כבוד ענק למערכת החינוך העירונית של בת ים

כבוד ענק למערכת החינוך העירונית של בת ים
אגף החינוך – עיריית בת ים

שתי מורות מבת ים, אורית אפלבויים מבית ספר סוקולוב ואתי רחימי מבית ספר דרכא זבולון המר, יצאו לכנס העולמי של מיקרוסופט בפריז

כנס מייקרוספט
אגף החינוך – עיריית בת ים

כבוד גדול למערכת החינוך בעיר, שתי מורות מבת-ים נבחרו לייצג את העיר את העיר בת ים בכנס העולמי E2 של חברת microsoft שהתקיים בפריז בתחילת אפריל. המורות הן אורית אפלבויים רכזת התקשוב ומורת השילוב של בית ספר סוקולוב ואתי רחימי רכזת התקשוב של דרכא המר. הן מייצגות את העיר בת ים בהטמעה הפדגוגית של 365.

אורית מובילה מיזמים פדגוגיים בתחומי דעת שונים בהם פועלים תלמידים מהחינוך המיוחד, תלמידים משולבים ותלמידים בחינוך הרגיל. אורית נושאת בתואר MIEE לשנת 2019 בעקבות פרוייקטים תקשוביים המפעילים סדר חשיבה גבוה אצל הלומדים , בדגש על פיתוח מיומנויות  המאה ה- 21. חשוב לציין את הרוח הגבית והתמיכה לה זכתה אורית ממנהלת בית הספר הגברת עינת שני  ומתכללת התקשוב העירונית,  הגב' איריס מעיין. אורית חשפה בפני מורים מכל העולם במהלך הכנס את העשייה הפדגוגית שלה בתחום שלוב האופיס 365 בקרב תלמידי בית הספר .

כנס מייקרוספט
אגף החינוך – עיריית בת ים

איריס מעיין מתכללת התקשוב העירונית מציינת כי "בית הספר סוקולוב מקפיד לשלב פדגוגיה וטכנולוגיה וכי כלל תלמידי בית הספר עובדים בכלי האופיס 365, ובית הספר מועמד השנה לתואר בית ספר מדגים של מיקרוסופט העולמית."

אתי רחימי רכזת התקשוב של בית ספר דרכא המר ורכזת פדגוגית של בית הספר מובילה מיזמים פדגוגיים בתחומי דעת שונים בהם פועלים כלל תלמידי בית הספר ומורים מבית הספר. אתי נושאת בתואר MIEE לשנת 2019 בעקבות פרוייקטים תקשוביים המפעילים סדר חשיבה גבוה אצל הלומדים, בדגש על פיתוח מיומנויות  המאה ה- 21. בעקבות פעילותה של אתי רחימי עוד מורים בבית הספר כמו מר עדיאל נחשוני ומר שי חיון אשר נושאים אף הם בתואר MIEE לשנת 2019 , בית הספר קיבל השנה את ההכרה הבינלאומית של מיקרוסופט העולמית ומוגדר כ- showcaseschool- בית ספר מדגים של מיקרוסופט.

בשנים האחרונות מקיימת עיריית בת ים שיתוף פעולה עם חברת מייקרוסופט ישראל, במסגרתה קיבלו כל מורי ותלמידי העיר רישיון לתוכנת office 365 להתקנה ללא עלות על חמישה מכשירים שונים: מכשירים ניידים ונייחים, טאבלטים וסמארטפונים.

מטרת הפרוייקט, שזוכה להצלחה רבה, הינה לייצר חוויית הוראה ולמידה עשירה וחדשנית, פיתוח כישורי חיים חיוניים וטיפוח סקרנות ללמידה וידע בקרב התלמידים.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
זוכרים את ימנו: בני משפחתו וחבריו של ימנו זלקה ז"ל ירוצו לזכרו במרוץ הלילה של פתח תקווה 2026
מרוץ הלילה של פתח תקווה 2026, ביוזמת עיריית פתח תקווה...
עיריית בת-ים מחברת בין נשים צעירות: קהילת "שוות" במפגש מעורר השראה במרכז הצעירים בתיה
כ-40 נשים צעירות מבת-ים השתתפו לאחרונה במפגש קהילתי מיוחד שהתקיים...
טקס ההתייחדות עם הרוגי פיגוע הטרור בדולפינריום במלאת 25 שנים לפיגוע
משרד העלייה והקליטה ועיריית תל אביב–יפו קיימו את טקס ההתייחדות...
"לא נאפשר עבירות בנייה והשתלטות על המרחב הציבורי": עיריית בת-ים מגבירה את האכיפה והמשילות בעיר
עיריית בת-ים הודיעה כי בתקופה הקרובה יחל אגף הפיקוח על...
'מבראשית' — על תהליך ההיווצרות תערוכת יחיד חדשה של האמנית הישראלית ד״ר אירינה סנדלר
זוהי נקודת המפגש הייחודית בין עולמה הרפואי לבין שפתה האמנותית....
קבוצת עזריאלי מארחת: "מפה נקום" - מיצג אומנותי רב-חושי חדש של זיו קורן ונעם חורב
על גג קניון עזריאלי תל אביב, ייפתח בקרוב מרחב אמנותי...
בוקר של סטייל: נשות עסקים ואושיות אופנה הגיעו להשקת חנות הפופ-אפ של מותג האופנה מיס נורי בעופר הקניון הגדול
נשות עסקים, אושיות אופנה ופאשניסטיות  הגיעו בחמישי (28.5.26) האחרון לעופר...
בת-ים מצדיעה למשרתי המילואים והחיילים המשוחררים: כ-250 משתתפים בערב הוקרה מיוחד
אמש, (27.5), קיימה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף נוער וצעירים והאגף...
המכינות הקדם צבאיות מגבירות את האור ויוצאות נגד האלימות בחברה
בעקבות רצח ימנו זלקה ז״ל, כנס חירום בנושא האלימות הגואה...
פתח תקווה מצדיעה לרן גואילי ז״ל היקב ההיסטורי הפך למרכז צעירים חדשני ותוסס
עיריית פתח תקווה חנכה היום את מרכז הצעירים ע”ש רן...
דילוג לתוכן