הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

השחקנית לירז צ'רכי תככב בקמפיין חדש של חברת הקוסמטיקה ביופור שיעלה השבוע בתקציב של 1.5 מיליון ₪

 

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

כוכבת סדרת הטלוויזיה טהרן, לירז צ'רכי, תעלה השבוע בקמפיין חדש בכיכובה עבור חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור, לרגל השקת תכשיר אנטי אייג'ינג להצערת העור – סרום פרו ליפט, המסייע בשיקום נזקי הקיץ.

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

הקמפיין יעלה בהשקעה של 1.5   מיליון ₪, ע"י משרד הפרסום זרמון, הכולל  תשדירי  טלויזיה בערוצים   12 ו 13,  מודעות במגאזינים מובילים, עיתונות יומית, פרסום בדיגיטל  ופעילות רחבה ברשתות החברתיות.

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

לדברי רונית שגב, מדענית, חוקרת עור ובעלת חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור: "גם בתקופה לא פשוטה זו ביופור החליטה להמשיך ולפרסם במטרה לעודד ולהרים את תחום הקוסמטיקה המקצועית בישראל שספג חבטה קשה בתקופת הקורונה. בגל הראשון השקנו את אבחון העור אונליין שאיפשר לקוסמטיקאיות לעבוד גם כשמכוני הקוסמטיקה נסגרו,   שרות זה נחל הצלחה גדולה וממשיך להתקיים.   לדבריה: "הקמפיין החדש מתמקד בסרום  פרו-ליפט, סרום, ממצק ומחדש את העור, שמתאים במיוחד לקיץ הישראלי. לירז צ'רכי הפרזנטורית שלנו היא אחת המתנסות הראשונות שקבלו את המוצר לחוות דעת . לירז התפעלה מהשינוי בעור שנראה לעין תוך זמן קצר, וטוענת שהיא לא מפסיקה לקבל מחמאות….".

 

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

עוד סיפרה שגב כי החברה מתכננת בסוף השנה אירוע ענק ל 2,000 קוסמטיקאיות מרחבי הארץ, במסגרתו צ'רכי תככב עם האלבום החדש שלה, במידה והקורונה תאפשר זאת".

צ'רכי, המככבת בסדרת הטלוויזיה המצליחה טהרן של כאן 11,  חתמה בימים אלה עם  חברת "ליטרבליט" על שני אלבומים של מוזיקת בשפה הפרסית, כאשר בספטמבר ייצא סינגל ובנובמבר אלבום שכולו שיתוף פעולה עם זמרת איראנית מאיראן ואומנים מרחבי העולם.  כמו כן צ'רכי מתכננת  לו"ז ההופעות  ברחבי העולם, שהיה אמור להתקיים בפסטיבלים גדולים של מוזיקת עולם בלינקולן סנטר בניו יורק, בלוס אנג'לס ובסיאטל, בגרמניה, בשוויץ, בלגיה, ספרד, דנמרק וכן מסע הופעות ברחבי צרפת בוטל. "הקורונה, מספרת צ'רכי, הותירה אותה עם חרדה כלכלית כיוון שהיא הבינה שהאומנים בארץ לא מוגנים אין להם שום תנאים".

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קינדריל ישראל מארחת את הדור הבא של מומחי בינה מלאכותית מהמרכז האקדמי פרס
קינדריל ישראל, ספקית מובילה של שירותי טכנולוגיה ארגוניים קריטיים, אירחה...
ארוע מוסיקלי וחגיגי במרכז ענב 30.7.2026- המלחין יאיר קלינגר עם שירים מפסקול חיינו, סיפורים ופאנל תרבות ישראלי
בקרוב יערך ארוע חגיגי של מוסיקה, שירה וסיפורים מפס קול...
ראשונה במתחם: קבוצת BBB חתמה על עסקת ראשונה במרכז המסחרי החדש במרכז הרפואי שיבא בתל השומר: Sheba HealthTech Valley
BBB תשקיע כ-12 מיליון שקל בפתיחת שלוש מסעדות קונספט, שכרה...
מבקר המדינה: שיבא נשא בנטל המרכזי של שיקום פצועי המלחמה; ככל שמספר המאושפזים עלה, מספר הטיפולים ירד
47% מפצועי מלחמת חרבות ברזל שנזקקו לשיקום באשפוז טופלו במרכז...
כנס הפנטזיה והמדע הבדיוני הגדול של הקיץ נוחת בפתח תקווה
קרבות אבירים, עמדות גיימינג, מתחמי אספנות, קוספליי, הרצאות, סדנאות, משחקי...
פארק האקסטרים הממוזג WIPARK חוזר : והמחיר החל מ-29 ש"ח
עם היציאה לחופש הגדול, יפתח פארק האקסטרים wipark (וויפארק) במתחם...
כוכב "מאדים" נוחת במוזיאון בת-ים: תערוכה חדשה וחוויית קיץ לכל המשפחה
עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי העיר והקהל הרחב לחגוג...
לרגל החופש הגדול: מחקר ענק קובע: צריכת אלכוהול מגבירה את הסיכון למלנומה
מנכ"ל האגודה למלחמה בסרטן: "החופש של הילדים דורש מאיתנו, ההורים,...
מופע של תיאטרון הילדים הישראלי ביום שישי, 10 ביולי בתיאטרון הפארק בגני יהושע, מציע טיפול מונע למגיפה החברתית של חרמות
בימים שבהם כותרות העיתונים והרשתות החברתיות מוצפות בסיפורים קורעי לב...
חופשת תרבות בתל-אביב: רשת מלונות אדם משיקה חופשת תרבות במלון פיורי 41 ובמלון 1935 בתל-אביב
רשת מלונות אדם משיקה לקיץ 2026 חבילת תרבות חדשה בתל־אביב,...
דילוג לתוכן