הנהלת בת ים תאשר 25 מיליון ש"ח לטובת שיפוץ ושדרוג סביבת הלימודים במוסדות החינוך ברחבי העיר

הנהלת בת ים תאשר 25 מיליון ש"ח לטובת שיפוץ ושדרוג סביבת הלימודים במוסדות החינוך ברחבי העיר
pixabay

ראש העיר, צביקה ברוט: "הבטחתי שאנו נשנה את סדר העדיפויות, וכעת הצלחנו לגייס סכום חסר תקדים שיעשה שינוי משמעותי בבתי הספר ובגנים. אנחנו נמשיך לגייס את הממשלה ולבנות סדר עדיפויות נכון יותר שישפר בשנים הקרובות את איכות החיים של כולנו״.

שיפוץ ושדרוג סביבת הלימודים במוסדות החינוך בבת ים
pixabay

מועצת העיר תתכנס ביום רביעי הקרוב (5/6) כאשר על סדר היום יונח בין היתר נושא תקציבים בלתי רגילים (תב"רים). בישיבה יאושרו 25 מיליון ₪ לטובת שיפוץ ושדרוג סביבת הלימודים במוסדות החינוך ברחבי העיר וכן 1.5 מליון ש״ח לשיקום חופי הים והערכות הביטחון לקראת חודשי הקיץ.

בנוסף, יוקצו כ-מיליון ש"ח להנגשת מבני ציבור, צמתים ומעברי חצייה ברחבי העיר לטובת ציבור בעלי המוגבלויות.

25 מלש"ח יוקצו על פי החלטת ראש העיר צביקה ברוט וממלא מקומו, אלי יריב, לשדרוג משמעותי של מוסדות החינוך; פיתוח החצרות בבתי ספר: דוד אלעזר, הראל, חשמונאים, ומסילות. עבור בית הספר מסילות, המשתייך לחינוך המיוחד, ישנו סעיף תקציבי נוסף מיוחד, שעומד על סכום של חצי מיליון ₪. הסעיף מיועד לפיתוח חצר ביה"ס והתקנת משחקים המתאימים לילדים הנמצאים על ספקטרום האוטיזם לפי שלש קבוצות גיל עם הפרדה ביניהם ויכולת לצוות לפקח על כל אחת מהחצרות.

עוד בישיבה, למעלה ממיליון ₪ שגייסה הנהלת העיר ממשרד הפנים יוקצו להנגשת מבני הציבור ברחבי העיר וביניהם מרכזי יום, מועדונים, מתנ"סים, אולמות ספורט ומרכזים קהילתיים.

זה לא הכל: כמיליון וחצי ₪ צפויים להיות מוקצים בשיפור הבטיחות בחופי העיר; חוף הסלע וחוף ירושלים, ולרכישת ציוד הצלה מתקדם ואיכותי. 80% מכלל הפרויקטים בחופים  גייסה הנהלת העיר מהממשלה, ורכישת הציוד תמומן במלואה ע"י משרד הפנים.

ראש העיר, צביקה ברוט: "הבטחתי שאנו נשנה את סדר העדיפויות, וכעת הצלחנו לגייס סכום חסר תקדים שיעשה שינוי משמעותי בבתי הספר ובגנים. זהו הסכום הגדול ביותר שהושקע אי פעם בשיפוצי קיץ למוסדות החינוך בעיר, שרובם זקוקים כבר שנים ארוכות לשיפוצים דחופים.

אנחנו נמשיך לגייס את הממשלה ולבנות סדר עדיפויות נכון יותר שישפר בשנים הקרובות את איכות החיים של כולנו. מיד לאחר שהטיפול במוסדות בחינוך, שחייב להסתיים בחודשי הקיץ, יחל טיפול משמעותי בגנים, בכיכרות ובכבישים שזקוקים לשיפוץ״.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פרופ' עוזי רבי מונה ליו"ר מרכז מורשת יהדות בבל
פרופ' עוזי רבי הוא פרופ' מן המניין באוניברסיטת תל אביב...
המבקר אנגלמן בזירת נפילת הטיל בבת ים: "על רה"מ לוודא מתן מענה לעורף. גילינו פערים משמעותיים ביותר בתחום המיגון והמקלוט"
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, ביקר ​אמש (15.6)...
נשיא המדינה בביקור פצועים בבית החולים וולפסון: ״יש נושא אחד שאנחנו לא שוכחים לרגע- החובה להחזיר את כל החטופות והחטופים הביתה, הכי מהר שאפשר. עד אחרון החטופים.״
״למרות שהקשב עובר לכאורה לזירה של הלוחמה מול איראן, אני...
נשיא המדינה במוקד הפגיעה בבת ים: ״נעבור את התקופה הזו, ונוכל לאפשר אולי בעתיד אופק טוב יותר של השתלבות במרחב, של הסרת האיום האיראני שהוא איום קיומי ומשמעותי שלא היה ברירה אחרת אלא לתקוף אותו.״
״הטילים לא מבחינים בין יהודים לבין מוסלמים לבין נוצרים, או...
מערכת VRF: פתרון מיזוג אוויר מתקדם
כאשר מדובר במיזוג אוויר למבנים גדולים או בעלי חללים מרובים,...
אריזה חכמה ומתקדמת עם מארזי קרטון
מארזי קרטון הם הבחירה המושלמת לעסקים ואנשים פרטיים שמחפשים פתרונות...
תחנת חייו: בת-ים מנציחה את המרגל האגדי אלי כהן בתחנת הרכבת הסמוכה לביתו שתקרא 'בת-ים אלי כהן - יוספטל'
בטקס במעמד שרת התחבורה, ראש עיריית בת-ים, משפחתו של אלי...
פסטיבל הכלבים הראשון בפתח תקווה
תחרות הכלב הכי יפה, לצד סדנאות יצירה, דוכני מזון וציוד...
חגיגת קיץ ישראלית בפתח תקווה עם הופעות של סטטיק מארח את אגם בוחבוט, נציגת ישראל באירוויזיון יובל רפאל, תמר ריילי וקוגומלו
עיר הפסטיבלים בצבעים של כחול לבן: חגיגת קיץ ישראלית בפתח...
קרדיט צילום: ורד מגנטים
בת-ים מצדיעה למתגייסים: התקיים אירוע הוקרה לבני ובנות העיר לקראת הגיוס לצה"ל
  היום, יום שלישי (11.6), התקיים בהיכל התרבות בת-ים אירוע חגיגי...
דילוג לתוכן