חיים יעקבי, יזם נדל"ן הפועל כבר מעל לשני עשורים בתחום הנדל"ן המניב בישראל, מבין יתרונותיו הבולטים וחוזקותיו המוערכות והמפורסמות ביותר בתחום, היא היכולת של חיים יעקבי לזהות ולאתר איזורים ומתחמים בהם פוטנציאל התשואות הוא מהגבוהים ביותר בישראל. חיים מציין קשיים בענף הבניה ומיזמי נדל"ן חדשים בגוש דן ונותן טיפים על התשואות הגבוהות ביותר שכדאי לכם להכיר.
התשואות הגבוהות ביותר בישראל: "חד משמעית באיזור גוש דן"
היום לא חייבים להיות מומחים גדולים כדי להבין שפוטנציאל התשואות הגבוהות מצוי בפרויקטים של נדל"ן באיזור בעל ביקוש וצפיפות מגורים גבוהה.
למה דווקא גוש דן?
- היצע תעסוקתי עצום
- קרבה למוסדות השכלה גבוהים ומגוונים משמעותית מהפריפריות.
- גישה למוסדות חשובים כמו בתי חולים ומרפאות.
- ביקוש רב לדירות המבטיח הגדלת שווי הנכס משנה לשנה.
- עיצובים חדשניים הנובעים מהצורך של הקבלנים והיזמים לקדם את עבודתם בגוש דן בפרט.
פחות סיכונים באיזור עם 5% תשואה מובטחים
חיים יעקבי מנמק, גוש דן הוא איזור המבטיח ברוב המקרים תשואות העולות על ה-5% בשנה, עבור נכסים מניבים זוהי תשואה לא רעה בכלל.
השיטה להניב מנדל"ן תשואות גבוהות בגוש דן:
- לאתר את האיזור בעל פוטנציאל ביקוש גדול שטרם מומש או התפתח.
- לבדוק את איכות הפרויקט והבנייה הצפויים.
- להרגיש את מעורבות היזמים והקבלנים לאורך התהליך.
- לבחור עסקה בפרויקטים מוקפדים וברמות גימור גבוהות.
- שימו לב לפרטים הקטנים ככל שקיימים, (לא פעם חידושים ועיצובים ייחודיים משפיעים על ערך הנדל"ן, ערך הבניין וערך האיזור כולו בגוש דן).

נדל"ן בגוש דן: ההבדל בין עסקה בטוחה לעסקה מסוכנת
חיים יעקבי, כבעל ניסיון, מסביר ומפרט את דעותיו ומהלכיו בהם הוא דבק לאורך השנים:
לדבריו, קיים וסיפוק גדול בביצוע עסקה באזור פחות מבוקש, איזור מרוחק ופריפריאלי אשר ממוקם מחוץ לגוש דן.
יוסי יודע שיש עסקאות טובות והזדמנויות מחוץ לגוש דן, לדעתו אם מכירים היטב אזורים בארץ והמזל משחק לטובתכם, תוכלו לבצע עסקאות עם תשואות גבוהות מאוד.
עוד מוסיף חיים יעקבי, כי המינוף באותם נכסים נעצר או מעט באיזורים אלו ומתקבע הרבה יותר מהר מנכסי נדל"ן בגוש דן.
הסכנה הגדולה: שהנכסים יאבדו ערך או יאבדו מביקושם בכל שלב וללא התראה או יכולת לצפות ירידות או עליות אלו מראש, זהו שוק תנודתי ברמה גבוהה מידיי לפעמים.
לעומת זאת, עסקאות נדל"ן בגוש דן רק הולכות ומתייקרות, כך שהסיכון נמוך בשוק תנודתי אך בעיקר כלפי מעלה כשמדובר בתשואות מנדל"ן.
רוצים להניב תשואות נדל"ן בגוש דן?
"יעקבי יונברסל" החברה בבעלותם של ריקי וחיים יעקבי, המבצעת פרויקטים באיזור גוש דן בעלי פוטנציאל הנבת תשואות מהגבוהות והמשתלמות ביותר באיזור.
לקוחות רבים נהנים וממשים תשואות גבוהות בזכות פרויקטים יוקרתיים, מקצועיות והקפדה על יוקרתיות המגובים במעקב צמוד אחר התקדמות כל פרויקט ופרויקט.
נדל"ן מניב בגוש דן? יעקבי יוניברסל!