הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

השחקנית לירז צ'רכי תככב בקמפיין חדש של חברת הקוסמטיקה ביופור שיעלה השבוע בתקציב של 1.5 מיליון ₪

 

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

כוכבת סדרת הטלוויזיה טהרן, לירז צ'רכי, תעלה השבוע בקמפיין חדש בכיכובה עבור חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור, לרגל השקת תכשיר אנטי אייג'ינג להצערת העור – סרום פרו ליפט, המסייע בשיקום נזקי הקיץ.

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

הקמפיין יעלה בהשקעה של 1.5   מיליון ₪, ע"י משרד הפרסום זרמון, הכולל  תשדירי  טלויזיה בערוצים   12 ו 13,  מודעות במגאזינים מובילים, עיתונות יומית, פרסום בדיגיטל  ופעילות רחבה ברשתות החברתיות.

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

לדברי רונית שגב, מדענית, חוקרת עור ובעלת חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור: "גם בתקופה לא פשוטה זו ביופור החליטה להמשיך ולפרסם במטרה לעודד ולהרים את תחום הקוסמטיקה המקצועית בישראל שספג חבטה קשה בתקופת הקורונה. בגל הראשון השקנו את אבחון העור אונליין שאיפשר לקוסמטיקאיות לעבוד גם כשמכוני הקוסמטיקה נסגרו,   שרות זה נחל הצלחה גדולה וממשיך להתקיים.   לדבריה: "הקמפיין החדש מתמקד בסרום  פרו-ליפט, סרום, ממצק ומחדש את העור, שמתאים במיוחד לקיץ הישראלי. לירז צ'רכי הפרזנטורית שלנו היא אחת המתנסות הראשונות שקבלו את המוצר לחוות דעת . לירז התפעלה מהשינוי בעור שנראה לעין תוך זמן קצר, וטוענת שהיא לא מפסיקה לקבל מחמאות….".

 

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

עוד סיפרה שגב כי החברה מתכננת בסוף השנה אירוע ענק ל 2,000 קוסמטיקאיות מרחבי הארץ, במסגרתו צ'רכי תככב עם האלבום החדש שלה, במידה והקורונה תאפשר זאת".

צ'רכי, המככבת בסדרת הטלוויזיה המצליחה טהרן של כאן 11,  חתמה בימים אלה עם  חברת "ליטרבליט" על שני אלבומים של מוזיקת בשפה הפרסית, כאשר בספטמבר ייצא סינגל ובנובמבר אלבום שכולו שיתוף פעולה עם זמרת איראנית מאיראן ואומנים מרחבי העולם.  כמו כן צ'רכי מתכננת  לו"ז ההופעות  ברחבי העולם, שהיה אמור להתקיים בפסטיבלים גדולים של מוזיקת עולם בלינקולן סנטר בניו יורק, בלוס אנג'לס ובסיאטל, בגרמניה, בשוויץ, בלגיה, ספרד, דנמרק וכן מסע הופעות ברחבי צרפת בוטל. "הקורונה, מספרת צ'רכי, הותירה אותה עם חרדה כלכלית כיוון שהיא הבינה שהאומנים בארץ לא מוגנים אין להם שום תנאים".

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הריסה, בנייה וסוף למצוקת החנייה - רחוב העבודה ברחובות משנה פניו
במיקום מדהים במרכז רחובות, ברחוב שקט בלב העניינים, מוקם פרויקט...
המפגש שמעניק תחושת שייכות לילדים להורים עם פוסט טראומה
"יש בזה גם גאוות יחידה, אני חלק מהדבר הזה": המפגש...
יום ההליכה הבינלאומי: איך הליכה קבועה עשויה לסייע בהפחתת התקפי המיגרנה
צעד קטן, הקלה גדולה: איך הליכה קבועה עשויה לסייע בהפחתת...
שלוש תערוכות חדשות בגלריית האמנים של עופר רמת אביב: עם האמנים הישראלים: מוטי כהן , מרגלית סוכוי ולינוי ברומברג
גלריית האמנים של קניון עופר רמת אביב תארח החל מה...
‏המצוק היה סגור עוד לפני שקרס: מה בהרצליה יודעים על סכנה שאי אפשר לראות
קריסת המצוק בחוף סידני עלי בפברואר חידדה פער בין נוף...
רגע לפני שחוזרת לניו יורק: ג׳ודי ניר מוזס כוכבת המטבח המנצח נתפסת בטיפול חדשני להידוק הצוואר כמו האחיות קארדישאן
למוזס במסר חשוב: 'צאו להצביע' ומצהירה שתצביע לאביגדור ליברמן ג׳ודי ניר...
לא רק בגדים ונעליים: מבצעי יום הבחירות מגיעים למוצרי החשמל, עם מוצרים החל מ-24.90 שקל ומקרר ב-590 שקל
מקרר ב-590 ש"ח, מיקרוגל ב-149 ש"ח ובלנדר מוט ב-24.90 ש"ח...
פיטמאסטר מתרחבת בארץ ובעולם: סניף דגל חדש בראשון לציון בהשקעה של כ-4 מיליון שקל
קבוצת PITMASTER ממשיכה בתנופת ההתרחבות ותפתח ברבעון הראשון של 2027...
ערב של מוזיקה ישראלית במיטבה: שלום חנוך הופיע בבת-ים במסגרת חגיגות המאה
הזמר והיוצר שלום חנוך הופיע ביום חמישי, (22.10), בטרמינל לעיצוב...
‏היקב שהפסיק לייצר יין עומד לייצר עיר: המבחן של ראשון לציון
היתר בנייה שניתן השנה, תוכנית הכוללת שימושים חדשים וכנס שימור...
דילוג לתוכן