השכרת יאכטה בהרצליה בתקופת הקורונה הבילוי הכי מתאים

השכרת יאכטה בהרצליה בתקופת הקורונה הבילוי הכי מתאים
מקור FREEPIK

אנחנו חיים בתקופה מוזרה, בה משתולל נגיף הקורונה, יש הגבלות, אסורה התקהלות מעל מספר מסוים של אנשים, וחלק גדול מהאטרקציות פשוט סגורות למבקרים. מצד שני, אנחנו בעיצומו של החופש הגדול, והילדים רוצים לבלות, לחגוג, ליהנות מהחיים. מה עושים? מפליגים!

השכרת יאכטה בהרצליה בתקופת הקורונה הבילוי הכי מתאים
מקור FREEPIK

השכרת יאכטה בהרצליה בילוי שמתאים במיוחד בתקופת הקורונה

בניגוד להרבה מאד מקומות בילוי שנסגרו, הים שלנו עדיין פתוח ומזמין. החוויה של השכרת יאכטה בהרצליה היא בילוי מושלם לכל מצב ולכל מזג אוויר, ועכשיו כשקיץ ויש קורונה זה בכלל מושלם. על היאכטה אתם מספר מצומצם של אנשים, בני משפחה גרעינית או זוג רומנטי שבכל מקרה יחד בזוגיות, או מספר חברים קרובים שרגילים להיות ביחד כל הזמן, ולכן לא חייבים בריחוק. ההפלגה מתקיימת באוויר הטוב והפתוח, רחוק מהחוף ומכל ריכוז של אנשים, ולכן אפשר להרחיק לכת ולהגיד, שהמקום הכי בטוח לשהות בו בתקופת הקורונה היא על יאכטה, בלב ים.

השכרת יאכטה בהרצליה בילוי בריא עם ספורט ימי

אם חדרי הכושר נפתחים ונסגרים לסירוגין, המתקנים בפארקים סגורים על ידי חבלים, הבילוי על היאכטה יעניק לכם רגעים שבהם תוכלו להיזכר שהחיים היפים שלכם ממשיכים. חלק מזה, זה העיסוק שאתם כל כך אוהבים בספורט ובריאות. אם אתם הולכים על השכרת יאכטה בהרצליה אתם יכולים לבקש מהסקיפר שיעצור לכם בלב ים, רחוק מכל האנשים שגודשים את החוף, ואז תוכלו לשחות, לצוף על אבובים, לצלול ולעשות כל מה שאתם הכי אוהבים לעשות בים, רק במים הצלולים והנקיים מאד של לב הים, שאליהם אתם מן הסתם לא מגיעים מהחוף בשחייה, תוכלו גם לשדרג לממש אימון מתקדם על סיפון היאכטה שיכלול כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, ואפילו לארגן שחיה ארוכה כשהיאכטה תלווה אתכם למקרה שתתעייפו ותרצו לעלות לנוח.

השכרת יאכטה בהרצליה מאפשרת מסיבה מצומצמת

אם בא לכם לחגוג אירוע או יום הולדת, היאכטה מתאימה לכך באופן מושלם, במיוחד בתקופת הקורונה, בה כל המסיבות מתקיימות בבתים (מאחר והמועדונים נסגרו), והשכנים מצלצלים למשטרה כדי לדווח על הרעש והמוסיקה החזקה. אם אתם חוגגים על היאכטה, אתם יכולים להשמיע מוזיקה חזקה ככל שאתם רוצים, ואפילו לשיר בקריוקי. אין אף אחד ברדיוס של מאות מטרים.

השכרת יאכטה בהרצליה לאכול בפרטיות כמו במסעדה

אנחנו בחברת גל ונעמה השכרת יאכטות ממליצים לכם, לפני העלייה ליאכטה, להזמין מאתנו איזו ארוחת בוקר / צהריים או ערב שתרצו, מכל אחת ממסעדות המרינה. בזמן ההפלגה אנו נפתח לכם שולחן, נמזוג לכם יין, ונגיש לכם את הארוחה הטעימה שהזמנתם לכם. כך תוכלו ליהנות מחוויה של מסעדה, עם נוף מטורף של גלים, דגים, ציפורים ושמיים כחולים פתוחים, בפרטיות וללא קרבה לאף אחד שיכול לסכן אתכם. אם אתם רוצים להציע נישואין, או לקדם את מערכת היחסים שלכם קדימה, זה בדיוק הרגע.

ליצירת קשר להזמנת היאכטה – 0504600470

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הפתרון המושלם לרכב התפעולי שלך
החשיבות של מצבר לרכב תפעולי בעולם הרכבים התפעוליים, מצבר לרכב תפעולי...
להפוך את החלל לבית
כאשר רוכשים דירה מקבלן, אחד האתגרים המשמעותיים הוא להפוך את...
האם ביטוח שיניים קבוצתי כולל טיפולי שיניים אסתטיים?
כולנו יודעים כמה חשוב ומשמעותי יכול להיות ביטוח שיניים בעת...
איך ניתן לפעול לצורך ביטול פסילה מנהלית?
פסילה מנהלית היא סנקציה שמופעלת כנגד נהג על ידי קצין...
החופשה שתמיד חלמתם עליה – עכשיו במרחק נגיעה
מי מאיתנו לא מפנטז מדי פעם על חופשה מושלמת בצפון...
לא משאירים אף אחד מאחור: בת-ים מגויסת למען הכלבים והחתולים שפונו עם משפחותיהם
מבצע "עם כלביא" הותיר חותם כואב בעיר בת-ים. בעקבות פגיעה...
נעליים לנשים לעבודה – הסגנונות שיעזרו לך להיראות מקצועית ואלגנטית
כשאת נכנסת למשרד בבוקר, אנשים שמים לב למראה שלך. והאמת?...
צילום חתונת חורף – טיפים לתמונות מושלמות בעונה הקרה
זוגות אוהבים רבים מעוניינים להינשא בחורף ובצדק יש לכך הרבה...
למה דווקא עכשיו זה הזמן שלך לגעת בחומר וליצור תכשיט משלך
יש משהו בעולם התכשיטים שהוא הרבה מעבר ליופי החיצוני או...
להשיג את המטרות העסקיות בעזרת שדה
היתרונות של יועצת עסקית אם אתם בעלי עסק קטן או חברה...
דילוג לתוכן