ומארח את אמיר דדון ורוני דלומי בקונצרט חגיגי

ומארח את אמיר דדון ורוני דלומי בקונצרט חגיגי
עיריית פתח תקוה

תזמורת הנוער הייצוגית של הקונסרבטוריון יחד עם המקהלה הייצוגית "קנטבילה" תארח את האמנים אמיר דדון ורוני דלומי בקונצרט משותף, שיתקיים בהיכל התרבות ביום שני ה-3/2/20.

130 נגנים וזמרים ילוו את האמנים במבחר להיטיהם בביצועים מיוחדים לעיבודים אשר נכתבו לערב זה ע"י רועי פרידמן.

אמיר דדון, אשר מקומו הברור בין האמנים המובילים, המוערכים ופורצי הדרך בישראל, יבצע מעל הבמה ביחד עם התזמורת והמקהלה למעלה מ -12 להיטים וביניהם: אור גדול, לבחור נכון, לא סתם, בואי נדבר ביננו. רוני דלומי תתארח בשלושה משיריה וכן בדואט משותף עם דדון.

הקונסרבטוריון העירוני פתח תקווה חוגג 70 שנה
עיריית פתח תקוה

ראש העיר רמי גרינברג "הקונסרבטוריון העירוני קנה לו שם של מוסד חינוכי מפואר ואיכותי, אשר מאות של נגנים מצוינים צמחו מבין בוגריו במשך למעלה משבעה עשורים. השנה מציין המוסד 70 שנה לקיומו בשורה של אירועים מוזיקליים בהם ייחשף אל הקהל הרחב. השנה זו השנה ה-16 בה מקיים הקונסרבטוריון את שיתוף הפעולה עם האמנים המובילים בארץ".

שלומית מדר מנהלת הקונסרבטוריון העירוני מברכת על שיתוף הפעולה המיוחד עם אמיר דדון ורוני דלומי, דבר המוכיח לדבריה את רמתו הייחודית של המוסד המפואר ואת העשייה המקצועית לכל דבר וענין, המתרחשת בין כתליו.

בחודש נובמבר האחרון, כחלק מאירועי שנת ה 70 לקונסרבטוריון, התקיים קונצרט משותף עם תזמורת צה"ל אשר זכה לתגובות חמות ונלהבות מצד הקהל, הגורמים המעורבים, ומוסיקאים רבים. תזמורת צה"ל קולטת מידי שנה נגנים וזמרים רבים מבוגרי הקונסרבטוריון העירוני פתח תקווה, ויחסי הגומלין בין התזמורות הינם שם דבר.

מנצחים: מיכאל דלמן ושלומית מדר.

יום שני, ח' בשבט תש"ף, 3/2/20 בשעה 20:30. היכל התרבות פתח תקוה רחוב המכבים 5. כרטיסים בטלפון : 039125222 ובאתר האינטרנט של ההיכל.

הקונסרבטוריון העירוני פתח תקווה חוגג 70 שנה
עיריית פתח תקוה
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תאונות עבודה: מה כדאי וחשוב לדעת?
אדם היוצא לעבודה מתבסס על הידיעה שבסיום יום העבודה יחזור...
זיהוי מוקדם מציל חיים
אחד מכלי המניעה המתקדמים ביותר ברפואה המודרנית הוא בדיקה גנטית...
פינוי דירות – השירות המקצועי, האמין והרגיש של גל הפינויים
כאשר מגיע הרגע שבו יש צורך לבצע פינוי דירות, מדובר...
הדרך הטובה ביותר להתמודד עם התמכרות לאלכוהול וסמים
מיליוני אנשים בכל רחבי העולם נאבקים בהתמכרות, בין עם לסמים...
מפגש בנושא "יחסי אוסטריה-ישראל" התקיים בבית אריאלה
בבית אריאלה התקיים אמש אירוע של ארגון יוצאי מרכז אירופה...
מכון כושר בנהריה – לשמור על כושר, בריאות ואנרגיה בקאנטרי גן עברון
אם אתם מחפשים מכון כושר בנהריה שמציע יותר מרק מקום לאימון, קאנטרי גן...
כיפה שמספרת את הסיפור שלך
הכיפה היא הרבה מעבר לפריט אופנתי – היא סמל לעומק...
פופ אפ ראשון של המותג FRDM יפתח בעופר הקניון הגדול: החנות משיקה קולקציית בגדי פסטיבלים של המעצבת שורדת מסיבת הנובה גילי יוסקוביץ ושל רומי אליהו ברנט ז"ל שנרצחה במסיבת הנובה
חנות פופ-אפ ראשונה ומרגשת של שורדת מסיבת הנובה גילי יוסקוביץ...
בכירי המשק והכלכלה , מובילי דעת קהל וסלבס יגיעו לאירוע פורים נוצץ של עמותת שניר
בכירי המשק והכלכלה, אנשי עסקים, מובילי דעת קהל, כוכבי רשת...
בצמרת התיכונים המובילים במתמטיקה ובמדעי המחשב בישראל: אמית בר אילן גוש דן
בית החינוך אמית בר אילן גוש דן, התברג אל העשירייה...
דילוג לתוכן