זום: כל המשתמשים – חינמים ומשלמים – יוכלו לנהל שיחות בהצפנה מקצה לקצה. שלב הבטא לבדיקת היישום בשטח: תחילת יולי 2020

זום: כל המשתמשים – חינמים ומשלמים – יוכלו לנהל שיחות בהצפנה מקצה לקצה. שלב הבטא לבדיקת היישום בשטח: תחילת יולי 2020
קרדיט ״זום״

זום (Zoom Video Communications, Inc.) הודיעה כי נמצא פתרון לבעיה שהעסיקה באחרונה את החברה: יישום הצפנה מלאה ׳מקצה לקצה׳ (E2EE) בפלטפורמת תקשורת הווידאו, שמשרתת כיום מאות מיליוני משתתפים ביום – כשהפתרון יוצע לכל המשתמשים בזום, בין אם מדובר במשתמשים משלמים ובין במשתמשים ה׳חינמים׳.

״מאז חשפנו בפני הציבור את טיוטת העיצוב של הקידוד מקצה מקצה לקצה המלא, קיימנו אינספור פגישות ושמענו את עמדותיהם של ארגוני זכויות פרט, מומחי הצפנה, מועצת ה- CISO שלנו, נציגי ממשל, משתמשים שלנו ועוד הרבה אחרים, כדי לשמוע מה הם חושבים, ותוך כדי בחנו כמה וכמה טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לנו להציע E2EE לכל סוגי המשתמשים״, אמר אריק יואן, מנכ״ל זום.

כל המשתמשים – חינמים ומשלמים – יוכלו לנהל שיחות בהצפנה מקצה לקצה
קרדיט ״זום״

״כעת העלינו ל- GitHub את עיצוב ה- E2EE המעודכן. זיהינו מסלול שמאזן בין זכותם הלגיטימית של כל המשתמשים לפרטיות ובין בטיחות המשתמשים בפלטפורמה שלנו. הפתרון החדש יאפשר לנו להציע את E2EE כתוסף לכל המשתמשים שלנו ברחבי העולם – בחינם ומשלמים – תוך שמירה על היכולת למנוע ולהילחם בתופעות נפשעות על גבי הפלטפורמה שלנו״.

לדברי יואן, כדי לאפשר זאת, המשתמשים בחינם/משתמש ה׳בסיס׳ שירצו גישה ל- E2EE ישתתפו בתהליך חד פעמי שיבקש מהמשתמש לקבל מידע נוסף, כגון אימות מספר טלפון באמצעות הודעת טקסט. כיום, חברות מובילות רבות מבצעות צעדים דומים ביצירת חשבונות כדי להפחית את היצירה ההמונית של חשבונות פוגעניים. ״אנו בטוחים כי על ידי יישום אימות מבוסס סיכונים, בשילוב עם הכלים הנוכחיים שלנו – כולל פונקציית דיווח על משתמש – אנו יכולים להמשיך ולמנוע שימוש שלילי בפלטפורמה״.

החברה מתכננת להתחיל את הבטא המוקדם של תכונת E2EE ביולי 2020. כל משתמשי זום ימשיכו להשתמש בהצפנת AES 256 GCM כהצפנת ברירת המחדל, אחד מתקני ההצפנה החזקים ביותר שיש כיום.

E2EE תהיה תכונה אופציונלית, שכן היא מגבילה פונקציונליות של פגישות מסוימות, כמו היכולת לנהל פגישות באמצעות קווי טלפון PSTN מסורתיים, או מערכות חדרי ישיבות מסוג SIP/H.323. המארחים יפעילו או יכבו את E2EE על בסיס כל פגישה.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
לזכרם של הלוחמים שנפלו: לזכרם של הגיבורים שנפלו גני תקווה משיקה את "סיירת עידו" לאבטחת התושבים
עיריית גני תקווה, בשיתוף קבוצת מוקד אמון, משיקה את "סיירת...
שתי תערוכות יחיד בתל אביב של האמנית דפנה מוריה
דפנה מוריה, אמנית, חוקרת עצמאית ומטפלת באמנות, מציגה בימים אלה שתי...
מוצרים ייחודיים לשיפור חווית הקולינריה
דגים מיובשים - טעם עשיר ומיוחד דגים מיובשים הם מוצר קולינרי...
בת-ים מציינת את יום הזיכרון ליהודי אתיופיה שנספו בדרכם לישראל
עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי העיר לטקס הזיכרון ליהודי...
הטרנדים החמים של עולם הכלות: איך לבחור את שמלת הכלה שמתאימה בדיוק לך?
ביום החתונה, כל כלה חולמת להיראות ולהרגיש הכי יפה שיש....
פופ אפ לעיצוב הבית יפתח בעופר בילו סנטר: הפופ אפ כולל את המותגים המובלים בעולם העיצוב והבית עם הנחות, מבצעים והטבות חסרות תקדים!
פופ אפ לעיצוב הבית יפתח בעופר בילו סנטר, מקבוצת קניוני...
הדרך המושלמת להתחיל את היום
היתרונות של מכונת קפה בבית אם אתם מחפשים לשדרג את חווית...
כשחינוך פוגש שליחות: עיריית בת-ים מודיעה על שיתוף פעולה בין בית הספר "שחר" בעיר לארגון "אלומות אור" על שם בנימין רוטמן
עיריית בת-ים גאה להודיע על שיתוף פעולה חדש עם ארגון...
מנחת הטלוויזיה והדוגמנית אילנית לוי משיקה קולקציית קפסולה לשבועות. הגיעו לפרגן: טהוניה, אירה דולפין, מירי כהן, מעיין דורי, עדי אליהו, עוד ועוד
אושיות אופנה, אנשי עסקים, כוכבות רשת ומובילי דעת קהל הגיעו...
מחממים מנועים לקראת אירוע הספורט המוטורי הגדול של הקיץ: אליפות ישראל בנהיגת דריפטים - Drift Fest תיערך ברחבת היכל הטוטו בחולון
מיטב המכוניות החזקות והמרשימות בישראל | מיטב הנהגים עם צוותים...
דילוג לתוכן