ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג!

ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג!
צילום אמיר יהל

בפתחו של חודש תשרי ורגע לפני החגים כולנו רוצות להתרענן ולהגיע לשולחן החג במיטבינו כשאנו נראות זוהרות.

ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום ישראל כהן

לקראת החגים, רונית שגב, מדענית, חוקרת עור בעלת חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור מעניקה טיפים למראה עור זוהר,  ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג: 

  1. קילוף – פילינג על בסיס חומצות אלפא הידרוקסי, אצל הקוסמטיקאית יסיר שכבות של תאים מתים מהשכבה החיצונית ביותר בעור, ויחשוף תאים בריאים וחיוניים יותר. כל מראה העור יהפוך לקורן יותר ומלא ברק. אבל… חשוב לזכור: פילינג משמעותי, מהסוג שנותן תוצאות טובות, לא כדאי לעשות יום יומיים לפני החג. זאת כדי לא להגיע לארוחת החג עם פנים מקולפות, או אדומות. קחי מינימום 4 ימים לפני החג כדי לקבל את מקסימום האפקט של עור מטופח וזוהר.
  2. העלאת רמת הלחות – בחרי בפילינג כזה המבוסס על חומצה לקטית. החומצה הלקטית (שייכת למשפחת החומצות האלפא הידרוקסי) מעלה משמעותית את רמת הלחות בעור. ועור רווי בלחות, נראה קורן יותר ומלא ברק.
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
  1. 3. עבודת בית – – אמצי תכשיר לשימוש ביתי המבוסס על החומצה הלקטית. הריכוז המומלץ – כ-10%. בתוך כשבוע, כבר תראי שעורך נראה חי ויפה יותר, צעיר יותר למראה. תכשירים כאלה מיועדים לשימוש בשעות הערב בלבד, והם זמינים לרכישה אצל הקוסמטיקאיות.
  2. התאמה – וודאי שאת משתמשת בקרם לחות התואם לעורך. אם הקרם איננו מספיק – למשל, איננו מספק מספיק לחות לאורך כל שעות היום, מראה העור ייראה מיובש. כמו עלי פרח שקמלים. קרם לחות טוב גורם לעורך להיראות במיטבו ואפילו הקמטוטים, גם אם ישנם, פחות בולטים לעין. עם הלחות הנכונה, גם הקרם המחדש בו בחרת – יעבוד יותר ביעילות.
  3. חלקיקים מחזירי אור– בבוקרו של ערב החג השתמשי בקרם לחות המכיל חלקיקים מחזירי אור, המעניקים לעורך מראה זוהר, כאילו מרחת שימר על כל הפנים. זהו ברק ייחודי ויפה כמו זה האופייני לעור מאד צעיר. הוא נשאר על העור עד לשטיפתו, בערב, לקראת השינה. שימוש בקרם לחות מסוג זה מעניק זוהר מיידי, מבלי הצורך לעשות אף טיפול בנוסף (בשילוב עם מחדש עור ישיג תוצאה שתישמר לאורך זמן).
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קרן קימת לישראל וויצו ישראל מוקירים את 2,400 מתנדבות ויצו באירוע הוקרה מיוחד
במסגרת האירוע הוענקו תעודות הוקרה למתנדבות תכנית "צומחות יחד" –...
לראשונה: "פסטיבל השעה" – חגיגת תיאטרון איכותית לילדים ולכל המשפחה במשך 3 ימים עם 15 הצגות בחול המועד סוכות
פסטיבל השעה בבית ציוני אמריקה בסוכות, ביוזמת תיאטרון השעה הישראלי,...
מתחם הקניות עופר בילו סנטר פותח פופ אפ של מותג אופנת הספורט והאקטיב ING במחירי OUTLET
חנות הפופ מתשרעת על שטח של 450 מ"ר וכוללת מגוון...
רשת מלונות אדם במבצע חגיגי במהלך חודש ספטמבר: 25% הנחה על חופשה במלונות הרשת בתל אביב ובאילת - גם לתקופת החגים
רשת מלונות אדם יוצאת במבצע חגיגי, אטרקטיבי וחד פעמי ומציעה...
בין שחיקה לייעוד: למה חלק מהמורים שורדים את העומסים והמשברים בעוד אחרים נושרים כבר בשנים הראשונות?
המחסור במורים והשחיקה במערכת החינוך הם אתגרים לאומיים שלא ניתן...
מדוע הילדים שלנו מנצחים את הפערים המעמדיים בשפה אך לא מצליחים בסגירת הפערים בחשבון?
מחקר אורך פורץ דרך, שעקב אחר כמעט 700 ילדים מגן...
"הכחול הגדול": רותי סגל – מיני רטרוספקטיבה
אוצר : אריה ברקוביץ פתיחה חגיגית :10.9.2026 בשעה 19:00 בבית האמנים בתל...
שום דבר לא יכול לעצור אותה: הכירו את הנערה שנלחמה על חייה והיום מצילה חיים של אחרים
"כשיצאתי ממחלקת הטיפול הנמרץ והתעוררתי במחלקה הפנימית הסתכלתי במראה ולא...
שנת הלימודים בפתח תקווה נפתחה בהתרגשות רבה!
כ-72,000 תלמידים ותלמידות פתחו את שנת הלימודים תשפ"ז ומילאו את...
פתח תקווה חוגגת: נחנך קמפוס המבנים החדש של ישיבת אמית כפר גנים
אירוע מרגש נערך השבוע בפתח תקווה, עם חנוכת משכנה החדש...
דילוג לתוכן