על הלן הוד על סט הצילומים 

ההפתעה של הלן הוד     רגב הוד מפתיע את רעייתו על הלן הוד  על סט הצילומים 
צילום חיים כהן
צילום חיים כהן

למי שנתקל בחמישי האחרון בכוכבת הרשת הלן הוד מבצעת ברחובות תל-אביב פעילות ספורטיבית מאומצת, כנראה שעבר  במקרה ליד סט הצילומים לקמפיין הדיגיטלי שצילמה הוד, עבור האתר של בית האופנה GOLBARY, במסגרתו תחשוף לראשונה  את קטגוריית בגדי הספורט והפנאי של המותג. 

במהלך הצילומים, הפתיע אותה בעלה הזמר  רגב הוד  שהגיע לסט הצילומים  וסיפר שהוא מתרגש  מאוד שהלן קיבלה את הקמפיין הראשון שלה והוא תומך בהצלחתה ועומד מאחוריה. לדבריו: "הגיע הזמן שיראו מי הכוכבת האמיתית, ההצלחה שלה זאת ההצלחה שלי". 

השניים סיפרו כי חוגגים בקרוב עשור לנישואים, המלווה בעזיבת העיר רחובות ומעבר לדירת גן חדשה שנרכשה בעיר הרצליה, ליד אמה של הלן. רגב מספר שהפרגון בחייהם הוא הדדי ומוסיף שהוא לא נמצא הרבה בבית בשל הופעותיו בארצות הברית, בבודפסט, הונגריה ומיאמי  ובימים אלה עובד על אלבום עשירי ועל שיר חדש שיצא אחרי החגים, בשיתוף פעולה עם יוצרים חדשים.   

הלן הצטלמה במהלך היום בחליפות ספורט וחליפות פנאי מחטבות אשר מתאימות למבני גוף שונים ושיתפה את אנשי הצוות בסט הצילומים כי היא נרגשת מהמעמד ויש לה פרפרים בבטן "אני מרגישה שאני עוברת לפרונט ולקידמה וזה התגשמות חלום עבורי". לדבריה:  "אני מאמצת לאחרונה  אורח חיים ספורטיבי הכולל אימוני יוגה, פילאטיס ותזונה נכונה, ועל כן קמפיין זה מתאים לי במיוחד!". 

הלן הוד (32), התגלתה לראשונה כבת זוגתו של הזמר רגב הוד ונחשפה בעונה השישית של תוכנית הריאליטי המירוץ למליון. אמא לשתי בנות אדל ואמה, בימים אלה עוסקת כיוצרת תוכן במדיה החברתית ונחשבת לכוכבת רשת מצליחה, בעלת K126 עוקבים באנסטגרם. 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רשת JACK KUBA פותחת חנות פופ אפ חווייתית בקניון עופר רמת אביב
חנות הפופ-אפ נפתחה לרגל הרחבה ושיפוץ חנות הדגל בקניון עופר...
קרן עדי אגמון מציגה: ימי הפלמנקו 2025 27-29 במרץ – מרכז סוזן דלל תל אביב
פסטיבל ימי הפלמנקו, מיסודה של קרן עדי אגמון, חוזר לשלושה...
חודש יפני במסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב
אינטרפטציה  של שף ניצן רז למנות יפניות מסורתיות עזות טעמים...
גלגל הצלה בים של שלוליות: am:pm מלבישה את תחנות האוטובוס בטורקיז – ואתכם בגרביים יבשות, בדיוק כשאתם צריכים אותן
רשת הסופרמרקטים עם ה DNA-התל-אביבי המובהק, שמביאה חווית קנייה אורבנית...
חגיגת וולנטיין דיי בבוטיק האופנה מימוזה בקניון עופר רמת אביב
השקת עשרות "פיסים" בלעדיים של מיטב בתי האופנה הבינלאומיים באווירה...
אפרטיבו כמו באיטליה: חוויה קולינרית חדשה במסעדת פומו האיטלקית
מסעדת פומו ברמת החיל מזמינה אתכם להתענג על שעות האפרטיבו...
אנסמבל תוצרת בית גאה להציג בבכורה: עוד מוקדם לדעת
אנסמבל תוצרת בית גאים להעלות בבכורה את ההצגה "עוד מוקדם...
לימור בנדל, ד"ר עידן מיליצ'ר, אפרת וולפסון, טל רומן ומנטורים נוספים מהגדולים בישראל בתחומי הזוגיות, ייפגשו על במה אחת לאירוע אהבה חד פעמי: "סודות האהבה – הכנס הגדול לתקשורת ואינטימיות זוגית"
הכנס, שהופק על ידי הזוג ג'ני ואילן ברק, מייסדי "מועדון...
חורף חם בתיאטרון הסימטה: הצגות ומופעים בחודש פברואר 2025
חודש פברואר בו נחגוג את ט"ו בשבט מאופיין בהתחדשות וצמיחה...
24 שעות של מסע קולינרי מסעיר בג'ורג' תל אביב
ג'ורג' תל אביב, מרחב האירוח מבית אלקו הוספיטליטי מציג את...
דילוג לתוכן