השחקנית מגי אזרזר, שגרירת המותג 'גרנייה', בקמפיין סביבתי משותף למותג ולעמותת אקואושן במטרה לשמור על החופים והים נקיים מפלסטיק חד פעמי!

השחקנית מגי אזרזר, שגרירת המותג 'גרנייה', בקמפיין סביבתי משותף למותג ולעמותת אקואושן במטרה לשמור על החופים והים נקיים מפלסטיק חד פעמי!
צילום: אסף לב

אמש, (יום א)  התייצבה השחקנית מגי אזרזר, המשמשת כשגרירת מותג הטיפוח הבינלאומי גרנייה, ליום צילומים מיוחד, במסגרתו יעלה קמפיין בישראל בשיתוף עמותת אקואושן, במטרה להעלות את המודעות לשמירה  על הסביבה תוך מיקוד בפלסטיק חד-פעמי בחופי הים.

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

הקמפיין שיעלה במהלך ספטמבר, הינו חלק מהאג'נדה של מותג גרנייה, "יופי ירוק", אשר באה לידי ביטוי בעידוד להפחתת השימוש בפלסטיק חד-פעמי ומעבר לרב-פעמי שאינו מזיק לסביבה, שמירה על החופים נקיים מפלסטיק חד-פעמי והעלאת המודעות הציבורית לקיימות ואיכות הסביבה, זאת לצד הפחתת הפלסטיק באריזות המותג, ברכיבים, בשיווק ובהפצה.

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

דניאלה פרוסקי שיאון, סמנכ"לית תקשורת וקיימות בלוריאל ישראל אמרה: "במסגרת אסטרטגיית הקיימות של קבוצת לוריאל, "לוריאל למען העתיד", אימצו גם המותגים בקבוצה אג'נדות חברתיות וסביבתיות. מותג הטיפוח גרנייה מתמקד בצמצום פלסטיק, המהווה בעיה עולמית אשר פוגעת, בין היתר, בחופי העולם כולו, כמו גם בישראל בה עד 90% מהפסולת הימית כמעט ואינה מתכלה. אנו גאים לשתף פעולה עם עמותת אקואושן הפועלת למניעת זיהום החופים והים, במטרה להעלות את המודעות ולהביא לשינוי התנהגותי כדי לצמצם את הפלסטיק החד פעמי בחופים ובים. ביחד, אנו מאמינים שנצליח לחולל שינוי תודעתי והתנהגותי".

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

אריק רוזנבלום, מנכ"ל עמותת אקואושן: "כדי שתוכנית קיימות תצליח, הדבר מחייב שתוף פעולה של כל הנוגעים בדבר ולמגזר העסקי יש מקום של כבוד. קבוצת לוריאל השיקה את תוכנית הקיימות העולמית שלה בעולם ובישראל ולכן בחרנו לשתף פעולה עם מותג גרנייה אשר לו ערכים דומים לפעילותנו ואשר שם לו מטרה לצמצם את השימוש בפלסטיק, הן במוצריו והן באמצעות העלאת מודעות הציבור. עמותת אקואושן פועלת בשנים האחרונות למניעת זיהום הסביבה החופית והימית מפלסטיק, בדגש על חד פעמי, באמצעות חינוך והסברה, מתן תו סביבתי, ניטור ומחקר, קידום חקיקה ועוד, ומברכת על השותפות עם מותג גרנייה לקמפיין "שמים סוף לחד פעמי בחוף".

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב
שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
‏תומר שלנו: סיפורו של הילד מאזור שגדל להיות גיבור‏
תומר נגר היה ילד שקט וסקרן שאהב לצייר, לצלם ולגלות...
חדש במרכז ראם ברחובות: אשפוז יום לילדים בלי להגיע לבית החולים
מאוחדת פתחה במרכז הרפואי ראם ברחובות שירות אשפוז יום לילדים,...
דור הרופאים הבא של ישראל צומח בבת-ים: מגמת הרפואה הייחודית בתיכון אורט מלטון בעיר מכשירה את תלמידיה לעולם הרפואה
מגמת הרפואה הייחודית בתיכון אורט מלטון בבת-ים פועלת תשע שנים...
‏אגם הסופרלנד אינו רק נוף יפה: למה ראשון לציון צריכה לשמור עליו?
‏אגם הסופרלנד במערב ראשון לציון נראה לרבים כחלק מן הנוף...
לאחר שחייה ניצלו על ידי צוות מד"א כשלקתה בדום לב, ברונית שולמית תרמה מכשיר מפעם שיסייע להציל חיים של אחרים
זה היה נראה כמו עוד ערב רגוע בביתה של ברונית...
‏למה דווקא הספרייה בחולון יכולה להיות הבילוי העירוני החשוב ביותר?‏
‏כמה מקומות בעיר מאפשרים לתושב להיכנס, לשבת, לקרוא, לעבוד בשקט...
קבוצת מוקד אמון נבחרה על ידי דן נתיבים מקבוצת דן תחבורה לנהל את מערך האבטחה במתחם התחבורה החדש של נתיבים מהירים בראשון לציון
קבוצת מוקד אמון נבחרה על ידי חברת דן נתיבים מקבוצת...
גלריה ורטהימר מציגה תערוכת יחיד חדשה : ביאנקה ספריינס / שכבות של זיכרון
אוצרת : נטלי ורטהימר פתיחה חגיגית : יום חמישי ,...
‏האופניים שנשארו על המדרכה: מה עושה תל אביב עם כלי רכב שאיש אינו בא לקחת?‏
בתל אביב אופניים הם חלק מן הרחוב כמעט כמו עמודי...
מהמסך לכיתות הלימוד. סדרת הרשת על חרמות של דביר תורג'מן מגיעה לבתי הספר
אחרי שהעלה לרשת את סדרת הדרמה "יחסי כוחות", העוסקת בחרמות...
דילוג לתוכן