יריד אמנים ואמניות חדש בדיזינגוף סנטר: "האישה בעיר הגדולה"

יריד אמנים ואמניות חדש בדיזינגוף סנטר: "האישה בעיר הגדולה"
צילום- יח"צ

היריד יפתח בינואר, פברואר ומרץ בין התאריכים: 12-13/1/23 בדיזינגוף סנטר תל אביב

זהו היריד הראשון בסדרת ירידים, מטעם האיגוד, שיתחלף מידי שבועיים ויעסוק בכל פעם בנושא אחר

יריד אמנים חדש מבית אגוד האמנים Fun Art CommUnity יפתח בינוא רבין התאריכים – 12-13, בקניון דיזינגוף סנטר, תחת השם:'האישה בעיר הגדולה'. היריד הינו חלק מסדרת ירידים של האיגוד, שיערכו אחת לשבועיים כשבכל פעם דברי האומנות יעסקו בנושא אחר.

היריד החדש יציע מגוון פרטי אומנות של עשרות יוצרים ואמנים ישראלים במגוון תחומים: בגדי מעצבים, תכשיטי חרוזים, קרמיקה משובחת, נרות וסבונים מיוחדים עבודת יד, דברי נוי לבית, פינוקים טעימים, ציורים וציורי פנים, ארומתרפיה, קלאפי טארוט ועוד.

צילום- יח"צ

פרויקט "האישה בעיר הגדולה" של איגוד האמנים Art CommUnity הוא פרויקט קבוע של האגוד שמדבר על האישה המודרנית. תחומי עניין, סגנון חיים, מה הסיבות שיסבו לה אושר, חלומות ושאיפות. אישה, הנושאת על כתפיה חיים, מקשיבה ל"אני הפנימי" שלה ומביעה את עצמה בדרכים שונות, ובמילים אחרות – מוצאת את מקומה בעיר הגדולה.

צילום- יח"צ

ביום שישי, ה-13 בינואר,בשעה 12:00 תערך תצוגת אופנה ואקססוריז של בית האופנה IMG Style מאת מעצבת בגדים ותכשיטים אירה מזור-גאלץ .
IMG Style משלב פרטי לבוש מבדים טבעיים וגזרה חופשית ונוחה עם תכשיטים ואקססוריז בלעדיים, משולבים אבני חן, כסף, מתכת, פימו, תכשיטי טקסטיל ותיקים, שיוצרים את הלוק המושלם שאין שני לו, ומדגיש את האישיות והייחודיות שבך.

צילום- יח"צ
צילום- יח"צ

איגוד האמנים FUN Art CommUnity נוסד לפני 8 שנים כאגוד חברתי לא מסובסד, ביוזמת הגב' מריה פרייגר, המוקדש לעשייה וקידום יוצרים ואמנים, אשר חרט על דגלו שתי מטרות עיקריות: לתת במה והזדמנות ליוצרים להציג את עצמם ואת כישוריהם ולהעניק לאנשים חופש אמיתי של יצירתיות, השראה ושמחה.

צילום- יח"צ

היריד פתוח לקהל הרחב במרכז הקניות דיזינגוף סנטר תל אביב
הגלריה החברתית ובוטיק מעצבים, קומה 1-, דיזנגוף סנטר ת"א

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה בזירת הנפילה בתל אביב: ״היום אירע דבר חשוב והיסטורי - ממשלת לבנון החליטה לגרש את שגריר איראן. זו מהפכה ואמירה משמעותית שמחייבת הבנה של השינויים הדורשים, בנוסף לפעולה הצבאית, גם מהלכים מדיניים״.
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שלישי, ו׳ בניסן,...
מחפשים אטרקציה מיוחדת לילדים בחול המועד פסח?
קניון עופר רמת אביב פותח “כפר אינדיאנים” -  מתחם חווייתי...
לא נשארים לבד: עיריית בת-ים פתחה מרכז לילה ייעודי עם מרחב מוגן לתושבות ותושבים ותיקים ואנשים עם מוגבלויות
עיריית בת-ים, באמצעות מנהל הרווחה ובשיתוף משרד הרווחה והביטחון החברתי...
קניון עופר רמת אביב במבצע מתנות לחג הפסח: רוכשים ב- 800 ₪ ומעלה ביום אחד מימי המבצע ומקבלים 4 מתנות שוות במיוחד!!
קניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר, יוצא במבצע מתנות...
"חגיגה בשכונה": עיריית בת-ים מזמינה את ילדות וילדי העיר לחגוג יום הולדת במרחבים מוגנים
עיריית בת-ים, תחת מחלקת קהילה, יוצאת בימים אלו בפרויקט "חגיגה...
״עליית האריות״: כ-50 עולים מצרפת ומבריטניה נחתו בנתב״ג בעיצומה של המלחמה, בטיסה מיוחדת של משרד העלייה והקליטה, הסוכנות היהודית והקרן לידידות
תוך כדי הירי הבלתי פוסק, כ-1000 אנשים מרחבי העולם ביקשו...
נשיא המדינה נפגש עם בעלה של מרי אן דה ורה ז״ל שנהרגה מפגיעת טיל בתל אביב
נשיא המדינה יצחק הרצוג נפגש היום, יום חמישי, כ״ג באדר,...
"אלגוריתם של דמיון" תערוכת יחיד לאמנית ורה קוניס אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי גלריה Global Art פתיחה חגיגית – יום שבת ה 21.3.2026 בשעה 1200 רח' מרכז בעלי מלאכה 13 תל אביב
ורה קוניס פועלת בתוך המתח שבין הקוטביות של עולם ההייטק...
*בצל המלחמה: משרד העלייה והקליטה מחלק תעודות עליה לעולים חדשים עד הבית*
משרד העלייה והקליטה החל ביוזמה מיוחדת לחלוקת תעודות עליה לעולים...
רשת קפה ביגה פותחת סניף דגל בקניון עופר רחובות בהשקעה של 2 מיליון ₪
לדברי יאיר מלכה מבעלי ביגה: “דווקא בתקופה מורכבת ומאתגרת זו,...
דילוג לתוכן