חודש המודעות לגילוי מוקדם של סרטן השד בפתח תקווה

חודש המודעות לגילוי מוקדם של סרטן השד בפתח תקווה
קרדיט: לשכת דובר עיריית פתח תקווה

מאירים את "בית שיח נשים" בוורוד

במסגרת חודש המודעות לגילוי מוקדם של סרטן השד המתקיים בחודש אוקטובר, יואר בית שיח נשים ברחוב מונטפיורי 3 בתאורה ורודה, וזאת במסגרת שיתוף הפעולה של יועצת ראש העיר לשוויון מגדרי עם עמותת "אחת מתשע" לקידום המודעות לחשיבות גילוי מוקדם של סרטן שד בקרב נשים.

הארת הבית כמו גם בתים/מבנים אחרים בערים מרכזיות נוספות יעורר שיח ועניין ציבורי, וזאת במטרה לעודד נשים לדאוג לעצמן וללכת לבדיקת גילוי מוקדם המציל חיים.

מאירים את "בית שיח נשים" בוורוד
קרדיט: לשכת דובר עיריית פתח תקווה

בית שיח נשים הואר כבר ביום רביעי 3.10 באור ורוד וימשיך להיות מואר במהלך כל חודש אוקטובר.

במהלך חודש אוקטובר גם יתקיימו פעילויות בבית שיח נשים שיעסקו בנושא ויאפשרו זוויות נוספות של התמודדות וצמיחה ממשבר, ביוזמת יועצת רה"ע לשוויון מגדרי רחל אלון.     הפעילות ללא תשלום ומיועדת לתושבות ותושבי העיר.

ביום שני 15.10 בשעה 19.30 תתקיים הרצאתה של איילת גרוזניק-כתב "הכי טוב לרגע הזה",  הרצאה העוסקת בתהליך הקמת המופע מרגע גילוי המחלה ועד למופע הראשון  אשר בו היא חושפת בשנינות והומור את החומרים שאספה במהלך השנים.

ביום ראשון 21.10 בשעה 19.30 תתקיים הרצאתה של אפרת רוזמן "לי זה לא יקרה". הרצאה סוחפת, מרתקת והומוריסטית על משברים בחיים, ניסים, נפילות ועליות ועל מה שבאמת חשוב בכדי לצעוד על דרך המלך.

את האירועים תפתח הזמרת הצעירה קורל  רסקובסקי שאמה שנהב חלתה לפני מספר שנים בסרטן והחלימה. קורל סיפרה כי הייתה מלווה את אמה בשיריה והם אלו שתרמו להחלמתה.

הכניסה ללא עלות בהרשמה מראש. מספר המקומות מוגבל. רישום בטלפון 054-5464971

*עמותת "אחת מתשע" פועלת כל השנה למען נשים החולות בסרטן השד. העמותה מעניקה תמיכה באמצעות מתנדבות שהחלימו מסרטן השד, לצד תמיכה רגשית ע"י אנשי מקצוע ומסייעת במידע ומיצוי זכויות.

*בית שיח נשים הינו בית מיוחד המדגיש, מתעד, ממחיש ומוציא לאור את פועלן של נשים פורצות דרך ומשפיעות – מתחילת היישוב בפתח תקוה ועד היום. "בית שיח נשים" הינו יחיד מסוגו בארץ ומטרתו תיקון עוול היסטורי ויצירת שיח בנושא מגדר ושוויון. הבית ממוקם ב"בית סווטיצקי" ברחוב מונטפיורי 3 במרכז העיר פתח תקוה.

מאירים את "בית שיח נשים" בוורוד
קרדיט: לשכת דובר עיריית פתח תקווה
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מגיע לזוגיות שלנו שנאבק עליה
בלי אהבה אי אפשר לחיות. כאן אנחנו לא מדברים על...
עידן האבטחה החכמה
מערכת אזעקה אלחוטית מסמנת קפיצת מדרגה בעולם האבטחה. בניגוד למערכות...
ועדת יקירי העיר גיבשה את המלצותיה למקבלי אות יקיר העיר לשנת 2025
ועדת יקירי העיר תגיש למועצת העיר את השמות המומלצים לקבל...
יום המעשים הטובים: תלמידות אמית רננים חברו למרכז אלווין רעננה
לכבוד יום המעשים הטובים, תלמידות בית החינוך אמית רננים יצאו...
עלות רואה חשבון לעוסק מורשה –  איך מתאימים את השירות לצרכי העסק?
עוסק מורשה נדרש לעמוד במגוון דרישות חשבונאיות ורגולטוריות, שמחייבות מעקב...
"חדר משלה" הצגה חדשה המבוססת על חייה של וירג'יניה וולף בתיאטרון הסימטה
מה היתה אומרת וירג'יניה וולף לו היתה חיה בשנת 2025...
עיריית תל אביב-יפו ומוזיאון העיר חוגגים יום הולדת 116 לתל אביב-יפו בסוף שבוע של עוגות, סיפורים ובתי קפה סופ"ש יום הולדת ותחרות "עוגת העיר"
תל אביב-יפו חוגגת יום הולדת 116 בסוף שבוע של אירועי...
הכנה למבחנים במכון הדר: להצליח בגדול
הכנה למבחן מורה נהיגה ההכנה למבחן מורה נהיגה דורשת שילוב מדויק...
שבוע החינוך היסודי בפתח תקווה
שבוע החינוך בבתי הספר היסודיים בעיר יתקיים השנה בין התאריכים...
תערוכת אביב חדשה בגלריית האמנים בעופר רמת אביב: "את חירותי"
תערוכת אביב  חדשה נפתחת ב 25 למרץ, בגלריית האמנים בעופר...
דילוג לתוכן