"הטבע בראות עיניי"

"הטבע בראות עיניי"
קרדיט: אנה עייש

האמנית הנתנייתית אנה עייש בתערוכת יחיד באוניברסיטת תל אביב

אנה עייש, המתגוררת בשכונת עיר ימים בנתניה הינה אמנית ישראלית שמציגה את יצירותיה בגלריות שונות בארץ, כגון 'גלריה לאמנות אלקרא', 'קירות מדברים', גלריית 'ארט אנד אבאווט' ובקרוב גם בגלריית 'הציפור הכחולה'. אנה חברה בעמותה לקידום אמנות בארץ ובחו"ל ובחודש יולי האחרון התקבלה כחברה מן המניין בעמותת אומני נתניה.

קרדיט: אנה עייש

לאנה שני צדדים בולטים אך שונים, מובילים אך מנוגדים- ושניהם מייצגים צד אחר שלה ואותה בשלמותה. בצד הפרקטי והמעשי- היא בעלת תואר BA בעבודה סוציאלית ותואר MA בייעוץ חינוכי והיא עובדת כאחראית על וועדת המינויים בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב. בצד המופשט והאבסטרקטי- היא למדה ציור בסטודיו של הציירת נירה בן חור ולמדה עיצוב פנים והלבשת הבית בסטודיו 6B. הציור עבורה אינה תחביב אלה עבודה של ממש בשעות שהיא לא נמצאת באוניברסיטה.

לכן המקום הטבעי להציג את התערוכה הבאה שלה שמחברת בין שני העולמות האלה הוא הספרייה של אוניברסיטת תל אביב. בכל תקופת הקורונה וגם לאחר שהאוניברסיטה חזרה לפעילות רגילה לא הוצגו תערוכות במתחם הספרייה ואנה נבחרה להציג את התערוכה הקרובה כבר לאחר חגי תשרי.

נושא התערוכה הוא נושא של צמיחה וטבע מזווית הראייה האבסטרקטית של האמנית. בתערוכה יוצגו כעשרים ציורים מסדרות נבחרות של אנה, בגדלים שונים כולם בטכניקה של אקריליק על קנבס בסגנון מופשט. הזדמנות נהדרת לחוות ולראות כיצד האמנית שהינה גם חלק מסגל האוניברסיטה מפרשת את הנושא של הטבע והצמיחה ומבטאת אותו בסגנונה המופשט והצבעוני.

קרדיט: אנה עייש

התערוכה תתקיים בין התאריכים 10.10-28.10 , בימים א'-ה',

בין השעות 08:30-20:00

אירוע הפתיחה ביום חמישי 14.10.21 בשעה 18:00.

 

לצפייה ורכישה של היצירות של אנה בגלריה און ליין:

New home

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מה חשוב לדעת לפני הגשת תביעת משמורת?
בעת גירושין סוגיית הילדים דורשת התייחסות משפטית ברורה והדרך לעשות...
צביעת דירה 5 חדרים – כל מה שצריך לדעת
כאשר מדובר בצביעת דירה 5 חדרים, חשוב לקחת בחשבון מספר...
מחירי רכבים משתלמים בקלות עם קבוצת ג.פ.י מוטורס
מרכז שירות מיצובישי – חוויית נהיגה וביטחון מושלמת כשמדובר במותג מיצובישי,...
מתי כדאי לפנות אל עורך דין ארנונה וכיצד הוא יכול לסייע?
חיובי ארנונה הם מיסים מוניציפליים המוטלים על מחזיקים בנכסים למימון...
הפתרונות הטובים ביותר לתקשורת סלולרית בחו"ל
סים ליוון סים ליוון הוא פתרון אידיאלי למי שמעוניין לטייל במדינה...
מדריך לבחירת ריצוף לבית: קרמיקה מול גרניט פורצלן
ריצוף קרמיקה אריחי קרמיקה הם בחירה פופולרית לריצוף בבתים רבים בשל...
התקנת דק ופרגולה - השקעה חכמה לבית
כאשר מדברים על התקנת דק במבוק, הכוונה היא לשילוב בין...
ליטוש והברקה: פיתרונות מושלמים לכל משטח
ליטוש בטון הוא תהליך שמעניק למשטחי בטון מראה חלק, נקי...
חגיגה קולינארית יוקרתית: לראשונה קניון עופר רמת אביב פותח מתחם קולינארי ייחודי בימי שישי: "לה בוקרייה" מבית WEEKEND MARKET
המתחם יפעל בימי שישי באופן קבוע בחודשים הקרובים ויכלול  שפע...
הדלתות היו סגורות אבל הלב תמיד פתוח
גם בימי המלחמה, כשאזעקות היו חלק מהשגרה והמתח הורגש בכל...
דילוג לתוכן