כיצד שמים סוף לשורשים!

כיצד שמים סוף לשורשים!
צילום: יחצ לוריאל

"עזרה ראשונה" ומיידית להסתרת שורשים לבנים 

מאת מאיה לזר, מנהלת הדרכה לוריאל פריז

"עזרה ראשונה" ומיידית להסתרת שורשים לבנים
צילום: יחצ לוריאל

עבור כל אישה שצובעת את השיער במטרה  להסתיר את  השורשים המאפירים,  זו משימה לא פשוטה. במיוחד לאלו ששורשי השיער צומחים   במהירות.  הבשורה הטובה – כיום יש פתרון מיידי,    קל ונוח  שמציע כיסוי מלא של השורשים. התכשירים החדשניים משמשים כ"עזרה ראשונה" להסתרת השורשים ביעילות,   ובקלילות. זה הזמן להצטייד בספריי הקסם המשדרג לכל אישה  את איכות החיים וכמובן את הטוטאל לוק למראה צעיר ורענן.

"עזרה ראשונה" ומיידית להסתרת שורשים לבנים
צילום: יחצ לוריאל

לדברי מאיה לזר, מנהלת הדרכה לוריאל פריז: "שורשי השיער המאפירים   משפיעים על המראה הכללי ומעניקים תחושה מבוגרת ועייפה. המרוץ נגד הזמן של צביעת השיער במספרה   לא תמיד צולח: אין תור זמין במספרה,  או  דוחים את   הקץ ממניעים כלכליים , מרוץ החיים שגוזל   זמן ובכך צביעת השיער נדחקת לתחתית רשימת סדרי העדיפויות. אבל השורשים לא מתחשבים וממשיכים לצמוח בקצב מסחרר".

"עזרה ראשונה" ומיידית להסתרת שורשים לבנים
צילום: יחצ לוריאל

מה זה בכלל ספריי קסם?

מדובר בתרסיס המכיל פיגמנט של צבע המצפה את השערה באופן זמני ובכך מסווה את צמיחת השורשים. התרסיס קיים במגוון של צבעים כך שכל אחד יוכל למצוא את הגוון המתאים עבורו ולהתאים את הצבע לשילוב מושלם עם אורכי השיער. ספריי הקסם מתאים גם למי שצובעת לגוון בלונד, ולמי שסובלת  מהופעתם של השורשים הכהים.

הפיגמנט של הספריי אומנם נשטף ויורד בחפיפה אך עדיין מדובר בפתרון מושלם לימים שבין צמיחת השורש ליום צביעת השיער המיוחלת וכל עוד לא חפפנו את השיער הפיגמנט של הספריי לא ידהה.

הפעולה קלה, נוחה ונעשת  תוך שניות בודדות, בריסוס קליל על שיער נקי ויבש לאזור השורשים והוא לא מותיר ריח, לא מייבש את השיער ולא משאיר תחושת דביקה. השימוש הפשוט והמהיר הופך את הפתרון   למושלם כיוון שכל אחד יכול לעשות זאת לעצמו גם אם אנחנו בעלי שתי ידיים שמאליות וגם אם אין לנו מספיק זמן להתארגנות. 3 שניות של ריסוס ומוכנים! (יש להמתין מספר שניות לייבוש מלא של השיער).

"עזרה ראשונה" ומיידית להסתרת שורשים לבנים
צילום: יחצ לוריאל

טיפ ממומחי לוריאל פריז – זכרו שפחות זה יותר! ריסוס קליל של כמות קטנה תספיק לכיסוי השורש מבלי ליצור מראה של כתם צבע מרוכז. המשיכו בהתזה קלילה גם לכיוון אורכי השיער על מנת ליצור שילוב מושלם של מעברי צבע ומראה טבעי.

טיפ עזרה ראשונה  – אם אין לכם את ספריי הקסם, תמיד תוכלו להסתיר את השורשים בעזרת אביזר אופנתי. השתמשו בסרט לשיער, מטפחת קשירה או קשת עבה שתתייצב במסגרת השיער או אפילו בכובע אופנתי ומדליק שמתאים במיוחד לימי הקיץ החמים. שימוש באביזר אופנתי לא רק יסתיר את שורשי השיער שצמחו, הוא גם יסתיר את השוונצים שלא ממש מסתדרים לנו ויעניק לכם מראה אופנתי עם מינימום התעסקות בשיער בבוקר.

טיפ לטישוש – אפשרות נוספת לטשטוש השורשים שצמחו היא לשנות את התסרוקת הרגילה.  שלנו. נסו להחליף את כיוון השביל אליו אתם רגילים.  תופתעו לגלות שיש אזורים בהם מופיע פחות שורש והחלפת צידו של השביל תשפיע על המראה   באופן מיידי. אפשר לנסות גם לקלוע צמה סינית גבוהה שהפיתולים שלה בשיער מטשטשים את השורשים או כל תסרוקת אסופה צמודה לקרקפת שמשתמשת בקצוות השיער לכיסוי השורשים.

"עזרה ראשונה" ומיידית להסתרת שורשים לבנים
צילום: יחצ לוריאל

בימים אלה יוצאת חברת לוריאל במבצע על מג'יק ריטאצ', במסגרתו מחיר המוצר: 32 ₪ בלבד, במקום 49 ₪ – למשך חודש יולי 2020.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
צלילים של חזרה לשגרה קונצרט חדש שמפגיש את שני הענקים רוסיני – מנדלסון לערב שכולו ניצחון הרוח
לאחר תקופת מלחמה מתמשכת וקיפאון זמני בעולם התרבות, התזמורת הסימפונית...
בשורה לתושבי הרצליה: מרפאת מאוחדת בעיר התחדשה בשירותים ומתקנים מתקדמים
לאחר שיפוץ מקיף, נחנכה השבוע המרפאה מחדש באירוע פתיחה חגיגי...
עיריית בת-ים מגבירה את המאבק בפסולת פיראטית: צווי הפסקת עבודה, אכיפה מוגברת ואפס סובלנות לעברייני סביבה
בעירייה מדגישים: "הוקם כוח משימה עירוני משולב בהובלת אגף הפיקוח...
מנזקי המלחמה: זינוק במספר הסובלים מכאבי ראש ומיגרנה
לאחר תקופה ממושכת של מתח, נרשמת עלייה בכאבי ראש ובהתפרצות...
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה חוזר עם נס וסטילה, נסרין קדרי, קופיקו ומושיק עפיה יומיים של מוסיקה ופיתוי מתוק ומפנק
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה יתקיים בפארק יצחק אוחיון ויהפוך...
בונז׳ור בת-ים: מאות משפחות מצרפת בדרך לבית החדש שלהן בעיר
כ-150 משפחות מצרפת נרשמו להמשך ליווי ותהליך קליטה מול מחלקת...
דואגים לבני ובנות הגיל השלישי ויוצרים קהילות גמלאים וגמלאיות בפתח תקווה
עיריית פתח תקווה מאמצת את מיזם “בומרנג” – מודל חדשני...
לא עוזבת את התלמידים: המורה שאיבדה את בנה במלחמה מובילה יוזמה חינוכית חדשה הכוללת ערכים, תקווה ואחריות
לקראת שבוע ההצדעה לנשות ואנשי החינוך, תושק בבית הספר קהילתי...
מחוז המרכז בצמרת הזכאות להארכת זמן בבגרויות
57% מתלמידי מחוז המרכז קיבלו מבתי הספר הארכת זמן בבחינות...
אלופי ההסברה
הישג לתלמידי בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: דוד...
דילוג לתוכן