השחקן התל אביבי תומר פאר מככב בהצגה "משרתם של שני אדונים" בבימויו של שמואל וילוז'ני ובהפקת גודמן

השחקן התל אביבי תומר פאר מככב בהצגה "משרתם של שני אדונים" בבימויו של שמואל וילוז'ני ובהפקת גודמן
Maayan Kaufman photography

אומנם בית הספר למשחק "גודמן" ממוקם בנגב אבל פוקדים אותו גם סטודנטים שגדלו בתל אביב,

אחד מהם הוא תומר פאר (אוטוטו בן 28) מרמת החייל שבצפון תל אביב. תומר יככב ב-13 באוגוסט במחזה הקומי "משרתם של שני אדונים" בהפקת גודמן ובבימויו של שמואל וילוז'ני הגדול.

צילום אלבום פרטי

תומר מגלם בהצגה את דמותו של פלורינדו ארטוזי. האחד משני ה"אדונים"- מצד אחד אדון קשוח וחסר סבלנות ומצד שני מאהב מיוסר שמתגעגע לאהובתו ומשווע לחזור אליה.

 

צילום מעיין קאופמן

תומר בוגר בית הספר היסודי "רמת החייל" ו"תיכון עירוני י"ד" בתל אביב. ובוגר שבט הצופים "דן" שם כיהן כמדריך, ראשג"ד ומרכז הדרכה צעיר.

תומר היה קצין ביחידה 8200 היוקרתית. לאחר ששירת כ-5 שנים השתחרר ולא המשיך בקו הקלאסי של בוגרי היחידה, לא הלך ללמוד תואר ריאלי כלשהו ולעבוד בהייטק אלא פנה לתחום המשחק לאחר שבילדותו פחד ללכת לכיוון הזה.

תומר: "בתור ילד קטן הייתי מעלה הצגות בבית ומכריח את המשפחה שלי לראות ובהמשך גם הייתי בחוגי תיאטרון בזמן לימודיי ביסודי, אבל מהר מאוד זנחתי את הדבר הזה. הייתי הבן היחיד בחוגים האלו ופחדתי ממה שיחשבו עליי וזה השתלט עליי. כשעזבתי, עברתי לצופים והייתי שם מאוד חזק- מכיתה ד' ועד י"ב, בשבט דן בתל אביב, תקופה שזכורה לי מאוד לטובה."

Maayan Kaufman photography

כאמור, תומר מככב במחזה הקומי "משרתם של שני אדונים" בהפקת גודמן ובבימויו של  הבמאי והשחקן הידוע שמואל וילוז'ני.

תומר על התפקיד בכיכובו: "הדמות של פלורינדו בנויה משתי דמויות של הקומדיה דל ארטה- ה"קפיטנו" שמונע כולה מהיצר ודמות המאהב הקלאסית שמונעת כולה מהרגש.

במהלך החזרות הייתי צריך לשלב גם עבודה פיזית שתיצור לי נוכחות חזקה מאוד על הבמה (אפילו נעלתי נעליים צבאיות בחלק מהחזרות) וגם עבודה ריגשית רבה כדי להזדהות עם הכאב שלו והגעגועים"

מדובר בהצגה שהייתה אמורה לעלות על בימת גודמן ביולי האחרון אך בוטלה לאור העלייה בתחלואה וההוראה לסגור את בימות התרבות. לאור הנסיבות, הוחלט באופן חריג לצלם את ההצגה באיכות שידור ולתת לה במה וירטואלית ב- 13 באוגוסט בשעה 20:00 (הקרנה הפתוחה לקהל הרחב וללא עלות) בעמודי הפייסבוק של "גודמן", ושל תיאטרון באר שבע, שנרתם לתת במה לסטודנטים ולאפשר להם להציג את כישרונם בפני כמה שיותר צופים רגע לפני שהם יוצאים לעולם האמיתי ומנסים לבסס את מעמדם כשחקנים פעילים.

צילום מעיין קאופמן

שנה ג' היא שנת הסטאז' עבור הסטודנטים, בה הם צוברים ניסיון מקצועי שאין לו תחליף. שיאה של השנה האחרונה ללימודיהם היא סדרת הפקות מקצועיות ומושקעות המוצגות לקהל רוכש כרטיסים. בחודשים האחרונים הסטודנטים ובניהם תומר פאר, ערכו חזרות מפרכות לרגל עליית ההצגה "משרתם של שני אדונים", מחזה קומי של המחזאי האיטלקי קרלו גולדוני, המתאר את מעלליו של טרומפלדינו, משרת מובטל שמקבל שתי הצעות עבודה אצל שני אדונים שונים ביום אחד. שמואל וילוז'ני שביים את ההצגה, שיחק בזמנו כ-600 פעם את התפקיד הראשי בהצגה שעלתה ב"הבימה" והייתה ללהיט אדיר.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
גבעתיים - העיר הקטנה שמכריחה אותנו לחשוב מחדש על מרחק
יש ערים שבהן מרחק נמדד בקילומטרים. בגבעתיים הוא נמדד הרבה...
החגים בפתח: שעות הפעילות המעודכנות של תחנות ההצלה בחופי בת-ים
לקראת חגי תשרי, עיריית בת-ים מעדכנת את שעות הפעילות של...
חוזר לתפריט: רשת קפה גרג משיקה מחדש את מנת הספיישל: “הכריך של רוני” - לזכרה של רוני אשל ז”ל
כשנתיים וחצי לאחר שהפך לאחד מסיפורי ההנצחה המרגשים של עולם...
לקראת ראש השנה: עובדי חברת החשמל ארזו סלי מזון למשפחות הזקוקות לסיוע בתל אביב
לקראת ראש השנה: עובדי חברת החשמל ארזו סלי מזון למשפחות...
נורית גלרון, אלי יצפאן ושמואל וילוז'ני בין זוכי פרס מפעל חיים של א.מ.י לשנת 2026
בין מקבלי הפרס גם איציק קלה, רמי דנוך, צמד רעים,...
רשת BBB משיקה מחדש את סניף הדגל ברמת החייל: בהשקעה הנאמדת ב 1 מיליון ₪
לאחר כחצי שנה של עבודות שיפוץ, שדרוג ועיצוב מחדש, BBB...
86% מהבוגרים השתלבו בשוק התעסוקה ו־50% שיפרו את שכרם: תוכנית "תופסים כיוון" חוזרת לבת-ים למחזור ה־13
תוכנית ״תופסים כיוון״ לצעירים אקדמאים חוזרת לבת-ים למחזור ה־13, וההרשמה...
בשורה לתושבי פתח תקוה והסביבה: מוקד חדש לרפואה דחופה של מאוחדת נפתח בעיר
מאוחדת פתחה מוקד חדש לרפואה דחופה שיעניק לתושבי פתח תקוה...
מבלי ללכת לאיבוד בסבך הבירוקרטי: איך משנים תב"ע ומגדילים זכויות בנייה?
אחד המנועים החזקים ביותר להשבחת נכסים בעולם הנדל"ן נמצא בכלל...
סוכות יצרתי: מתחם יצירה והעשרה חווייתי לילדים ייפתח בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה – והכניסה חופשית!
לרגל חג הסוכות, עופר הקניון הגדול בפתח תקווה מזמין את...
דילוג לתוכן