המעצבת שמביאה את עולם העיצוב היוקרתי אל הבית הפרטי שלכם

המעצבת שמביאה את עולם העיצוב היוקרתי אל הבית הפרטי שלכם
קרדיט תמונה: אלה מורגן מעצבת פנים

ההתמקדות של אלה בעיצוב בתים פרטיים ויוקרתיים נובעת מהאמונה העמוקה שלה שלכל אדם מגיע מרחב מגורים מעורר השראה, שמשקף את האישיות הייחודית שלו ומספק לו תחושת נינוחות ושלווה. בין אם מדובר עיצוב בתים יוקרתיים או בבתים פרטיים צנועים יותר, היא תמיד שואפת למצוינות ולא מתפשרת על האיכות והסטייל. עם אלה מורגן, כל בית הופך למקום שכיף וגאווה לחיות בו, מקום שמעניק השראה ומטען חיובי בכל פעם שנכנסים בדלת. זוהי המומחיות האמיתית של אלה – היכולת להפוך חלל פיזי למחוז חלומות פרטי ויוקרתי עבור כל אחד ואחת.

עיצוב בתים פרטיים ויוקרתיים – זו המומחיות של אלה מורגן, מעצבת פנים מחיפה עם למעלה מ-15 שנות ניסיון בתחום. עם רקע עשיר שכולל עבודה בחברות מובילות כמו טמבור ואבן קיסר, אלה צברה ידע וכישורים שמאפשרים לה להתאים לכל בית, גדול כקטן, עיצוב ייחודי ויוקרתי שמשקף את אישיות הדיירים.

אלה, שהיא גם מרצה מבוקשת לעיצוב פנים במכללת ויצו, מביאה לכל פרויקט ראייה רחבה המשלבת את הטרנדים והחידושים האחרונים מעולם העיצוב עם הקשבה והתאמה אישית לצרכים ולחלומות של כל לקוח. בין אם מדובר בשיפוץ של דירה, עיצוב וילה מפוארת או התאמת דירת קבלן – אלה יודעת להפוך כל מרחב למושלם ומזמין.

הניסיון הרב והמגוון שצברה בעיצוב בתים פרטיים ויוקרתיים בצפון ובמרכז הארץ, הוביל לכך שעבודותיה פורסמו בבמות מובילות, כולל מגזינים נחשבים ומדורי עיצוב באינטרנט. אך הסיפוק האמיתי עבורה הוא תמיד החיוך של הלקוח כשהוא נכנס הביתה המעוצב מחדש.

מה שמייחד את העבודות של אלה הוא החיבור בין פונקציונליות ועיצוב, היכולת שלה לנצל כל מטר ולהפוך אותו לחלל מזמין ונעים, והכישרון הנדיר להתאים את השפה העיצובית לטעם הייחודי של כל משפחה. את ההשראה היא שואבת מהטבע, מהטיולים שלה בעולם ומביקורים בתערוכות עיצוב – וחלק מהקסם הוא שהיא מצליחה להעביר את הניצוץ הזה גם ללקוחות.

אז בין אם אתם רוצים להפוך את הדירה העירונית שלכם לנווה מדבר מעוצב, לשדרג את הווילה ברמה שתתאים לארמון מודרני, או פשוט למקסם כל פינה בבית הפרטי שתמיד חלמתם עליו – אלה מורגן היא הכתובת המושלמת. עם הטאצ' הייחודי, הגישה האישית והכישרון חסר התחרות שהיא מביאה לעולם העיצוב היוקרתי – כל בית פרטי יכול להיות ליצירת אמנות מודרנית ונועזת שנעים לחיות בה.

בנוסף לעיצוב מרהיב ופונקציונלי, אלה מורגן מספקת ללקוחותיה חוויה מלאה ומעצימה לאורך כל תהליך העיצוב של הבית הפרטי או היוקרתי שלהם. היא לוקחת אותם למסע מרתק, החל מהפגישה הראשונית ועד לרגע הגדול של חשיפת התוצאה הסופית. אלה מסייעת ללקוחות לבחור את בעלי המקצוע, החומרים, הטקסטיל והאביזרים המתאימים ביותר, תוך שיתוף אותם בתהליך קבלת ההחלטות וחשיפתם למקורות ההשראה שמניעים אותה. כך, הלקוחות הופכים לשותפים אמיתיים ביצירת הבית החלומי שלהם.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
100 שנים. עיר אחת. חגיגה היסטורית: בת-ים חושפת את הלוגו הרשמי ופותחת את חגיגות המאה
עיריית בת־ים משיקה באופן רשמי את חגיגות שנת ה־100 להיווסדה...
מענה למחסור באחיות ובאחים: המרכז הרפואי שמיר והמכללה האקדמית רמת גן משיקים תוכנית פורצת דרך להכשרת אנשי רווחה וגריאטריה לסיעוד
שיתוף פעולה בתחום הסיעוד בין המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא)...
תוכנית הבראה: חזרה למסלול ההצלחה
תוכנית הבראה לחברות במשבר כאשר חברה מתמודדת עם קשיים כלכליים, אחד...
"האמת שלא סיפרנו" פתיחה חגיגית: יום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:00 מיקום: גלריה לוטן, סמטת מזל אריה 19א, יפו העתיקה אוצרת ומפיקת התערוכה : אורלי דביר. אמנית מוצגת אנה פונדיק
LOST SOUL · ציירת ואנימטורית · ילידת 1965. אנה פונדיק...
ציון דרך: מחזור א' של תיכון תורני אמית בר אילן פתח תקווה סיים את לימודיו
תלמידי כיתה י"ב בבית החינוך התורני אמית בר אילן פתח...
בלב הביקוש: למה עסקים ממשיכים לבחור בתל אביב?
גם בתקופה שבה שוק המשרדים בישראל משתנה, תל אביב ממשיכה...
כל מה שצריך לדעת על מוצרי תינוקות
תיק החתלה - פריט חובה להורים כאשר מדובר על פריטים חיוניים...
נמר באולם הבחינות: למה לחץ מבחנים הוא בעצם כלי העבודה הכי טוב שלכם?
הלב דופק, הידיים מזיעות והחומר נמחק מהזיכרון? חמי גפן, ראש...
" התהוות" - הדס פורגס בתערוכת יחיד
אוצרות : מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית...
נווה שכטר מציג: פסטיבל התיבה לשימור ידע, מסורת ותרבות חיה: אמנים, בעלי מלאכה ובעלות מלאכה, כוריאוגרפים ומוזיקאים בונים תיבת נח עכשווית לשימור ידע אמנותי בשיתוף פעולה עם כולנא - בית הספר ליצירה מסורתית עכשווית 7 ביולי ועד 15 ביולי 2026 | נווה שכטר – רח׳ שלוש 42, ת״א
מיצב אמנות המשלב מלאכות אריגה, קליעה וליבוד | שימור מלאכות...
דילוג לתוכן