השחקנית מגי אזרזר, שגרירת המותג 'גרנייה', בקמפיין סביבתי משותף למותג ולעמותת אקואושן במטרה לשמור על החופים והים נקיים מפלסטיק חד פעמי!

השחקנית מגי אזרזר, שגרירת המותג 'גרנייה', בקמפיין סביבתי משותף למותג ולעמותת אקואושן במטרה לשמור על החופים והים נקיים מפלסטיק חד פעמי!
צילום: אסף לב

אמש, (יום א)  התייצבה השחקנית מגי אזרזר, המשמשת כשגרירת מותג הטיפוח הבינלאומי גרנייה, ליום צילומים מיוחד, במסגרתו יעלה קמפיין בישראל בשיתוף עמותת אקואושן, במטרה להעלות את המודעות לשמירה  על הסביבה תוך מיקוד בפלסטיק חד-פעמי בחופי הים.

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

הקמפיין שיעלה במהלך ספטמבר, הינו חלק מהאג'נדה של מותג גרנייה, "יופי ירוק", אשר באה לידי ביטוי בעידוד להפחתת השימוש בפלסטיק חד-פעמי ומעבר לרב-פעמי שאינו מזיק לסביבה, שמירה על החופים נקיים מפלסטיק חד-פעמי והעלאת המודעות הציבורית לקיימות ואיכות הסביבה, זאת לצד הפחתת הפלסטיק באריזות המותג, ברכיבים, בשיווק ובהפצה.

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

דניאלה פרוסקי שיאון, סמנכ"לית תקשורת וקיימות בלוריאל ישראל אמרה: "במסגרת אסטרטגיית הקיימות של קבוצת לוריאל, "לוריאל למען העתיד", אימצו גם המותגים בקבוצה אג'נדות חברתיות וסביבתיות. מותג הטיפוח גרנייה מתמקד בצמצום פלסטיק, המהווה בעיה עולמית אשר פוגעת, בין היתר, בחופי העולם כולו, כמו גם בישראל בה עד 90% מהפסולת הימית כמעט ואינה מתכלה. אנו גאים לשתף פעולה עם עמותת אקואושן הפועלת למניעת זיהום החופים והים, במטרה להעלות את המודעות ולהביא לשינוי התנהגותי כדי לצמצם את הפלסטיק החד פעמי בחופים ובים. ביחד, אנו מאמינים שנצליח לחולל שינוי תודעתי והתנהגותי".

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

אריק רוזנבלום, מנכ"ל עמותת אקואושן: "כדי שתוכנית קיימות תצליח, הדבר מחייב שתוף פעולה של כל הנוגעים בדבר ולמגזר העסקי יש מקום של כבוד. קבוצת לוריאל השיקה את תוכנית הקיימות העולמית שלה בעולם ובישראל ולכן בחרנו לשתף פעולה עם מותג גרנייה אשר לו ערכים דומים לפעילותנו ואשר שם לו מטרה לצמצם את השימוש בפלסטיק, הן במוצריו והן באמצעות העלאת מודעות הציבור. עמותת אקואושן פועלת בשנים האחרונות למניעת זיהום הסביבה החופית והימית מפלסטיק, בדגש על חד פעמי, באמצעות חינוך והסברה, מתן תו סביבתי, ניטור ומחקר, קידום חקיקה ועוד, ומברכת על השותפות עם מותג גרנייה לקמפיין "שמים סוף לחד פעמי בחוף".

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב
שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מסדנאות AI ועד ליווי אישי: תוכנית אפ 60+ מזמינה את גמלאי בת-ים למגוון פעילויות העשרה, תרבות וחדשנות
עיריית בת-ים מזמינה את הגמלאיות והגמלאים בעיר לסדרת מפגשי ״בוקר...
המשפחה הראשונה כבר בישראל: בעקבות יריד העלייה בלונדון, 45 משפחות בדרך להשתקע בבת-ים
העיר בת-ים ממשיכה לבסס את מעמדה כיעד מבוקש לעלייה לישראל....
עמותת העולם המרהיב של מוסיקה יהודית בשיתוף האקדמיה ההונגרית בירושלים מציגים קולות מן הדנובה קונצרט בסדרה "אל תוך האור" בביצוע אנסמבל המאה ה-21 מנהל מוזיקלי: דן יוהס
מוזיקה מאת מלחינים הונגריים-יהודים שהקריירה והחיים שלהם הושפעו מן השואה, בצד...
הריסה, בנייה וסוף למצוקת החנייה - רחוב העבודה ברחובות משנה פניו
במיקום מדהים במרכז רחובות, ברחוב שקט בלב העניינים, מוקם פרויקט...
המפגש שמעניק תחושת שייכות לילדים להורים עם פוסט טראומה
"יש בזה גם גאוות יחידה, אני חלק מהדבר הזה": המפגש...
יום ההליכה הבינלאומי: איך הליכה קבועה עשויה לסייע בהפחתת התקפי המיגרנה
צעד קטן, הקלה גדולה: איך הליכה קבועה עשויה לסייע בהפחתת...
שלוש תערוכות חדשות בגלריית האמנים של עופר רמת אביב: עם האמנים הישראלים: מוטי כהן , מרגלית סוכוי ולינוי ברומברג
גלריית האמנים של קניון עופר רמת אביב תארח החל מה...
‏המצוק היה סגור עוד לפני שקרס: מה בהרצליה יודעים על סכנה שאי אפשר לראות
קריסת המצוק בחוף סידני עלי בפברואר חידדה פער בין נוף...
רגע לפני שחוזרת לניו יורק: ג׳ודי ניר מוזס כוכבת המטבח המנצח נתפסת בטיפול חדשני להידוק הצוואר כמו האחיות קארדישאן
למוזס במסר חשוב: 'צאו להצביע' ומצהירה שתצביע לאביגדור ליברמן ג׳ודי ניר...
לא רק בגדים ונעליים: מבצעי יום הבחירות מגיעים למוצרי החשמל, עם מוצרים החל מ-24.90 שקל ומקרר ב-590 שקל
מקרר ב-590 ש"ח, מיקרוגל ב-149 ש"ח ובלנדר מוט ב-24.90 ש"ח...
דילוג לתוכן