הרשות להתחדשות עירונית: רמת גן מובילה במכירת דירות במסגרת תמ"א 38 ופינוי בינוי 

הרשות להתחדשות עירונית: רמת גן מובילה במכירת דירות במסגרת תמ"א 38 ופינוי בינוי 
קרדיט: צילום - טל מיכאלי

בשנה החולפת נמכרו בעיר 606 דירות חדשות  

מדו"ח שפורסם לאחרונה על ידי הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית מסתמנת עליה בשיעור מכירת דירות בפרויקטים של התחדשות עירונית מקרב כלל הדירות החדשות ביחס לשנה החולפת

15.4% ב2020, לעומת 12.7% ב2019, כאשר העיר בה נמכרו הכי הרבה דירות היא רמת גן, שהוליכה את הרשימה גם שנה קודם לכן, עם 606 דירות חדשות שנמכרו.

עדות לשיווק מוצלח ומהיר של דירות במסגרת פינוי -בינוי בעיר אפשר למצוא בפרויקט smart towersשל קבוצת כנען, ברחוב עמק החולה 8-10, בשכונת גן הערמונים ברמת גן, שכן כל הדירות בפרויקט שווקו בהצלחה יתרה, ואכלוס הדיירים הסתיים לא מכבר. לקראת סוף אכלוס הדירות נמכרה  דירת הפנטהאוז האחרונה בכל הפרויקט הממוקמת בקומה ה-23. הפנטהאוז שגודלו 200 מ"ר וכולל מרפסת בשטח של 200 מ"ר   נמכר  בכ 6 מליון שח לאחר שניסו לרכוש אותו שלושה רוכשים במקביל.

על פי נתוני החברה, מאז החל השיווק, עלו מחירי הדירות שנמכרו בפרויקט בכ-20% שמשקפים למעשה את עלית המחירים בשכונת גן ערמונים כולה בשנים האחרונות.

ניב רום, מנכ"ל קבוצת כנען מציין:" זהו הפרויקט הראשון שאוכלס וששיווקו מסתיים בשכונה ובסדר גודל שכזה. עלית המחירים שאנו רואים היא תמונות ראי המשקפת את האטרקטיביות והפוטנציאל שיש לשכונה ולאזור בכלל בכל הנוגע להתחדשות עירונית ומגמה זו רק ממשיכה. הפרויקט הינו דוגמא ומופת לשתוף פעולה בין יזמים ודיירים ותיקים הנחושים לשנות את סביבת חייהם תוך שמירה על האופי הקהילתי והאורבני. עבור הדיירים מדובר בהגשמת חלום ועבורנו מדובר בעשיה יזמית ומקצועית אך לא פחות ערכית ואנו שמחים על הזכות שנפלה בחלקנו".

smart towers הינו פרויקט פינוי בינוי, אותו תכנן משרד האדריכלים כנף-פרנס, במסגרתו הרסה החברה 3 בניינים ישנים בני 4 קומות שכללו 48 דירות ישנות והקימה במקומם שני מגדלים בני 23 קומות כל אחד, הכוללים  168 יח"ד. המפרט בדירות תואם את שם הפרויקט- דירות חכמות בהן ניתן להפעיל את כל מערכות החשמל באמצעות הסמארטפון.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
יופי של יוזמה: בכירי ומתנדבי עמותת שניר מחלקים ערכות פנאי לילדים מרמת גן שפונו מבתיהם
בכירי ומתנדבי עמותת שניר החלו לחלק מאות ערכות פנאי לילדים...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
עיריית פתח תקווה ממשיכה ללוות את המשפחות ותפתח מינהלת בסמוך לזירת האירוע
עיריית פתח תקווה פתחה מינהלת סיוע עירונית (מ.ס.ע) ברחוב אסירי...
ראש עיריית בת-ים ביקר את הפצועים שנפגעו מהטיל שפגע בעיר בבית החולים וולפסון: "נחבק אתכם עד שתחלימו"
ראש עיריית בת-ים, צביקה ברוט, הגיע לביקור בבית החולים וולפסון,...
פרופ' עוזי רבי מונה ליו"ר מרכז מורשת יהדות בבל
פרופ' עוזי רבי הוא פרופ' מן המניין באוניברסיטת תל אביב...
המבקר אנגלמן בזירת נפילת הטיל בבת ים: "על רה"מ לוודא מתן מענה לעורף. גילינו פערים משמעותיים ביותר בתחום המיגון והמקלוט"
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, ביקר ​אמש (15.6)...
נחלת גנים המבוקשת מתחדשת: חברת אורון נדל"ן זכתה במכרז דיירים להתחדשות עירונית ברמת גן
החברה תחדש את מתחם פודים-רש"י ברמת גן * 70 יחידות...
אשטרום מגורים החלה בביצוע פרויקט התחדשות עירונית נוסף באחת השכונות המבוקשות בגוש דן
חברת יזמות הנדל"ן אשטרום מגורים קיימה היום אירוע הריסה בשכונת...
הפעילים המצטיינים העירוניים: אליה חמדני ואביב קלוגהפט, תלמידי אמית בר אילן גוש דן
'אות הפעיל המצטיין' העירוני מטעם עיריית רמת גן לשנת תשפ"ה...
בתים מבפנים
בתים מבפנים 2025 - הצצה לדירה במגדלי שרונה – עיצוב מודרני ופרקטי בתל אביב
בתים מבפנים הוא אחד האירועים המובילים והמרגשים ביותר בתחום העיצוב...
דילוג לתוכן