ישיבת עבודה ראשונה לאגף החרדי החדש בעיריית בת-ים עם מוסדות החינוך התורני בעיר

ישיבת עבודה ראשונה לאגף החרדי החדש בעיריית בת-ים עם מוסדות החינוך התורני בעיר
עיריית בת-ים

היום התקיימה ישיבת היערכות בראשות ראש העיר, צביקה ברוט, סמנכ"לית חינוך וקהילה, ד"ר זיו חורב, מנהל מחלקת ביטחון וחירום, שלומי חזוני ומוטי בוסקילה, מנהל האגף החרדי שנכנס השבוע לתפקידו, כמו כן השתתפו בישיבה מנהלי מוסדות החינוך התורני: ישועות יעקב, נתיבות רבקה, האיש משה, שובו, בני ציון, ועמותת מג"י המנהלת את גני החינוך המיוחד בציבור החרדי.

ישיבת אגף חרדי
עיריית בת-ים

לאחר שנים שבהם לא היה אגף שתיכלל את כל המורים הקשורים לציבור החרדי, כמו החינוך, אירועי תרבות תורנית, נוער מנותק ומורשת, בשבוע שעבר נבחר לראשונה מנהל אגף חרדי, שיאגד סביבו את כל הנושאים הללו. לתפקיד נבחר מוטי בוסקילה, בעל תואר ראשון בחינוך, התמחות בנוער בסיכון ובשנים האחרונות עומד בראש המרכז הקהילתי התורני בעיר.

בישיבה הראשונית עודכנו ראשי המוסדות על חזון האגף החרדי, הצורך להדק את שיתוף הפעולה בין העירייה והמוסדות, וכמובן נושא הקורונה.

ישיבת אגף חרדי
עיריית בת-ים

ראש העיר, צביקה ברוט:  "אני מברך את מוטי לכניסתו לתפקיד. אין לי ספק שניסיונו הרב יתרום לתכנון, ארגון וביצוע של מדיניות הנהלת העיר בתחום האחריות של האגף תוך מענה כולל והוליסיטי לצרכים הקהילתיים, החינוכיים והחברתיים של האוכלוסייה החרדית בעיר."

רפאל ברנז, המשנה לראש העיר: "אין ספק שהעירייה זכתה במנהל אגף מקצועי, מסור ואחד כזה שמגיע מהשטח, חי את הציבור החרדי ונאמן לדרך. ברור שאנחנו נמצאים בתקופה מאתגרת, אף אחד לא יודע מה יהיה מחר, ומבחינת העירייה מוטי נכנס בנקודת הזמן החשובה ביותר. אני שמח על המינוי, הוא אדם ראוי שמילא בעבר מספר תפקידים, ואת כולם עשה על הצד הטוב ביותר, אני מברך אותו ומאחל לו הצלחה גדולה מאל הלב".

מנהל האגף, מוטי בוסקילה: "אמנם אני עובד בשירות הציבורי שנים רבות, ואף עסקתי רבות בכל הנושאים הכפופים לאגף החרדי החדש, אך יחד עם זאת אני נכנס לתפקיד בחרדת קודש, מתוך רצון לטפח עד כמה שאפשר את החינוך החרדי בעיר, כולל שעות תגבור, לימודי ליבה, חונכות אישית, נוער בסיכון ועוד.

אני נכנס לתפקיד בענווה אך עם יעדים ברורים, כאשר המטרה העיקרית לגדל דור מוצלח, מחונך ומנומס.

אני מודה לראש העיר צביקה ברוט, ולמשנה לראש העיר רפאל ברנז על האמון, ואני תפילה שאזכה להצלחה בתפקיד".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הדירות בדרך. ומה עם העיר? בדקנו מה מתוכנן סביב ההתחדשות העירונית בבת ים
בשנת 2025 קיבלו בבת ים היתרי בנייה ל-2,719 יחידות דיור....
חולון - העיר שבה הילדים עדיין מכתיבים את הקצב
יש ערים שמזוהות עם עסקים, אחרות עם ים או חיי...
כל מה שצריך לקראת החג במקום אחד: עיריית בת-ים מזמינה את התושבים לשוק ארבעת המינים ומגוון פעילויות לכל המשפחה
לקראת חג הסוכות, עיריית בת-ים, בשיתוף המועצה הדתית, מזמינה את...
ראשון לציון - כשהשכונה הופכת לעיר בתוך העיר
ראשון לציון היא אחת הערים שבהן המרחק בין חלק אחד...
בת-ים - מה קורה לעיר כשהים הופך לחלק מהשגרה
יש מקומות שבהם הים הוא יעד. בבת ים הוא חלק...
חיוך פוגש עצב / גונן עזריה: שיר חדש לזכרו של סמ"ר אופיר ברקוביץ' ז"ל
מילים שכתב מפקדו של סמ"ר אופיר ברקוביץ' ז"ל בספר זיכרון...
גבעתיים - העיר הקטנה שמכריחה אותנו לחשוב מחדש על מרחק
יש ערים שבהן מרחק נמדד בקילומטרים. בגבעתיים הוא נמדד הרבה...
החגים בפתח: שעות הפעילות המעודכנות של תחנות ההצלה בחופי בת-ים
לקראת חגי תשרי, עיריית בת-ים מעדכנת את שעות הפעילות של...
חוזר לתפריט: רשת קפה גרג משיקה מחדש את מנת הספיישל: “הכריך של רוני” - לזכרה של רוני אשל ז”ל
כשנתיים וחצי לאחר שהפך לאחד מסיפורי ההנצחה המרגשים של עולם...
לקראת ראש השנה: עובדי חברת החשמל ארזו סלי מזון למשפחות הזקוקות לסיוע בתל אביב
לקראת ראש השנה: עובדי חברת החשמל ארזו סלי מזון למשפחות...
דילוג לתוכן