התרומה של KLA לעמותה להעצמה כלכלית לנשים תתורגם ל- 6 הלוואות לעסקים

התרומה של KLA לעמותה להעצמה כלכלית לנשים תתורגם ל- 6 הלוואות לעסקים
קרדיט: צילום יח"צ

70% מן העסקים שקמים בעקבות הקורסים של העמותה להעצמה כלכלית שורדים מעל 5 שנים

במסגרת פעילות פורום WISE (Women in STEM Empowered) המתקיימת בחברת KLA, תרמה החברה עשרות אלפי ש"ח לעמותה להעצמה כלכלית לנשים. העמותה מקיימת קורסים להכשרת נשים המעוניינות להקים עסק עצמאי כחלק מתוכנית ייחודית בשם "עסק משלך" המשלבת העצמה אישית והכשרה עסקית. כמו כן, מעניקה העמותה ליווי אישי לבעלות העסקים והלוואות, ללא ריבית, לכל עסק. בפועל מלווה העמותה בין 10 ל- 15 הלוואות בשנה והכסף שחוזר מתגלגל הלאה למתן הלוואות חדשות. התרומה של KLA  תתורגם ל- 6 הלוואות לעסקים שזקוקים לשיקום ותמריץ בעקבות משבר הקורונה.

"בקורסים של העמותה לוקחות חלק 250 משתתפות בשנה" אומרת אורלי קלימשטיין, מנכ"לית העמותה להעצמה כלכלית לנשים. "כאשר 50% מתוכן מקימות בעקבות הקורס עסקים,  70% מן העסקים שקמים שורדים למעלה מ- 5 שנים ו- 90% מהנשים מצביעות על שינוי חיובי בחיים ועל הכפלת הכנסתן, 5 שנים לאחר הקורס."

התרומה של KLA לעמותה להעצמה כלכלית לנשים תתורגם ל- 6 הלוואות לעסקים
קרדיט: רונית וולפרר

"התרומה לעמותה מתיישבת עם האג'נדה של הפורום שלנו" אומרת מור עזריה, מנהלת קבוצת האוטומציה של KLA העומדת גם בראש פורום WISE. "אנו מאמינות בכוח הנשי ומאמינות בעוצמה שאישה יכולה לתת לרעותה. כך, את העיקרון הזה אנחנו מיישמות בתוך החברה ומוכנות ליישם אותו גם מחוץ לחברה, ולתמוך בנשים יצירתיות ופרודוקטיביות שבונות לעצמן מקור פרנסה ואופק מקצועי."

התרומה של KLA לעמותה להעצמה כלכלית לנשים תתורגם ל- 6 הלוואות לעסקים
קרדיט: צילום יח"צ

לצד KLA תורמים לעמותה   חברת  צ'ק פוינט, פדרציות יהודיות מאמריקה, קרנות בארץ ובחו"ל והרשויות המקומיות הלוקחות חלק בכל קורס הכשרה שנפתח בתחומן. בנוסף לתרומה הכספית, חברות פורום הנשים ב- KLA בוחנות שיתופי פעולה נוספים עם העמותה, כמו מתן תמיכה וליווי של בעלות העסקים או מתן הכשרה בתחומי ידע מגוונים, כמו הכנת חוזים והתקשרויות, שיעורי אקסל, הצגה עצמית אפקטיבית, כתיבה באנגלית ועוד.

פורוםWISE  (Women in Stem Empowered) ב- KLA הוקם בחודש מרץ האחרון, כשלוחה של הפורום בחברת האם בארה"ב, במסגרת אירועי יום האישה הבינלאומי, וכבר רשם שורה של הישגים מרשימים בהנגשת מקום העבודה לעובדות ולצרכים שלהן, במטרה  לאפשר להן להתקדם  ולממש את הפוטנציאל שלהן.

לפרטים נוספים: ענת מסינג, WanakaPR, [email protected], 052-6867272

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ראשון לציון: הצלצול האחרון עולה כסף - כמה באמת עולה להמשיך את יום הלימודים?
בשעה שתיים בצהריים מסתיים יום הלימודים, אבל עבור הורים רבים...
תערוכה חדשה מהצלחת אל שדה הקרב: אוכל, מלחמה והחיבור בין האישי ללאומי בתערוכה "טעם של יצירה"
הגלריה לאומנות עכשווית של המרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט מציגה תערוכה חדשה:...
מנציחים ולעולם לא שוכחים: בת-ים ציינה את יום האבל לטבח השבעה באוקטובר בחניכת אנדרטה חדשה וערב זיכרון מרגש לזכר הנופלים והנרצחים
בחלוף שלוש שנים מאז אירועי ה-7.10, ציינה בת-ים אמש, 5.10,...
גבעתיים: הקורקינטים נשארים, אבל העיר מנסה לקבוע להם מקום
מספיק ללכת כמה דקות ברחוב בגבעתיים כדי להבין למה הקורקינט...
הצעד הבא בקריירה מתחיל בבת-ים: תוכנית "מסע אל האופק" פותחת מחזור שישי בעיר ומעניקה כלים לצעירים
בחודש נובמבר 2026 ייפתח בבת-ים המחזור השישי של "מסע אל...
מהכיתה אל המקומות שבהם הכל קרה: תלמידי י"ב מתיכון חדש בסיור בנגב המערבי
דווקא בשבוע שבו מציינים שלוש שנים ל־7 באוקטובר, יצאו תלמידי...
"והיה הסיפור לצבע": הרי לנגבהיים – תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית – יום שישי  ה- 9/10/26  בשעה 1200 בצהריים....
מד"א-הצלה פתח תקווה וארגון "עזר מציון" בשיתוף שירותי הדם של מד"א קוראים לציבור להגיע ביום רביעי (7.10) לפתח תקווה ולתרום דם בהתרמה המסורתית שמתבצעת פעמיים בשנה
עקב המחסור במנות דם, מד"א-הצלה פתח תקווה, ארגון "עזר מציון"...
פתח תקווה:‏ מבחן התושב - כמה רחוק צריך ללכת כדי לקבל שירות מהעירייה?‏
אנחנו רגילים למדוד עיר לפי מחירי הדירות,‏ הארנונה או הפקקים.‏...
תערוכה חדשה: “התחדשות”. 3 אמנים יתארחו בגלריית האמנים של עופר רמת אביב בתערוכה שתעסוק בנושא "התחדשות": אלכס זויתן, ורד לבנון פרנטא ובנצי חגי הלל
גלריית האמנים בקניון עופר רמת אביב תציג החל מה 8...
דילוג לתוכן