השחקנית מגי אזרזר, שגרירת המותג 'גרנייה', בקמפיין סביבתי משותף למותג ולעמותת אקואושן במטרה לשמור על החופים והים נקיים מפלסטיק חד פעמי!

השחקנית מגי אזרזר, שגרירת המותג 'גרנייה', בקמפיין סביבתי משותף למותג ולעמותת אקואושן במטרה לשמור על החופים והים נקיים מפלסטיק חד פעמי!
צילום: אסף לב

אמש, (יום א)  התייצבה השחקנית מגי אזרזר, המשמשת כשגרירת מותג הטיפוח הבינלאומי גרנייה, ליום צילומים מיוחד, במסגרתו יעלה קמפיין בישראל בשיתוף עמותת אקואושן, במטרה להעלות את המודעות לשמירה  על הסביבה תוך מיקוד בפלסטיק חד-פעמי בחופי הים.

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

הקמפיין שיעלה במהלך ספטמבר, הינו חלק מהאג'נדה של מותג גרנייה, "יופי ירוק", אשר באה לידי ביטוי בעידוד להפחתת השימוש בפלסטיק חד-פעמי ומעבר לרב-פעמי שאינו מזיק לסביבה, שמירה על החופים נקיים מפלסטיק חד-פעמי והעלאת המודעות הציבורית לקיימות ואיכות הסביבה, זאת לצד הפחתת הפלסטיק באריזות המותג, ברכיבים, בשיווק ובהפצה.

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

דניאלה פרוסקי שיאון, סמנכ"לית תקשורת וקיימות בלוריאל ישראל אמרה: "במסגרת אסטרטגיית הקיימות של קבוצת לוריאל, "לוריאל למען העתיד", אימצו גם המותגים בקבוצה אג'נדות חברתיות וסביבתיות. מותג הטיפוח גרנייה מתמקד בצמצום פלסטיק, המהווה בעיה עולמית אשר פוגעת, בין היתר, בחופי העולם כולו, כמו גם בישראל בה עד 90% מהפסולת הימית כמעט ואינה מתכלה. אנו גאים לשתף פעולה עם עמותת אקואושן הפועלת למניעת זיהום החופים והים, במטרה להעלות את המודעות ולהביא לשינוי התנהגותי כדי לצמצם את הפלסטיק החד פעמי בחופים ובים. ביחד, אנו מאמינים שנצליח לחולל שינוי תודעתי והתנהגותי".

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב

אריק רוזנבלום, מנכ"ל עמותת אקואושן: "כדי שתוכנית קיימות תצליח, הדבר מחייב שתוף פעולה של כל הנוגעים בדבר ולמגזר העסקי יש מקום של כבוד. קבוצת לוריאל השיקה את תוכנית הקיימות העולמית שלה בעולם ובישראל ולכן בחרנו לשתף פעולה עם מותג גרנייה אשר לו ערכים דומים לפעילותנו ואשר שם לו מטרה לצמצם את השימוש בפלסטיק, הן במוצריו והן באמצעות העלאת מודעות הציבור. עמותת אקואושן פועלת בשנים האחרונות למניעת זיהום הסביבה החופית והימית מפלסטיק, בדגש על חד פעמי, באמצעות חינוך והסברה, מתן תו סביבתי, ניטור ומחקר, קידום חקיקה ועוד, ומברכת על השותפות עם מותג גרנייה לקמפיין "שמים סוף לחד פעמי בחוף".

שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב
שמים סוף לחד פעמי בחוף
צילום: אסף לב
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מעל ל- 200 פעילויות והתנדבויות לכל הגילאים: עיריית בת-ים מחזקת את החוסן הקהילתי ומזמינה את תושבות ותושבי העיר להצטרף לשלל הפעילויות במקלטים ברחבי העיר
מאז תחילת מבצע "שאגת הארי", עיריית בת-ים בשיתוף מחלקת קהילה...
*בצל המלחמה: משרד העלייה והקליטה מחלק תעודות עליה לעולים חדשים עד הבית*
משרד העלייה והקליטה החל ביוזמה מיוחדת לחלוקת תעודות עליה לעולים...
רשת קפה ביגה פותחת סניף דגל בקניון עופר רחובות בהשקעה של 2 מיליון ₪
לדברי יאיר מלכה מבעלי ביגה: “דווקא בתקופה מורכבת ומאתגרת זו,...
קהילה במדים: עיריית בת-ים נותנת מעטפת עירונית למגויסים למילואים ולמשפחותיהם
עיריית בת-ים מבקשת להביע הערכה עמוקה לתושבות ותושבי העיר משרתי...
רעיונות למתנות ייחודיות ומקוריות
רעיונות למתנות בחירת רעיונות למתנות יכולה להיות מאתגרת, במיוחד כשמחפשים משהו...
בצל מבצע "שאגת הארי": העיריה תקיים קריאות מגילה ציבוריות במרחבים מוגנים
בעירית בת-ים נערכים לחגוג את חג הפורים בצל מצב החירום:...
מאות עולים חדשים השתתפו בכנס מיצוי זכויות בתל אביב
את הכנס יזמו משרד העלייה והקליטה ואגף הקליטה של עיריית...
"מלקטת בשבילי הנרטיב" נעמה בן –משה תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית : יום חמישי ה- 5.3.2025 בשעה : 18:30...
פורים מדליק ולא דליק: כך נחגוג בבת-ים בשמחה ואחריות
לקראת חג הפורים, עיריית בת-ים, בשיתוף כבאות והצלה לישראל, מפרסמת...
הפנינג פורים ענק במתחם עופר בילו סנטר OUTLET
נגני רחוב, עמדות איפור, עמדות ג'אגלינג, בלונאים, עמדת קליעת צמות,...
דילוג לתוכן