המגדל השני בגובהו ברמת גן יוצא לדרך: מגדל בס שיתנשא ל-55 קומות ותוכנן על ידי משרד מילוסלבסקי אדריכלים אושר בוועדה המקומית רמת גן

המגדל השני בגובהו ברמת גן יוצא לדרך:  מגדל בס שיתנשא ל-55 קומות ותוכנן על ידי משרד מילוסלבסקי אדריכלים אושר בוועדה המקומית רמת גן
קרדיט viewpoint

לקו הרקיע של רמת גן עומד להתווסף מגדל נוסף: מגדל באזור הבורסה ברמת גן, אשר יתנשא ל-55 קומות ויקרא מגדל בס. המגדל אושר בוועדה המקומית רמת גן . המגדל בתכנון משרד מילוסלבסקי אדריכלים יכלול שימושים מעורבים של מסחר, ציבורי ומשרדים.

מגדל בס סתכנון האדריכל גיא מילוסלבסקי
קרדיט viewpoint

המגדל, שייבנה על מגרש תחנת הדלק "עלית" ברחוב ז'בוטינסקי בצמוד לצומת הרחובות ארלוזרוב ואבא הלל, יכלול 600 מ"ר של מסחר, 60,600 מ"ר של משרדים. המגדל יתווסף לעשרות המגדלים בבורסת היהלומים כגון: מגדל "משה אביב", מגדל "אבגד", מגדל "יהלום" ומגדל "מכבי", והוא ממוקם בסמיכות לפתח הכניסה והיציאה של תחנת הקו האדום של הרכבת הקלה .אפשרויות החנייה במגדל מגוונות וכוללות חניה רובוטית שהכניסה אליו הינה מרח' המעיין. וחניית אופנים רובוטית אשר תמוקם בכניסה לבניין ברח' ז'בוטינסקי, בסמוך לכניסה לתחנת רכבת הקלה.

האדריכל גיא מילוסלבסקי: "בעיצוב המגדל ביקשנו לתת תחושה ברורה של גוף הנדסי פשוט מחופה כולו בזכוכיות והנראה כאבן יקרה המושחזת בפאותיה הצרות. חלק בלתי נפרד מהתכנית הינה התייחסות של המגדל אל המרחב הציבורי שסביבו, הן בשל קרבתו אל מקום הכניסה אל תחנת הקו האדום, והן בשל סמיכותו אל שכונת המגורים "ראשונים" שמדרום לו. זאת באמצעות קירוי רח' המעיין (שנמצא מתחת למפלס רח' ז'בוטינסקי) כך שיווצר רצף דרכי הולכי רגל אל רחובות השכונה וממנה אל רח' ז'בוטינסקי ומערכות ההסעה ההמונית.

לדברי דורון ועודד בס בעלי הקרקע ויזמי הפרויקט "צומת עלית מהווה את דרך הגישה העיקרית למרכז תל אביב מרמת גן ופתח תקווה. בשנים האחרונות הצומת משנה את פניו עם תנופת תכנון ובניה של מגדלים שישנו את קו הרקיע של רמת גן. אנו שמחים על אישורו, ומאמינים שהוא יהווה מנוף עירוני וכלכלי חשוב".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בשורה משמחת לתושבי בת-ים: פודטראק חדש בגינת נורדאו
עיריית בת-ים ממשיכה לפתח את המרחב הציבורי ולחזק מוקדי בילוי...
חולצות לגבר בעיצוב מושלם
חולצות שרוול קצר לגברים בחירת חולצות שרוול קצר לגברים היא אומנות...
בריאות הציבור בראש סדר העדיפויות: עיריית בת-ים השמידה 410 ק״ג של בשר לא ראוי
עיריית בת-ים ממשיכה לפעול בנחישות להגנה על בריאות הציבור: אתמול...
'מנוחה נכונה פתח תקווה' בית עלמין אזרחי המתפרש על שטח של כ-10 דונם נפתח בפתח תקווה בסמוך לבית העלמין ירקון
בית עלמין לקבורה אזרחית ושוויונית נפתח בימים אלו בסמוך לבית...
פארק נדיר: הזמרת והיוצרת האגדית קורין אלאל ז״ל מונצחת בפתח תקווה: פארק חדש ייקרא על שמה
פארק חדש שנחנך בימים אלו בפתח תקווה יישא את שמה...
תעסוקה, זכויות ואווירה משפחתית: עיריית בת-ים מפעילה את תוכנית "קפה תעסוקה"
עיריית בת-ים, באמצעות מינהל הרווחה והשירותים החברתיים, מפעילה את מרכז...
מפגש של זיכרון, ערכים ונתינה: סיירת סח"י בת-ים בערב מיוחד לזכרו של תומר נגר הי״ד
ברביעי האחרון התקיים במגדלור - החממה בבת-ים מפגש מרגש וייחודי...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025: נתניה מובילה עם 2,939 עולים שהגיעו לעיר במהלך השנה
למעלה מ־20 אלף עולים הגיעו לישראל ברקע המלחמה. כשליש מהם...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025:
תל אביב בין הערים המובילות עם 2,622 עולים שהגיעו השנה;...
חיבור בין דור העתיד לקהילה: יום התנדבות מיוחד בעמותת ברכת הכהן בבת-ים
התנדבות מרגשת ומלאת משמעות התקיימה בשבוע שעבר בבת-ים, כאשר חניכי...
דילוג לתוכן