החל אכלוס פרויקט היוקרה ברחוב גאולה בתל אביב של ניצן גרופ

החל אכלוס פרויקט היוקרה ברחוב גאולה בתל אביב של ניצן גרופ
קרדיט הדמייה וויופוינט

הפרויקט כולל 2 בניינים בני 14 ו-10 קומות ובהם 91 דירות יוקרה עם נוף לים

חברת ניצן גרופ מדווחת על סיום בנייה ותחילת אכלוס של פרויקט המגורים "LOCATION 187" ברחוב גאולה 14 בתל אביב. הפרויקט כולל 2 בניינים בני 13 ו-9 קומות ובהם 91 דירות יוקרה, על התכנון אמון האדריכל גידי בר אוריין והפנטהאוזים מעוצבים על ידי אדריכל פיצו קדם.

ניצן גרופ רכשה את הקרקע ברחוב גאולה במאי 2015 והבנייה החלה בתוך שנה באמצעות חברת אלקטרה. המגרש והפרויקט ממוקמים במיקום ייחודי – מספר צעדים מחוף הים וממרכזי בילוי ופנאי מרכזיים. תמהיל הדירות בפרויקט – דירות 3, 4, 5 ו-6 חדרים, דירות גן, מיני פנטהאוז ופנטהאוזים עם נוף לים שהגדול שבהם משתרע על פני 600 מ"ר.

עיצוב הבניינים משלב זכוכיות וחיפוי אבן טבעית, אי הסימטריות של שני הבניינים והקווים הישרים והאנכיים יוצרים מראה חדשני הבולט ברחוב הנוסטלגי.

לדברי שחר מחט, מבעלי קבוצת ניצן גרופ, "הביקוש מצד רוכשים היה גבוה במיוחד כי מדובר באחת ההזדמנויות האחרונות לבעלות על דירה יוקרתית מול חוף הים בת"א, ברחוב שקט ולא סואן. הפרויקט הוא ייחודי במיוחד, עם מיקום מנצח ואפיון יוקרתי ביותר המשקף תכנון מוקפד הכולל לובי מרוהט ומעוצב ענק בגודל של כ- 500 מ"ר, חדר כושר ועוד. הרוכשים הם ישראלים או יהודים שמתכוונים לעשות עלייה, וכן משפרי דיור מרחבי גוש דן ומתל אביב עצמה. ת"א תמיד הייתה מבוקשת למגורים, והיא ממשיכה למשוך ביקושים רבים גם היום, יש מקומות שאף פעם לא ייפגעו מהתנודות בשוק ומרכז תל אביב הייתה ונשארה רלוונטית הן לתושבים והן למשקיעים".

קבוצת ניצן גרופ, בשליטת דורון אריאל ושחר מחט, מאגדת מספר חברות נדל"ן אשר בבעלותן מתחמים גדולים שונים לבנייה למגורים ומסחר יוקרתיים ברחבי תל אביב ויפו, לרבות פרויקטים ברחוב הירקון בתל אביב, ברחוב אחד העם בתל אביב, ופרויקטים שונים ברחבי יפו . החברה מתמחה בפרויקטים אקסקלוסיביים בליבה הפועם של תל אביב שנבחרים בקפידה ומתוכננים לעילא ולעילא לאחר מחשבה רבה ונחשבים לטובים ביותר בעיר. הפרויקטים מציעים עיצוב אדריכלי מוקפד ואיכות בנייה ללא פשרות, ומבטיחים איכות חיים ברמה הגבוהה ביותר. לחברה גב כלכלי חזק ויציב וצוות מקצועי ומנוסה, היא דוגלת באמינות, שקיפות ושירות ומעניקה ליווי מקצועי לאורך כל תקופת הפרויקט וגם אחריו.

פרויקט גאולה 14 בתל אביב של חברת ניצן גרופ
קרדיט הדמייה וויופוינט
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מאחורי העשייה היומיומית: שני סיפורי חילוץ מרגשים של המחלקה הווטרינרית בעיריית בת-ים
בשבוע האחרון הובילו צוותי המחלקה הווטרינרית של עיריית בת-ים שני...
גלריית ZOA על שם דבורה פישר, תל אביב גאה להציג: "נוף, מרחב, אור"
תערוכת האיגוד הישראלי של אדריכלי הנוף בישראל לציון 75 שנה...
רוצים להבטיח כיצד ינוהלו ענייניכם גם אם לא תהיו מסוגלים לעשות זאת בעצמכם? זה אפשרי
הבטחת שליטה על החלטות אישיות, רפואיות ורכושיות במקרה של חוסר...
עיריית בת-ים מחדדת הנחיות: כלל המקלטים הציבוריים נפתחו, מוסדות החינוך לא יפעלו וחופי הים סגורים
לאור המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות פיקוד העורף, עיריית בת-ים מעדכנת...
הפציעה השקופה. חודש המודעות לפוסט טראומה: כך נוירופידבק מציע תקווה חדשה לנפגעי טראומה ומלחמה
חודש יוני הוא חודש המודעות להפרעת דחק פוסט טראומטית (PTSD)...
מבית הנשיא לאירופה: תלמיד אמית בר אילן גוש דן זכה בתחרות המדענים הצעירים
הישג מדעי כחול-לבן: שגיא אפלבום, תלמיד י"ב בבית החינוך אמית...
קיץ בריא ובטוח: כך תיהנו מהים והבריכה בלי לסכן את הבריאות
עם פתיחת עונת הרחצה, החופים והבריכות מתמלאים באנשים המחפשים מפלט...
כשחינוך פוגש שליחות: שתי נשות חינוך מבת-ים נבחרו למצטיינות מחוז תל אביב
הדר כהן ויעל שימבורסקי נבחרו למצטיינות מערכת החינוך במחוז תל...
בונים מערכות אנרגיה מהשמש, הופכים סמארטפון למצלמת טבע וממציאים מחדש את השכונה כל זה קורה בשבוע המדע והסביבה 2026 ברמת גן 31.5–5.6 (יום א׳-ו׳)
האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה מזמינה את הציבור הרחב לחגיגה...
פנטהאוזים למכירה בתל אביב: הזדמנות יוקרתית בלב העיר
פנטהאוז למכירה בתל אביב אם אתם מחפשים דירה מפוארת בלב תל...
דילוג לתוכן