החל אכלוס פרויקט היוקרה ברחוב גאולה בתל אביב של ניצן גרופ

החל אכלוס פרויקט היוקרה ברחוב גאולה בתל אביב של ניצן גרופ
קרדיט הדמייה וויופוינט

הפרויקט כולל 2 בניינים בני 14 ו-10 קומות ובהם 91 דירות יוקרה עם נוף לים

חברת ניצן גרופ מדווחת על סיום בנייה ותחילת אכלוס של פרויקט המגורים "LOCATION 187" ברחוב גאולה 14 בתל אביב. הפרויקט כולל 2 בניינים בני 13 ו-9 קומות ובהם 91 דירות יוקרה, על התכנון אמון האדריכל גידי בר אוריין והפנטהאוזים מעוצבים על ידי אדריכל פיצו קדם.

ניצן גרופ רכשה את הקרקע ברחוב גאולה במאי 2015 והבנייה החלה בתוך שנה באמצעות חברת אלקטרה. המגרש והפרויקט ממוקמים במיקום ייחודי – מספר צעדים מחוף הים וממרכזי בילוי ופנאי מרכזיים. תמהיל הדירות בפרויקט – דירות 3, 4, 5 ו-6 חדרים, דירות גן, מיני פנטהאוז ופנטהאוזים עם נוף לים שהגדול שבהם משתרע על פני 600 מ"ר.

עיצוב הבניינים משלב זכוכיות וחיפוי אבן טבעית, אי הסימטריות של שני הבניינים והקווים הישרים והאנכיים יוצרים מראה חדשני הבולט ברחוב הנוסטלגי.

לדברי שחר מחט, מבעלי קבוצת ניצן גרופ, "הביקוש מצד רוכשים היה גבוה במיוחד כי מדובר באחת ההזדמנויות האחרונות לבעלות על דירה יוקרתית מול חוף הים בת"א, ברחוב שקט ולא סואן. הפרויקט הוא ייחודי במיוחד, עם מיקום מנצח ואפיון יוקרתי ביותר המשקף תכנון מוקפד הכולל לובי מרוהט ומעוצב ענק בגודל של כ- 500 מ"ר, חדר כושר ועוד. הרוכשים הם ישראלים או יהודים שמתכוונים לעשות עלייה, וכן משפרי דיור מרחבי גוש דן ומתל אביב עצמה. ת"א תמיד הייתה מבוקשת למגורים, והיא ממשיכה למשוך ביקושים רבים גם היום, יש מקומות שאף פעם לא ייפגעו מהתנודות בשוק ומרכז תל אביב הייתה ונשארה רלוונטית הן לתושבים והן למשקיעים".

קבוצת ניצן גרופ, בשליטת דורון אריאל ושחר מחט, מאגדת מספר חברות נדל"ן אשר בבעלותן מתחמים גדולים שונים לבנייה למגורים ומסחר יוקרתיים ברחבי תל אביב ויפו, לרבות פרויקטים ברחוב הירקון בתל אביב, ברחוב אחד העם בתל אביב, ופרויקטים שונים ברחבי יפו . החברה מתמחה בפרויקטים אקסקלוסיביים בליבה הפועם של תל אביב שנבחרים בקפידה ומתוכננים לעילא ולעילא לאחר מחשבה רבה ונחשבים לטובים ביותר בעיר. הפרויקטים מציעים עיצוב אדריכלי מוקפד ואיכות בנייה ללא פשרות, ומבטיחים איכות חיים ברמה הגבוהה ביותר. לחברה גב כלכלי חזק ויציב וצוות מקצועי ומנוסה, היא דוגלת באמינות, שקיפות ושירות ומעניקה ליווי מקצועי לאורך כל תקופת הפרויקט וגם אחריו.

פרויקט גאולה 14 בתל אביב של חברת ניצן גרופ
קרדיט הדמייה וויופוינט
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ממשיכים לחזק את מערכת הבריאות: המחזור השני של תוכנית "נתיב לרפואה" לרופאים עולים נפתח בשיבא
רופאים מ 8 מדינות שונות החלו השבוע את הכשרתם במסגרת...
מרעיון למציאות: בנות ובני הנוער של תוכנית "מטאור" הפכו קיר ציבורי ליצירת אמנות
בנות ובני הנוער של תכנית "מטאור", בהובלת טרמינל לעיצוב וקרן...
תלמידי תיכון מפעילים מעבדת חקר מוח בבית הספר
המודל החדשני הוצג בכנס השנתי של מרכז אלו״ן לנוירופדגוגיה, הפועל...
הם פשוט לא מרגישים צמא - המלכודת השקטה של הקיץ שמסכנת את הגיל השלישי
קשיש בן 88, חיוני ופעיל, יצא ליהנות במפגש חברתי בשמש....
אשכול שומרון, הוד השרון ודרום השרון: 42 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך המתנדבים והכוננים של מגן דוד אדום
לאחרונה הגיע לסיומו קורס חובשי רפואת חירום של מד"א בהדרכתם...
מותג האופנה לנשים PLAN B מבית מעצב האופנה רונן חן פותח פופ-אפ בקניון עופר רחובות
הפופ-אפ יפעל במהלך חודש ימים וישיק קולקציית חדשות לנשים לקיץ...
במרכז ההדרכה המתקדם של מד"א: דור המדריכים הבא של הפראמדיקים הוכשר על ידי בכירי המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) בתחום החייאת יילודים ופגים
במסגרת תוכנית "מתקדמים למצוינות" של מגן דוד אדום וכחלק מהכשרת...
כבכל שנה: עיריית בת-ים, בשיתוף עמותת "תיק לכל תלמיד", מקיימת מיזם עירוני לאיסוף וחלוקת תיקים לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז
עיריית בת-ים, בשיתוף מינהל החינוך והחברה לתרבות, פנאי וספורט, מזמינה...
הצגה חדשה לקבוצת התיאטרון אורתו-דה: "מאחוריך"
מה קורה כשהצל שלך מחליט שיש לו אישיות משל עצמו?...
מציאת דירות יוקרתיות למכירה בישראל
פנטהאוז למכירה בהוד השרון פנטהאוז למכירה בהוד השרון הוא הזדמנות נדירה...
דילוג לתוכן