החל אכלוס פרויקט היוקרה ברחוב גאולה בתל אביב של ניצן גרופ

החל אכלוס פרויקט היוקרה ברחוב גאולה בתל אביב של ניצן גרופ
קרדיט הדמייה וויופוינט

הפרויקט כולל 2 בניינים בני 14 ו-10 קומות ובהם 91 דירות יוקרה עם נוף לים

חברת ניצן גרופ מדווחת על סיום בנייה ותחילת אכלוס של פרויקט המגורים "LOCATION 187" ברחוב גאולה 14 בתל אביב. הפרויקט כולל 2 בניינים בני 13 ו-9 קומות ובהם 91 דירות יוקרה, על התכנון אמון האדריכל גידי בר אוריין והפנטהאוזים מעוצבים על ידי אדריכל פיצו קדם.

ניצן גרופ רכשה את הקרקע ברחוב גאולה במאי 2015 והבנייה החלה בתוך שנה באמצעות חברת אלקטרה. המגרש והפרויקט ממוקמים במיקום ייחודי – מספר צעדים מחוף הים וממרכזי בילוי ופנאי מרכזיים. תמהיל הדירות בפרויקט – דירות 3, 4, 5 ו-6 חדרים, דירות גן, מיני פנטהאוז ופנטהאוזים עם נוף לים שהגדול שבהם משתרע על פני 600 מ"ר.

עיצוב הבניינים משלב זכוכיות וחיפוי אבן טבעית, אי הסימטריות של שני הבניינים והקווים הישרים והאנכיים יוצרים מראה חדשני הבולט ברחוב הנוסטלגי.

לדברי שחר מחט, מבעלי קבוצת ניצן גרופ, "הביקוש מצד רוכשים היה גבוה במיוחד כי מדובר באחת ההזדמנויות האחרונות לבעלות על דירה יוקרתית מול חוף הים בת"א, ברחוב שקט ולא סואן. הפרויקט הוא ייחודי במיוחד, עם מיקום מנצח ואפיון יוקרתי ביותר המשקף תכנון מוקפד הכולל לובי מרוהט ומעוצב ענק בגודל של כ- 500 מ"ר, חדר כושר ועוד. הרוכשים הם ישראלים או יהודים שמתכוונים לעשות עלייה, וכן משפרי דיור מרחבי גוש דן ומתל אביב עצמה. ת"א תמיד הייתה מבוקשת למגורים, והיא ממשיכה למשוך ביקושים רבים גם היום, יש מקומות שאף פעם לא ייפגעו מהתנודות בשוק ומרכז תל אביב הייתה ונשארה רלוונטית הן לתושבים והן למשקיעים".

קבוצת ניצן גרופ, בשליטת דורון אריאל ושחר מחט, מאגדת מספר חברות נדל"ן אשר בבעלותן מתחמים גדולים שונים לבנייה למגורים ומסחר יוקרתיים ברחבי תל אביב ויפו, לרבות פרויקטים ברחוב הירקון בתל אביב, ברחוב אחד העם בתל אביב, ופרויקטים שונים ברחבי יפו . החברה מתמחה בפרויקטים אקסקלוסיביים בליבה הפועם של תל אביב שנבחרים בקפידה ומתוכננים לעילא ולעילא לאחר מחשבה רבה ונחשבים לטובים ביותר בעיר. הפרויקטים מציעים עיצוב אדריכלי מוקפד ואיכות בנייה ללא פשרות, ומבטיחים איכות חיים ברמה הגבוהה ביותר. לחברה גב כלכלי חזק ויציב וצוות מקצועי ומנוסה, היא דוגלת באמינות, שקיפות ושירות ומעניקה ליווי מקצועי לאורך כל תקופת הפרויקט וגם אחריו.

פרויקט גאולה 14 בתל אביב של חברת ניצן גרופ
קרדיט הדמייה וויופוינט
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נווה שכטר מציג: פסטיבל התיבה לשימור ידע, מסורת ותרבות חיה: אמנים, בעלי מלאכה ובעלות מלאכה, כוריאוגרפים ומוזיקאים בונים תיבת נח עכשווית לשימור ידע אמנותי בשיתוף פעולה עם כולנא - בית הספר ליצירה מסורתית עכשווית 7 ביולי ועד 15 ביולי 2026 | נווה שכטר – רח׳ שלוש 42, ת״א
מיצב אמנות המשלב מלאכות אריגה, קליעה וליבוד | שימור מלאכות...
הישג כפול לבת-ים: תלמידות בתי הספר 'בית וגן' ו'חשמונאים' זכו במקומות הראשונים בתחרות הארצית לבניית אתרים של תוכנית "סודקות את תקרית הזכוכית"
מקום ראשון ארצי לבי"ס בית וגן ומקום ראשון אזורי לבי"ס...
לאחר שלקה בדום לב והתמוטט, עידן נפגש עם הפראמדיקים של מד"א שהצילו את חייו
"לפני כשלוש שנים לקחתי יוזמה להציב עמדת מפעם (דפיברילטור) בבית...
כמה דוחות תנועה קיבלו תושבי רמת גן ממצלמות אכיפה? כמו כן: עיריית פתח תקווה השקיעה מעל מיליון ש״ח בתנועות הנוער, אך מימון המדינה לא הועבר במלואו
מבקר המדינה מתניהו אנגלמן בחן את מערך מצלמות האכיפה של...
ת"א - עובדי חברת החשמל התנדבו בבית הספר "שושנה דמארי" לחינוך המיוחד לפעילות מיוחדת לחינוך בטיחות בחשמל
עובדי חברת החשמל התנדבו בבית הספר "שושנה דמארי" לחינוך המיוחד...
תהילה תערוכת צילום של הִלה עמנואל עשרות דיוקנאות של אמנים שהטביעו חותם על פס הקול הישראלי בית האמנים, תל אביב 16 ביולי - 5 בספטמבר 2026 הכניסה חופשית
ב־16 ביולי תיפתח בבית האמנים בתל אביב תערוכת הצילום "תהילה"...
תלמידי ישיבת אמית כפר גנים פיתחו אפליקציית למידה מתקדמת בשיתוף גוגל
ארבעה תלמידים מחטיבת הביניים של ישיבת אמית כפר גנים פ"ת...
בהשקעה של כ-45 מיליון ₪: עיריית בת-ים מקימה מוסדות חינוך ומבני ציבור חדשים בפארק הים
עיריית בת-ים ממשיכה בפיתוח שכונת פארק הים ומקדמת הקמה של...
שירות חדש של עיריית פתח תקווה להגברת הביטחון האישי: כל תושב יקבל את שירות האבטחה האישית-מונעת של חברת Bond ללא עלות, המונחה בינה מלאכותית וכולל סוכני בטחון הזמינים 24/7 תוך שניות. משמעות השירות המהפכני: התושב או התושבת אף פעם לא לבד!
ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג, מקדם בימים אלה מהלך...
קבוצת אורון זכתה בשני מכרזי ענק של נת"ע בפרויקט המטרו בהיקף כולל של כ-362 מיליון שקל
החברה תבצע עבודות פיתוח, קידום זמינות והעתקת תשתיות בדיפו ראשונים...
דילוג לתוכן