חיבור של אלופים: 'דוני הכלב' קמע מועדון הכדורסל מכבי תל אביב וחברת 'צמח ישראפט' בעלת סדרת מוצרי מזון סופר פרימיום "Kennel Select, יעודדו מודעות לטיפוח והזנה בריאה לכלבים

חיבור של אלופים: 'דוני הכלב' קמע מועדון הכדורסל מכבי תל אביב וחברת 'צמח ישראפט' בעלת סדרת מוצרי מזון סופר פרימיום "Kennel Select, יעודדו מודעות לטיפוח והזנה בריאה לכלבים
מימין לשמאל - דורון ג'מצ'י, שרון עובד, דוני הקמע, איציק אזולאי, עדלי מרכוס ואדי בם | צילום - מועדון הכדורסל מכבי תל אביב
מימין לשמאל – דורון ג'מצ'י, שרון עובד, דוני הקמע, איציק אזולאי, עדלי מרכוס ואדי בם | צילום – מועדון הכדורסל מכבי תל אביב

מועדון הכדורסל מכבי תל אביב ו'צמח ישראפט', חברת בת של 'צמח תערובות', בעלת המותג 'Kennel Select', סדרת מוצרי מזון סופר פרימיום לכלבים, יפעלו יחד במהלך עונת הכדורסל 2021/22 לעידוד המודעות לטיפוח והזנה בריאה לכלבים. את הקמפיין יוביל הקמע של מכבי מתל אביב 'דוני הכלב', לבוש בגופיית מכבי המעוטרת במותג המזון 'Kennel Select', שיככב בפעילות ענפה עם אוהדי המועדון, במהלך המשחקים בהיכל ובקמפיינים ברשתות החברתיות, וכן בפרויקטים בשיתוף 'צמח ישראפט', בהם תתורגם האהבה לכלבים לפעילויות במגוון רבדים חברתיים.

 

אדי בם, מנכ"ל צמח ישראפט, אומר: "חיברנו בין שני מותגי על, מכבי תל אביב, קבוצת הכדורסל הלאומית של ישראל ו-'Kennel Select', שהינו מותג מזון 'סופר פרימיום', האיכותי ביותר שמיוצר בארץ. שיתוף הפעולה מהווה חיבור טבעי המבטא ערכים של הישגיות ומצוינות שאנו שותפים להם ב'צמח ישראפט' בכלל ובמותג Kennel Select בפרט. אני סמוך ובטוח כי החיבור של קמע הקבוצה 'דוני הכלב' של המדינה, שעל חולצתו מתנוסס מזון סופר פרימיום מתוצרת כחול-לבן, יוביל להנפת גביע המדינה וגביע אירופה".

 

דורון ג'מצ'י, סמנכ"ל שיווק ומכירות מועדון הכדורסל מכבי תל אביב, אומר: "מדובר בשיתוף פעולה מרענן, כזה שמעלה חיוך על פני האוהדים שלנו ובוודאי אצל מי שאוהב חיות מחמד ומגדל חיות מחמד. העובדה שמוצרי Kennel Select מיוצרים ונארזים בישראל היא ערך מוסף חשוב מאוד עבורנו".

 

סדרת 'Kennel Select' של 'צמח-ישראפט', מונה שישה מוצרי מזון סופר פרימיום לכלבים, כאשר החדש שבהם הינו ה-Kennel Select Hyper Sensitive המיוצר לראשונה בישראל ומבוסס על חלבון העתיד BSF, המופק מלרוות של זבוב החייל השחור ונחשב להיפו אלרגני, קל לעיכול ומתאים הן לכלבים בעלי רגישות לחלבונים מן החי והן לכלבים ללא רגישות למזון. כל מוצרי הסדרה הינם קלים לעיכול ובריאים מאחר ואינם מכילים חיטה, תירס או סויה.

 

'צמח-ישראפט' הינה חברת בת של 'צמח תערובות' ממפעלי עמק הירדן, מהגדולים והוותיקים בישראל, המוביל את תחום החדשנות בשוק המזון לבעלי חיים. במעבדות המזון של 'צמח ישראפט' מפתחים המדענים מוצרי מזון בריא ואנטי אלרגני ומזון המורכב מחומרי הגלם האיכותיים והמזינים ביותר, בהתאם לדרישות התזונתיות של הכלב או החתול. החברה משלבת את יכולות הייצור, המחקר והפיתוח במעבדות המפעל, עם היכרות מעמיקה בתחום חיות המחמד בארץ ובעולם, בייצור מוצרי מזון חדשניים, המתאימים לכל גודל, גיל ושלב התפתחותי של חיות המחמד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
המלצות מד"א לעומס החום הכבד הצפוי בסוף השבוע
במהלך סוף השבוע צפוי עומס חום כבד עד קיצוני במרבית...
מופע המזרקות האייקוני חוזר ובענק לחגיגות 100 שנים לבת-ים
עיריית בת-ים מזמינה את הציבור ליהנות ממופע המזרקות המרהיב, שחוזר...
עובדי חברת החשמל קיימו מפגש התנדבותי עם ניצולי שואה במרכז "עמך" בתל אביב
הבוקר קיימו עובדי חברת החשמל מפגש התנדבותי עם ניצולי שואה...
אב-גד קיבלה היתר בנייה ראשון בפרויקט ההתחדשות העירונית "צלח שלום" בשכונת עמישב בפתח תקווה
ההיתר ניתן לבניין A בפרויקט, שיכלול 5 בניינים חדשים ו-132...
קהילה בתנועה: 100 רצים חגגו את שנת ה-100 של בת-ים בריצה שהפכה לחגיגה של ספורט
ביום חמישי, (16.7), התקיימה בבת-ים ריצה קהילתית מיוחדת, במסגרתה השתתפו...
המנהל החדש של ישיבת אמית חברותא פ"ת: הרב מאיר אבני
המנהל החדש של ישיבת אמית חברותא פ"ת הוא הרב מאיר...
כשהיצירה לא יוצאת לגמלאות: תערוכת "יוצרים מהלב" בבית ההורים של ויצו
לובי בית ההורים של ויצו הפך במהלך חודש יולי לגלריה...
Come together : מופע מאחד של מוזיקה קלאסית, ישראלית וביטלס
המופע האחרון לקיץ 2026 של הסימפונית ראשון לציון בסדרת פרנדסימפוני...
משלחת משרד הבינוי והשיכון קיימה בניו יורק סיורים מקצועיים ומפגשי עבודה בתחומי החדשנות בענף הבנייה
במסגרת ביקור משלחת משרד הבינוי והשיכון בניו יורק קיימו חברי...
איכות מעבר לפינה: בניין יוצא דופן יוקם בקרבת מכון ויצמן
רחובות ממשיכה לבסס את מעמדה המבוקש, עם שילוב ייחודי בין...
דילוג לתוכן