חברת דרא החלה לשווק פרויקט חדש בשכונת נרקיסים בראשון לציון

חברת דרא החלה לשווק פרויקט חדש בשכונת נרקיסים בראשון לציון
קרדיט הדמייה סלע איסתא

חברת דרא החלה לשווק את פרויקט "TOO" בשכונת נרקיסים בראשון לציון.  מדובר בפרויקט במסגרת מחיר למשתכן המשלב גם דירות לשוק החופשי.

הפרויקט נבנה על ידי חברות סלע בינוי ואיסתא וכולל 2 מגדלים מפוארים בני 26 קומות מעל קומת מסחר. סה"כ נבנות 192 דירות מתוכן 54 למכירה בשוק החופשי. במסגרת השוק החופשי מוצעות למכירה דירות 5 חדרים ופנטהאוזים.

דירות 5 חדרים בקומות הגבוהות בשטח של כ- 130 מ"ר עם מרפסות בשטח של כ- 13מ"ר כולל שתי חניות מקורות ומחסן נמכרות החל מ-2.3 מיליון שקל.

לדברי דרור אוהב ציון, מנכ"ל ובעלים של חברת דרא שיווק נדל"ן "הפרויקט ממוקם במרכז השכונה על ציר שדרות ירושלים מרחק הליכה מפארק "גן בעברית". מבצע מכירות ייעודי לעובדי אסף הרופא הנמצא בקרבת הפרויקט זכה להתעניינות רבה, ואני צופה שהוא ימשוך ביקושים מצד משפרי דיור, משפחות צעירות בגילאי 30-45 מכל רחבי דרום גוש דן וכמובן גם משקיעים שמאמינים בהתפתחות המחיר ועליית הערך הצפויה בשכונת נרקיסים".

הנרקיסים היא שכונה חדשה שעתידה להיבנות בשנים הקרובות על מחנה צריפין המתפנה, בקצה המזרחי של ראשון לציון. תמהיל הדירות המתוכנן בשכונה יכלול בניה מעורבת במסגרת מחיר למשתכן ומכירה לשוק החופשי .

השכונה עתידה לכלול כ-4,000 דירות, מתוכן 250 דירות להשכרה לסטודנטים או לדיור מוגן. במרכז השכונה עתיד לעבור המשכו של רחוב ירושלים ולהוות את הציר הראשי של השכונה, לאורכו יוקמו בנייני מגורים עם חזית מסחרית וכן בנייני משרדים. בנוסף, בצדה המזרחי של השכונה יוקם פארק מטרופוליני גדול, שישתרע מצפון לדרום.

חברת דרא הוקמה בשנת 1996 ומתמחה בשיווק פרויקטי נדל"ן, עד היום שיווקה בהצלחה יותר מ-5,500 דירות ברחבי הארץ. לחברה חטיבה ייעודית  שהוקמה המתמחה בפרויקטים מעורבים מחיר למשתכן ומכירה חופשית.

פרויקט TOO בראשון לציון המשווק על ידי חברת דרא
קרדיט הדמייה סלע איסתא
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חינוך עם ערכים: צוות בית ספר מקיף שז"ר בבת-ים ביוזמה מרגשת למען התלמידים
בימים מאתגרים אלו, צוות בית ספר מקיף שז"ר הגיע לבתיהם...
פסח סמיילי 😊: “מתחם סמיילי” צבעוני ויצירתי עם מגוון פעילויות לכל המשפחה! 😊 יפתח בחול המועד פסח בקניון עופר סירקין פ"ת הכניסה למתחם ולכל הפעילויות חינם – ללא תשלום
בחול המועד פסח, ב-  5-6 לאפריל, יפתח בקניון עופר סירקין...
למרות הכל- חג פסח כשר ושמח: עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי פינוי אשפה וגזם בתקופת חג הפסח תשפ"ו
גם בתקופה המאתגרת בה אנו נמצאים, עיריית בת-ים מעדכנת כי...
עיריית בת-ים מזמינה את התושבים להצטרף לתוכנית "שגרירי קהילה" לחיזוק החוסן העירוני
עיריית בת-ים, באמצעות חטיבת קהילה, מזמינה את תושבות ותושבי העיר...
מחפשים אטרקציה מיוחדת לילדים בחול המועד פסח?
קניון עופר רמת אביב פותח “כפר אינדיאנים” -  מתחם חווייתי...
לא נשארים לבד: עיריית בת-ים פתחה מרכז לילה ייעודי עם מרחב מוגן לתושבות ותושבים ותיקים ואנשים עם מוגבלויות
עיריית בת-ים, באמצעות מנהל הרווחה ובשיתוף משרד הרווחה והביטחון החברתי...
פגיעת רסיסי טיל מצרר במבנה מגורים בבת-ים: תגובה מהירה ושיתוף פעולה של התושבים מנעה אסון כבד
עיריית בת-ים מעדכנת כי אתמול, יום א׳, 22.3.26, אירעה נפילה...
קניון עופר רמת אביב במבצע מתנות לחג הפסח: רוכשים ב- 800 ₪ ומעלה ביום אחד מימי המבצע ומקבלים 4 מתנות שוות במיוחד!!
קניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר, יוצא במבצע מתנות...
"חגיגה בשכונה": עיריית בת-ים מזמינה את ילדות וילדי העיר לחגוג יום הולדת במרחבים מוגנים
עיריית בת-ים, תחת מחלקת קהילה, יוצאת בימים אלו בפרויקט "חגיגה...
עיריית בת-ים מחבקת את המשפחות המיוחדות: ערכות הפגה חולקו ברחבי העיר
עיריית בת-ים, בשיתוף מרכז המשפחות "מיה" במנהל הרווחה ובסיוע קרן...
דילוג לתוכן