יו"ר ההסתדרות בסיור במרחב ת"א-יפו: "הודות לעוצמתנו נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל, בלי שביתות והפגנות"

יו"ר ההסתדרות בסיור במרחב ת"א-יפו:  "הודות לעוצמתנו נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל, בלי שביתות והפגנות"
צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

במהלך הסיור נפגש יו"ר ההסתדרות עם ועדים ועובדים מהאזור *** בביקור במכון התקנים הישראלי אמר: "מנסים לקעקע את קיומו של המכון בשורה של רפורמות, אני פה היום כדי לומר לכם שהבית הזה על עובדיו ימשיך להתקיים"

יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד ערך היום (ב') ביקור במרחב תל אביב-יפו. את הסיור הוביל יו"ר המרחב גרשון גלמן, ובמהלכו נפגש בר-דוד עם ועדים ועובדים רבים מהמרחב.

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

את הסיור פתח יו"ר ההסתדרות בבית החולים וולפסון שם נפגש עם המנכ"לית ד"ר ענת אנגל, הנהלת בית החולים ו-ועד העובדים. ד"ר אנגל סקרה בפני בר-דוד את מצב בית החולים כמו גם את חזונו ואת משימותיו, והדגישה את יחסי העבודה הטובים בין הוועד להנהלה. "האתגר המרכזי הוא לייצר תקינה מסודרת לעובדי מנהל ומשק, בשיתוף פעולה של האוצר והסתדרות", הדגיש המנהל האדמיניסטרטיבי יניב פוגל.

בהמשך נפגש יו"ר ההסתדרות עם נציגי העובדים במשרדי קריית הממשלה בתל אביב. כמו כן סייר בר-דוד במכון התקנים הישראלי שם נפגש עם ההנהלה, העובדים ו-ועד העובדים בראשות יו"ר הוועד סמי שלום. בר-דוד אמר למאות העובדים אשר נכחו במפגש, "מנסים לקעקע את קיומו של המכון בשורה של רפורמות, אני פה היום כדי לומר לכם, שהבית הזה על עובדיו ימשיך להתקיים כפי שהיה עד היום".

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

את הסיור חתם יו"ר ההסתדרות באסיפת פורום ועדים מהמרחב. בר-דוד הודה ליו"ר המרחב גרשון גלמן ולוועדים על השותפות והעשייה הברוכה והבטיח כי מרחב ת"א-יפו ימשיך להיות עוצמתי וחזק. יו"ר ההסתדרות סיפר לנוכחים כי" היחסים עם שר האוצר וצוותו מצוינים כתוצאה של עבודה קשה וארוכה". כמו כן הוסיף כי "הודות לעוצמה הפוליטית של ההסתדרות, נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל בלי שביתות ובלי הפגנות".

לסיור התלוו מנכ"ל ההסתדרות ורמ"ט יו"ר ההסתדרות עו"ד אופיר אלקלעי; יו"ר נעמת חגית פאר; יו"ר נעמת במרחב ענת עוז; יו"ר אגף ארגון ומרחבים וסגן יו"ר ההסתדרות אבי יחזקאל; מנכ"ל האגף רפי סדן ובכירים נוספים.

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
התנדבות מאהבה
לכבוד ט"ו באב, חג האהבה העברי הכירו את שלי (50)...
לקראת פתיחת חגיגות שנת ה-100 לעיר בת-ים: הנה כל מה שחשוב לדעת
לאחר חודשים של היערכות, ביום רביעי תישמע יריית הפתיחה הרשמית...
תזמורת החושים הרצאה מוזיקלית מיוחדת במינה
אילון גבירצר – מנגן, גליה גבירצר – מספרת ומסבירה יום חמישי...
אגם בוחבוט הקפיצה את חוף הים: מאות בני נוער חגגו את הקיץ ואת שנת ה-100 של בת-ים
מאות בני ובנות נוער הגיעו אתמול, (26.7), להופעה סוחפת של...
אוגוסט חם בגלריית האמנים ברמת אביב: ארבע תערוכות חדשות של ארבעה יוצרים מובילים ייפתחו במהלך חודש אוגוסט בגלריית האמנים של עופר רמת אביב
גלריית האמנים של קניון עופר רמת אביב תארח במהלך חודש...
"הוא היה מקור ההשראה שלי": יוסי רומנו שמתנדב כחובש רפואת חירום ביחידת האופנועים של מד"א ממשיך את דרכו של אחיו בן ז"ל
ביום-יום יוסי בן ה-32 שמתגורר בבת ים יחד עם אשתו...
כמה ראשי תיבות: מה ההבדל בין תמ"א לתב"ע?
עולם הנדל"ן לא מפסיק להיות הנושא החם בקרב הישראלים, ובכל...
חברת החשמל השלימה את הטמנת רשת החשמל באזור גשר הירקון בתל אביב
עובדי חברת החשמל השלימו עבודות להטמנת תשתיות החשמל ולפירוק הרשת...
בת-ים על הגל: פסטיבל הגלישה משך מאות משתתפים ליום של ספורט, מוזיקה וחוויה קהילתית
ביום שישי, (24.7), התקיים פסטיבל גלישה, במתחם "הגל שלי" בבת-ים...
מותג הקוסמטיקה הטבעית VOS פותח פופ־אפ בהשראת הבית במושב - בעופר הקניון הגדול
בפופ־אפ יוצגו קולקציות טיפוח לפנים ולגוף, בשמים טבעיים, תמציות ריח,...
דילוג לתוכן