הונחה אבן פינה לפרויקט היוקרה אשרמן 32 ברמת הטייסים בתל אביב

הונחה אבן פינה לפרויקט היוקרה אשרמן 32 ברמת הטייסים בתל אביב
קרדיט צילום הדמיות – סטודיו 84

הפרויקט היוקרתי של רבוע כחול נדל"ן כולל שני בנייני בוטיק בני 7 קומות עם 97  יחידות דיור בנות 2, 3, 4, ו-5 חדרים ודירות פנטהאוז, לצד שטחי מסחר בסמיכות לתחנת הקו הסגול של הרכבת הקלה

מוטי בן משה, יו"ר רבוע כחול נדל"ן, חברת הנדל"ן המניב והמגורים מקבוצת אלון רבוע כחול, הניח (רביעי, 6.11) את אבן הפינה לפרויקט אשרמן 32 בשכונת רמת הטייסים בת"א.

אשרמן 32 הוא קומפלקס הכולל שני בנייני בוטיק בני שבע קומות, בסמיכות לתחנת הקו הסגול של הרכבת הקלה. הפרויקט מציע 97 יחידות דיור בנות 2, 3, 4, ו-5 חדרים ודירות פנטהאוז, מעל שטחי מסחר.

אשרמן 32 של רבוע כחול נדל"ן נבנה בהתאם לתקני בנייה מחמירים וכולל פתרונות ירוקים התומכים בחיסכון אנרגטי, ביניהם לובי ושטחים ציבוריים מרווחים, מערכות מיזוג אוויר מתקדמות, תריסים מובנים, בידוד תרמי, מעליות שקטות, מחסן ואפילו חנייה פרטית בחניון תת קרקעי. רמת הטייסים, הדבר הבא במזרח תל אביב, נהנית מעושר צמחייה ועצים – מעל לממוצע העירוני, שיעור ניכר של משפחות צעירות וצפי להתחדשות אורבנית משמעותית לאור הסביבה הירוקה והנגישות התעבורתית הנוחה למרכזי התעסוקה שבמטרופולין.

קרדיט צילום – ליאור דסקל

במעמד אירוע הנחת אבן פינה הודה מוטי בן משה לשותפים לדרך וללקוחות שבחרו בפרויקט וציין: "רבוע כחול נדל"ן נמנית בין החברות המובילות את שוק הנדל"ן המניב בישראל. פרויקט אשרמן 32 היוקרתי הוא נדבך נוסף במימוש חזונה של החברה לבצע קפיצת דרך משמעותית, בהובלתו של המנכ"ל היוצא, אורי אלטשולר – גם בתחום הנדל"ן למגורים".

אורי אלטשולר, מנכ"ל רבוע כחול נדל"ן, הדגיש: "רמת המחירים בשכונת רמת הטייסים נחשבת תחרותית יחסית לאזורי המגורים הצפופים של תל אביב. השכונה מציעה פתרון לאלו המבקשים לגור בקרבה לעיר, אך מעדיפים להימנע מהעלויות הגבוהות המאפיינות את מרכז תל אביב. אשרמן 32 מביא לידי ביטוי את ערכי רבוע כחול נדל"ן ומחויבותה לשפר את איכות המגורים באזורי ביקוש, תוך התחשבות בצורכי הלקוחות ופוטנציאל פיתוח באזור. הפרויקט יתרום לשיפור תשתיות המגורים והשירותים הנלווים באזור".

קרדיט צילום הדמיות – סטודיו 84

יאיר אהרון, מנכ"ל אלקטרה בנייה, שנבחרה להיות הקבלן המבצע בפרויקט אשרמן 32, הוסיף כי שיתוף הפעולה בין שתי החברות מהווה הצהרת כוונות וקביעת רף וסטנדרט גבוהים בתחום הבנייה.

ולא רק דירות. כחלק מהחזון הקהילתי החליטו בחברה להפוך את גדר הבטיחות הסובבת את אתר הבנייה לגלריית אומנות פתוחה שתציג תערוכות מתחלפות של אמנים מקומיים בתחומי הציור והצילום. כבר עכשיו ניתן לבקר בגלריה תחת כיפת השמיים וליהנות מכ-30 ציוריו של רפי פרץ, צייר תל אביבי המתאר את החיים האורבניים בעיר הגדולה בסגנון נאיבי, מלא צבעוניות, אופטימיות ושמחת חיים.
יצירותיו של פרץ הוצגו במוזיאונים ובגלריות בישראל ובחו"ל, נמצאות באוספים חשובים רבים ברחבי העולם ועכשיו גם מעניקות לשכונה טאץ' אומנותי עוד לפני שפרויקט המגורים אשרמן עצמו קם על תילו.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כיצד להתחבר לכוחות הנסתרים ולהשיב אהבה
מתקשרת מומלצת: המדריך למציאת הכיוון הנכון מציאת מתקשרת מומלצת יכולה להיות...
תומכים בלוחמים: מחר, 21.5, יתקיים בהרצליה - ולראשונה בארץ - יריד עסקים קטנים של לוחמי ולוחמות מלחמת 'חרבות ברזל' בהובלת מועדון הלוחמים 448 הרצליה.
היום, יום חמישי, 21.5, בין השעות 15:00-10:00, יתקיים בכיכר דה...
אירועים, סדנאות ופעילויות מהגיל הרך ועד הגיל השלישי: כך חגגו תושבות ותושבי בת-ים את חג השבועות ברחבי העיר
עיריית בת-ים ציינה השבוע את חג השבועות תשפ״ו עם שלל...
"בעיניים עצומות": כוכבי רשת, משפיענים ושגרירי מאסטר שף בארוע חגיגי ולבן לחג השבועות
המותג הקולינרי מאסטר שף, מבית שסטוביץ, קיים אמש אירוע חגיגי...
רשת הבינלאומית Broaster Chicken פותחת סניף דגל בקניון עופר רחובות בהשקעה של כ- 500 אלף ש״ח
הסניף החדש בכשרות הרבנות הראשית נחשב לאחד הסניפים המתקדמים של...
האחות תושבת תל אביב שמובילה את תחום בריאות הציבור במרכז
לרגל שבוע האחות הבינלאומי, הכירו את חלי נוה, תושבת תל...
אירועים ופעילויות לכל המשפחה: חגיגת שבועות בבת-ים
לקראת חג השבועות תשפ"ו, עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי...
חברת החשמל: בית הספר ״נופי ים ״ בתל אביב זכה במקום הראשון בתוכנית החינוכית "נתיב האור" של חברת החשמל
כ-800 תלמידים, ראשי רשויות מקומיות, נציגי משרד החינוך ובכירים בחברת...
שם התערוכה: dd/mmm/yyyy (יום.חודש.שנה) - דקל הררי
אני עובד עם עיתונים. לא בגלל מה שכתוב בהם, ולא...
צלילים של חזרה לשגרה קונצרט חדש שמפגיש את שני הענקים רוסיני – מנדלסון לערב שכולו ניצחון הרוח
לאחר תקופת מלחמה מתמשכת וקיפאון זמני בעולם התרבות, התזמורת הסימפונית...
דילוג לתוכן