יו"ר ההסתדרות בסיור במרחב ת"א-יפו: "הודות לעוצמתנו נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל, בלי שביתות והפגנות"

יו"ר ההסתדרות בסיור במרחב ת"א-יפו:  "הודות לעוצמתנו נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל, בלי שביתות והפגנות"
צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

במהלך הסיור נפגש יו"ר ההסתדרות עם ועדים ועובדים מהאזור *** בביקור במכון התקנים הישראלי אמר: "מנסים לקעקע את קיומו של המכון בשורה של רפורמות, אני פה היום כדי לומר לכם שהבית הזה על עובדיו ימשיך להתקיים"

יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד ערך היום (ב') ביקור במרחב תל אביב-יפו. את הסיור הוביל יו"ר המרחב גרשון גלמן, ובמהלכו נפגש בר-דוד עם ועדים ועובדים רבים מהמרחב.

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

את הסיור פתח יו"ר ההסתדרות בבית החולים וולפסון שם נפגש עם המנכ"לית ד"ר ענת אנגל, הנהלת בית החולים ו-ועד העובדים. ד"ר אנגל סקרה בפני בר-דוד את מצב בית החולים כמו גם את חזונו ואת משימותיו, והדגישה את יחסי העבודה הטובים בין הוועד להנהלה. "האתגר המרכזי הוא לייצר תקינה מסודרת לעובדי מנהל ומשק, בשיתוף פעולה של האוצר והסתדרות", הדגיש המנהל האדמיניסטרטיבי יניב פוגל.

בהמשך נפגש יו"ר ההסתדרות עם נציגי העובדים במשרדי קריית הממשלה בתל אביב. כמו כן סייר בר-דוד במכון התקנים הישראלי שם נפגש עם ההנהלה, העובדים ו-ועד העובדים בראשות יו"ר הוועד סמי שלום. בר-דוד אמר למאות העובדים אשר נכחו במפגש, "מנסים לקעקע את קיומו של המכון בשורה של רפורמות, אני פה היום כדי לומר לכם, שהבית הזה על עובדיו ימשיך להתקיים כפי שהיה עד היום".

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

את הסיור חתם יו"ר ההסתדרות באסיפת פורום ועדים מהמרחב. בר-דוד הודה ליו"ר המרחב גרשון גלמן ולוועדים על השותפות והעשייה הברוכה והבטיח כי מרחב ת"א-יפו ימשיך להיות עוצמתי וחזק. יו"ר ההסתדרות סיפר לנוכחים כי" היחסים עם שר האוצר וצוותו מצוינים כתוצאה של עבודה קשה וארוכה". כמו כן הוסיף כי "הודות לעוצמה הפוליטית של ההסתדרות, נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל בלי שביתות ובלי הפגנות".

לסיור התלוו מנכ"ל ההסתדרות ורמ"ט יו"ר ההסתדרות עו"ד אופיר אלקלעי; יו"ר נעמת חגית פאר; יו"ר נעמת במרחב ענת עוז; יו"ר אגף ארגון ומרחבים וסגן יו"ר ההסתדרות אבי יחזקאל; מנכ"ל האגף רפי סדן ובכירים נוספים.

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
לזכרם של הלוחמים שנפלו: לזכרם של הגיבורים שנפלו גני תקווה משיקה את "סיירת עידו" לאבטחת התושבים
עיריית גני תקווה, בשיתוף קבוצת מוקד אמון, משיקה את "סיירת...
שתי תערוכות יחיד בתל אביב של האמנית דפנה מוריה
דפנה מוריה, אמנית, חוקרת עצמאית ומטפלת באמנות, מציגה בימים אלה שתי...
פסטיבל ותחרות הנבל הישראלית החמישית ע"ש יוסי פרוסט
בימים רביעי-חמישי, 2-3 יולי, 2025 מרכז המוזיקה תל אביב- יפו,...
בת-ים מציינת את יום הזיכרון ליהודי אתיופיה שנספו בדרכם לישראל
עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי העיר לטקס הזיכרון ליהודי...
הטרנדים החמים של עולם הכלות: איך לבחור את שמלת הכלה שמתאימה בדיוק לך?
ביום החתונה, כל כלה חולמת להיראות ולהרגיש הכי יפה שיש....
כשחינוך פוגש שליחות: עיריית בת-ים מודיעה על שיתוף פעולה בין בית הספר "שחר" בעיר לארגון "אלומות אור" על שם בנימין רוטמן
עיריית בת-ים גאה להודיע על שיתוף פעולה חדש עם ארגון...
עושים היסטוריה טבעונית: לראשונה, רשת סופרמרקטים טבעונית תפתח בישראל
ויגן פרנדלי ומחסני הטבעונות משיקים קמפיין גיוס המונים להקמת רשת...
מנחת הטלוויזיה והדוגמנית אילנית לוי משיקה קולקציית קפסולה לשבועות. הגיעו לפרגן: טהוניה, אירה דולפין, מירי כהן, מעיין דורי, עדי אליהו, עוד ועוד
אושיות אופנה, אנשי עסקים, כוכבות רשת ומובילי דעת קהל הגיעו...
We will dance again משוויץ לפארק הירקון יובל רפאל מצטרפת למופע ההנצחה של נובה בפארק
רפאל, שבעצמה נמנית עם שורדי הטבח הקשה במסיבת נובה, תשוב...
מחממים מנועים לקראת אירוע הספורט המוטורי הגדול של הקיץ: אליפות ישראל בנהיגת דריפטים - Drift Fest תיערך ברחבת היכל הטוטו בחולון
מיטב המכוניות החזקות והמרשימות בישראל | מיטב הנהגים עם צוותים...
דילוג לתוכן