טאיו מטבחים משיקים סניף חדש במרכז הארץ בעלות השקעה של למעלה מ-2 מיליון ₪!

טאיו מטבחים משיקים סניף חדש במרכז הארץ בעלות השקעה של למעלה מ-2 מיליון ₪!
צילום: סטודיו זברה

חברת טאיו מטבחים פתחו בימים אלה את הסניף הראשון שלה במרכז הארץ בלב ליבו של עולם האדריכלות והעיצוב בישראל- ברחוב ז'בוטינסקי בפתח תקוה. הסניף החדש בפתח תקווה משתרע על פני כ300 מ"ר וכולל מבחר מטבחים לתצוגה, ספריית חומרים מהגדולות בארץ, מתחם פעיל לאירוח לקוחות ואדריכלים.

הסניף עוצב על מנת לחשוף את הטכנולוגיות ועולם המטבחים ללקוחות כולל חומרים עכשווים, פרזול ברמת הטכנולוגיה הגבוהה ביותר, חזיתות מכלל החברות הקיימות בארץ ובחו"ל, כולל אופציה לטוטאל דיזיין ולרכישת כלל המוצרים הנדרשים למטבח ביניהם מוצרי חשמל, מוצרים נלווים, משטחי עבודה ועוד. עלות ההקמה היא מעל 2 מיליון ₪.

הסניף החדש עוצב על ידי הפרזנטורית של החברה, מעצבת הפנים לייה גיל, שמתמחה בתכנון חללים ציבוריים מסחריים ופרטיים ומגיעה מעולם התוכן והעיצוב עם דגש להנדסת אנוש, חידושים, טרנדים וטכנולוגיה מובילה בעולם. לייה גיל נחשפת ודואגת להתעדכן באופן קבוע בכנסים ותערוכות עיצוב ברחבי העולם ודואגת להביא ללקוחותיה את הידע  העדכני ביותר ולהתאימו ללקוחות הישראליים.

צילום: סטודיו זברה

טאיו מטבחים הינה חברת מטבחים חדשנית ומתפתחת המייצרת מטבחים מעוצבים במגוון סגנונות רחב ומיוחד החל ממטבחים מודרניים, קלאסיים, כפריים ועד למטבחים בהתאמה אישית התפור למידותיו של כל לקוח ולקוח. הבעלים, משפחת בן שמחון הירושלמית, דור שלישי בענף הנגרות, נשענים על עשרות שנות ניסיון וידע נרחב שבעזרתו נבנו היסודות ורזי המקצוע של הרכבת וייצור המטבחים.

במפעל הייצור של טאיו מטבחים מייצרים מטבחים בטכנולוגיה המתקדמת ביותר שיש לענף להציע תוך הקפדה על מקסימום נוחות, פרקטיקה, נגישות, טכנולוגיה ועיצוב יוקרתי. בחברה משתמשים בעץ איכותי שנשמר לאורך שנים ומושקעת תשומת לב מיוחדת בתכנון התוכניות ודיוקן המירבי עד להוצאתן לפועל תוך כדי שימוש בתהליכי בקרת איכות על כל חלק וחלק בתהליך ייצור המטבחים.

טאיו מטבחים דוגלים בשרות אישי ובליווי צמוד לאורך כל התהליך החל משלב היכרות הלקוח וצרכיו, בניית תוכנית מותאמת ועד בניית המטבח בבית הלקוח ברמת הגימור הגבוהה ביותר והשלמת העבודה. כיום לטאיו מטבחים אולם תצוגה בירושלים, LOFT אדריכלים בירושלים, סניף בפתח תקוה, ובקרוב יפתחו אולמות נוספים בתל אביב חיפה  ובאר שבע  .

אור בן שמחון, הבעלים של טאיו מטבחים מציין: "אני נרגש לפתוח את אולם התצוגה שלנו במרכז ובכך להקל על הלקוחות שלנו בכל רחבי המדינה. בחרנו לפתוח סניף בפתח תקוה במחשבה אסטרטגית בשל הקירבה ל12 ערים באזור. כבר למעלה משנה אנחנו מרגישים את הצורך להתרחב. מעצבים רבים פנו אלינו וביקשו לפתוח סניף במרכז. טאיו מטבחים היא חברה שהולכת וגדלה וממשיכה לצמוח ובקרוב נפתח עוד סניפים ברחבי הארץ- גם במרכז וגם בצפון. אני מקווה ובטוח שטאיו מטבחים תהפוך תוך מספר שנים קטן להיות  חברת המטבחים המובילה בישראל ".

טאיו מטבחים סניף מרכז כתובת: זבוטינסקי 96 פתח תקוה   להזמנות: *9902

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אנדרטה חדשה לזכר חללי פעולות האיבה שנרצחו במהלך מלחמת חרבות ברזל
אמש (שני) נחנכה אנדרטה חדשה לזכר חללי פעולות האיבה שנרצחו...
קרדיט: Rachel Claire באתר PEXELS
אם יש אוכל פיוז'ן – למה שהמטבח שלכם לא יהיה כזה?
עיצוב פיוז'ן כבר מזמן לא שייך רק לצלחת – עכשיו...
מאוחדת חנכה מרפאת שיניים חדשה בפתח תקווה
מרפאת "אולימפיה" נועדה להרחיב את השירותים הניתנים במרפאה הוותיקה באם...
עוקצים את המטרד: עיריית פתח תקווה משדרגת את המאבק ביתושים בעזרת טכנולוגיה ביולוגית חדשנית
כמדי שנה, עיריית פתח תקווה מבצעת הדברת יתושים, אך השנה...
בשורה קולנארית: רשת 'המקסיקני' פותחת סניף דגל ראשון במרכז הארץ
הסניף החדש יפתח במתחם המזון בעופר הקניון הגדול בהשקעה של...
מותג הספורט נייקי פותח סניף דגל של NIKE RISE - הזהה לחנויות הקונספט הבינלאומיות בקניון עופר רחובות
הסניף החדש נפתח בהשקעה של 6 מיליון ₪ מתפרס על...
פסטיבל האביב באולפנית אמית ישורון: חגיגה של יצירה, זיכרון וקהילה
בשבוע שעבר צוין באולפנית אמית ישורון פתח תקווה, פסטיבל האביב...
סלמון אפוי - טייסטינג רום - קרדיט חיים יוסף
בשורה משמחת לחובבי היין: הטייסטינג רום יישאר פתוח במהלך חול המועד פסח הקרוב
הטייסטינג רום, בר יין קונספטואלי אשר ממוקם במבנה טמפלרי בפארק...
עיריית פתח תקווה השיקה מרכז לגיל הרך על שמם של שירי, אריאל וכפיר ביבס שנרצחו בשבי חמאס
עיריית פתח תקווה, אשר שמה לעצמה מטרה ערכית להנציח את...
אנדרטה חדשה לזכר חללי פעולות האיבה שנרצחו במהלך מלחמת חרבות ברזל
עיריית פתח תקווה תחנוך אנדרטה חדשה לזכר חללי פעולות האיבה...
דילוג לתוכן