חודש המודעות לגילוי מוקדם של סרטן השד בפתח תקווה

חודש המודעות לגילוי מוקדם של סרטן השד בפתח תקווה
קרדיט: לשכת דובר עיריית פתח תקווה

מאירים את "בית שיח נשים" בוורוד

במסגרת חודש המודעות לגילוי מוקדם של סרטן השד המתקיים בחודש אוקטובר, יואר בית שיח נשים ברחוב מונטפיורי 3 בתאורה ורודה, וזאת במסגרת שיתוף הפעולה של יועצת ראש העיר לשוויון מגדרי עם עמותת "אחת מתשע" לקידום המודעות לחשיבות גילוי מוקדם של סרטן שד בקרב נשים.

הארת הבית כמו גם בתים/מבנים אחרים בערים מרכזיות נוספות יעורר שיח ועניין ציבורי, וזאת במטרה לעודד נשים לדאוג לעצמן וללכת לבדיקת גילוי מוקדם המציל חיים.

מאירים את "בית שיח נשים" בוורוד
קרדיט: לשכת דובר עיריית פתח תקווה

בית שיח נשים הואר כבר ביום רביעי 3.10 באור ורוד וימשיך להיות מואר במהלך כל חודש אוקטובר.

במהלך חודש אוקטובר גם יתקיימו פעילויות בבית שיח נשים שיעסקו בנושא ויאפשרו זוויות נוספות של התמודדות וצמיחה ממשבר, ביוזמת יועצת רה"ע לשוויון מגדרי רחל אלון.     הפעילות ללא תשלום ומיועדת לתושבות ותושבי העיר.

ביום שני 15.10 בשעה 19.30 תתקיים הרצאתה של איילת גרוזניק-כתב "הכי טוב לרגע הזה",  הרצאה העוסקת בתהליך הקמת המופע מרגע גילוי המחלה ועד למופע הראשון  אשר בו היא חושפת בשנינות והומור את החומרים שאספה במהלך השנים.

ביום ראשון 21.10 בשעה 19.30 תתקיים הרצאתה של אפרת רוזמן "לי זה לא יקרה". הרצאה סוחפת, מרתקת והומוריסטית על משברים בחיים, ניסים, נפילות ועליות ועל מה שבאמת חשוב בכדי לצעוד על דרך המלך.

את האירועים תפתח הזמרת הצעירה קורל  רסקובסקי שאמה שנהב חלתה לפני מספר שנים בסרטן והחלימה. קורל סיפרה כי הייתה מלווה את אמה בשיריה והם אלו שתרמו להחלמתה.

הכניסה ללא עלות בהרשמה מראש. מספר המקומות מוגבל. רישום בטלפון 054-5464971

*עמותת "אחת מתשע" פועלת כל השנה למען נשים החולות בסרטן השד. העמותה מעניקה תמיכה באמצעות מתנדבות שהחלימו מסרטן השד, לצד תמיכה רגשית ע"י אנשי מקצוע ומסייעת במידע ומיצוי זכויות.

*בית שיח נשים הינו בית מיוחד המדגיש, מתעד, ממחיש ומוציא לאור את פועלן של נשים פורצות דרך ומשפיעות – מתחילת היישוב בפתח תקוה ועד היום. "בית שיח נשים" הינו יחיד מסוגו בארץ ומטרתו תיקון עוול היסטורי ויצירת שיח בנושא מגדר ושוויון. הבית ממוקם ב"בית סווטיצקי" ברחוב מונטפיורי 3 במרכז העיר פתח תקוה.

מאירים את "בית שיח נשים" בוורוד
קרדיט: לשכת דובר עיריית פתח תקווה
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
שפרו את הכישורים שלכם עם מאמן כדורגל אישי
היתרונות של מאמן כדורגל אישי בעידן המודרני, שחקני כדורגל, בין אם...
האנשים שמגיעים לזירה עוד לפני כוחות החירום: בעיר בת ים, ימונו "שגרירים" מוסמכים למצבי קיצון, בכל בניין ישנו שגריר שיכול לסייע בהכוונת כוחות הסיוע קישור למוקדי העירייה והמדינה וטיפול ראשוני בפצועים
האנשים שמגיעים לזירה עוד לפני כוחות החירום: בעיר בת ים,...
החל מהיום (18.6.25) ועד סיום המלחמה תתאפשר חניה חינם בכחול לבן ברחבי העיר פתח תקווה.
אין שינוי במדיניות החניה באזורים בהם מותרת החניה לבעלי תו...
בעקבות הפגיעה הישירה שספג: נשיא המדינה ביקר במכון ויצמן למדע
נשיא המדינה, יצחק הרצוג, ביקר היום, יום שלישי, כ״א בסיון,...
המבקר אנגלמן בפתח תקווה ובהרצליה: "השלמנו ביקורת על טיפול הממשלה בפינוי אזרחים ותיקים ואנשים עם מוגבלות. נעקוב אחר הטיפול באוכלוסיות אלו"
המבקר אנגלמן ובכירי משרדו סיירו באתרים שנפגעו מטילים איראניים בפתח...
נפילת טיל בפתח תקווה
היום (שלישי) כינס ראש העיר רמי גרינברג את כל בעלי...
רגע מרגש בתוך ההרס: שני גורי כלבים אותרו חיים בדירה שניזוקה מההדף ופונתה בבת-ים
בעיצומו של מאמץ כואב ומורכב לאיתור נעדרים בזירת פגיעת הטיל...
בואו לקנות את כל הרהיטים המשרדיים שלכם בחנות אחת מובילה
כבר שנים לא החלפתם שום דבר במשרד שלכם ואתם רוצים...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בפתח תקווה: ״יש לי חדשות בשביל המשטר האיראני - אתם פשוט טועים, אתם חושבים שאתם תעייפו אותנו ותערערו את הביטחון העצמי שלנו אבל שום דבר לא יערער את הישראלים״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שני, כ׳ בסיוון,...
נשיא המדינה בביקור פצועים בבית החולים וולפסון: ״יש נושא אחד שאנחנו לא שוכחים לרגע- החובה להחזיר את כל החטופות והחטופים הביתה, הכי מהר שאפשר. עד אחרון החטופים.״
״למרות שהקשב עובר לכאורה לזירה של הלוחמה מול איראן, אני...
דילוג לתוכן