הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

השחקנית לירז צ'רכי תככב בקמפיין חדש של חברת הקוסמטיקה ביופור שיעלה השבוע בתקציב של 1.5 מיליון ₪

 

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

כוכבת סדרת הטלוויזיה טהרן, לירז צ'רכי, תעלה השבוע בקמפיין חדש בכיכובה עבור חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור, לרגל השקת תכשיר אנטי אייג'ינג להצערת העור – סרום פרו ליפט, המסייע בשיקום נזקי הקיץ.

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

הקמפיין יעלה בהשקעה של 1.5   מיליון ₪, ע"י משרד הפרסום זרמון, הכולל  תשדירי  טלויזיה בערוצים   12 ו 13,  מודעות במגאזינים מובילים, עיתונות יומית, פרסום בדיגיטל  ופעילות רחבה ברשתות החברתיות.

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

לדברי רונית שגב, מדענית, חוקרת עור ובעלת חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור: "גם בתקופה לא פשוטה זו ביופור החליטה להמשיך ולפרסם במטרה לעודד ולהרים את תחום הקוסמטיקה המקצועית בישראל שספג חבטה קשה בתקופת הקורונה. בגל הראשון השקנו את אבחון העור אונליין שאיפשר לקוסמטיקאיות לעבוד גם כשמכוני הקוסמטיקה נסגרו,   שרות זה נחל הצלחה גדולה וממשיך להתקיים.   לדבריה: "הקמפיין החדש מתמקד בסרום  פרו-ליפט, סרום, ממצק ומחדש את העור, שמתאים במיוחד לקיץ הישראלי. לירז צ'רכי הפרזנטורית שלנו היא אחת המתנסות הראשונות שקבלו את המוצר לחוות דעת . לירז התפעלה מהשינוי בעור שנראה לעין תוך זמן קצר, וטוענת שהיא לא מפסיקה לקבל מחמאות….".

 

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל

עוד סיפרה שגב כי החברה מתכננת בסוף השנה אירוע ענק ל 2,000 קוסמטיקאיות מרחבי הארץ, במסגרתו צ'רכי תככב עם האלבום החדש שלה, במידה והקורונה תאפשר זאת".

צ'רכי, המככבת בסדרת הטלוויזיה המצליחה טהרן של כאן 11,  חתמה בימים אלה עם  חברת "ליטרבליט" על שני אלבומים של מוזיקת בשפה הפרסית, כאשר בספטמבר ייצא סינגל ובנובמבר אלבום שכולו שיתוף פעולה עם זמרת איראנית מאיראן ואומנים מרחבי העולם.  כמו כן צ'רכי מתכננת  לו"ז ההופעות  ברחבי העולם, שהיה אמור להתקיים בפסטיבלים גדולים של מוזיקת עולם בלינקולן סנטר בניו יורק, בלוס אנג'לס ובסיאטל, בגרמניה, בשוויץ, בלגיה, ספרד, דנמרק וכן מסע הופעות ברחבי צרפת בוטל. "הקורונה, מספרת צ'רכי, הותירה אותה עם חרדה כלכלית כיוון שהיא הבינה שהאומנים בארץ לא מוגנים אין להם שום תנאים".

הקמפיין של כוכבת טהרן: לירז צ'רכי
צילום אמיר יהל
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קולולו חוגג את הרוח האמריקאית: שבוע ג'ק דניאל'ס וקולינריה בהשראה אמריקאית
לרגל ה־4 ביולי – בר הקוקטיילים קולולו בפתח תקווה יוצא...
היקב ההיסטורי בלב המושבה יהפוך למרכז לצעירים
לאחר שהוועדה לשימור אתרי מורשת בעיריית פתח תקווה אישרה לקדם...
חגיגה קולינארית יוקרתית: לראשונה קניון עופר רמת אביב פותח מתחם קולינארי ייחודי בימי שישי: "לה בוקרייה" מבית WEEKEND MARKET
המתחם יפעל בימי שישי באופן קבוע בחודשים הקרובים ויכלול  שפע...
הדלתות היו סגורות אבל הלב תמיד פתוח
גם בימי המלחמה, כשאזעקות היו חלק מהשגרה והמתח הורגש בכל...
יופי של יוזמה: בכירי ומתנדבי עמותת שניר מחלקים ערכות פנאי לילדים מרמת גן שפונו מבתיהם
בכירי ומתנדבי עמותת שניר החלו לחלק מאות ערכות פנאי לילדים...
להפוך את החלל לבית
כאשר רוכשים דירה מקבלן, אחד האתגרים המשמעותיים הוא להפוך את...
עושים שכונה: רשת קפה ביגה משיקה פורמט חדש של סניפים שכונתיים ברחבי הארץ תחת השם: BIGA STREET
שני הסניפים הראשונים יפתחו: בשכונת הנוריות בראשון לציון ובשכונת הנשיא...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
בשורה משמחת לחובבי היין והקולינריה: הטייסטינג רום משיק תפריט קיץ חדש ושעות שמחות מבעבעות
הטייסטינג רום בר היין הקונספטואלי שבפארק שרונה תל אביב מזמין...
לא משאירים אף אחד מאחור: בת-ים מגויסת למען הכלבים והחתולים שפונו עם משפחותיהם
מבצע "עם כלביא" הותיר חותם כואב בעיר בת-ים. בעקבות פגיעה...
דילוג לתוכן