הכנסת ספר תורה מרגשת באמית בר אילן פ"ת

הכנסת ספר תורה מרגשת באמית בר אילן פ"ת
קרדיט: ראובן סופיר

לכבוד חג השבועות, התקיימה השבוע הכנסת ספר תורה לבית המדרש של בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה. הספר נכתב לזכר ליאורה, אחותו של המנהל נריה כהן, אשר נפטרה בדמי ימיה ממחלה והוא נתרם בידי אחיו, הרב ד"ר אושר כהן ורעייתו יעל. הספר נכתב על גוויל במסורת המיוחדת של יהודי תימן ובתוך תיק עץ אמנותי וייחודי.

תלמידי בית הספר קיבלו את הספר בשמחה ובריקודים ממעמד סיום הכתיבה ובתהלוכה ברחובות השכונה עד לבית המדרש. אחיה פרינס הגיע לשמח את התלמידים ובמקביל הגיע הרב אייל ורד לשאת דברי ברכה וכך גם הרב טל לוי, רב בית החינוך אשר הוביל את האירוע המרגש ודיבר עם התלמידים אודות היכולת של כל אחד מהתלמידים להפוך לספר תורה חי, המחובר אל עם ישראל, ארץ ישראל על פי תורת ישראל.

אריאל באום, תלמיד כיתה ט' שיתף: "הכנסת ספר התורה הייתה מלאת עוצמה ומרגשת, זכינו לקבל ספר תורה חדש ויפה לבית ספרנו. מודה על הזכות להשתתף בהכנסה המיוחדת הזאת. האווירה הייתה מדהימה, כולם רקדו, שרו ושמחו".

נריה כהן, מנהל אמית בר אילן פתח תקווה: "הכנסת ספר התורה הייתה אירוע שיא בלתי נשכח המשתלב במאמץ החינוכי לחיבור התלמידים לעולם הקודש. אני מודה לרב טל לוי על תכנון והוצאה אל הפועל של המעמד. את הספר המיוחד תרמו אחי ומשפחתו לעילוי נשמת אחותנו האהובה ליאורה שרעבי, והזווית האישית מוסיפה להתרגשות".

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"בתים מבפנים" - אירוע האדריכלות הגדול בישראל יתקיים בתל־אביב-יפו זו השנה ה-19
כ-200 אתרים, סיורים, שיחות ומפגשים בכל רחבי העיר – בבתים...
מלאכים, תקווה ויצירה: תערוכת יחיד חדשה בבת-ים שתציג את יצירותיה של האמנית חנה ברק אנג'ל
עיריית בת-ים מזמינה את תושבי ותושבות העיר לתערוכת "תפילה" של...
משפחות חללי חרבות ברזל ואנשי תרבות ורוח השתתפו בערב השקת הספר "אם אתם קוראים את המילים האלה"
ערב השקה לפרויקט הספרותי-דוקומונטרי הראשון מסוגו "אם אתם קוראים את...
מגנטים מסלול מכוניות: משחק של דמיון ותנועה
עבור ילדים שאוהבים לשלב בנייה עם משחק דינמי, מגנטים מסלול...
פסטיבל היין של פתח תקווה חוזר – שני ערבים של טעמים, מוזיקה וחוויה בלתי נשכחת!
פסטיבל היין המסורתי של פתח תקווה יתקיים גם השנה, ויתפרס...
קניון עופר רמת אביב מציג: הרצאות מרתקות וערבי תרבות אינטימיים, והפעם לאה שנירר בהרצאתה המרתקת "אנחנו פה רק לסיבוב"
במסגרת מפגשי תרבות אינטימיים עם מיטב המרצים בישראל, קניון עופר...
תלמידי אמית בר אילן פ"ת סיירו בחברת צ'ק פוינט
תלמידי כיתת המחוננים ותלמידים מצטיינים נוספים משכבה ח' בבית החינוך...
תקווה לקפה: פסטיבל הקפה הראשון של פתח תקווה
אם אתם חושבים שקפה הוא רק משקה, זה הזמן לשנות...
הקולקציה החדשה של מותג האופנה אלף אלף לקיץ 2025 בעיצוב אפרת לוין ואילת הרמל
מזמינה כל מתלבשת למצוא את הקול הייחודי שלה ומשלבת בין...
להקת הפלמנקו רמנגאר גאה להציג: DARABAR מסע בחזרה לעצמנו שבגוף מופע פלמנקו משובח בהשתתפות 14 רקדנים, זמרים, גיטריסטים וכלי הקשה! ניהול אמנותי: קרן ואבנר פסח רקדנית אורחת: דגה פדר
 להקת הפלמנקו רמנגאר מיסודם ובניהולם האמנותי של קרן ואבנר פסח...
דילוג לתוכן