ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג!

ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג!
צילום אמיר יהל

בפתחו של חודש תשרי ורגע לפני החגים כולנו רוצות להתרענן ולהגיע לשולחן החג במיטבינו כשאנו נראות זוהרות.

ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום ישראל כהן

לקראת החגים, רונית שגב, מדענית, חוקרת עור בעלת חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור מעניקה טיפים למראה עור זוהר,  ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג: 

  1. קילוף – פילינג על בסיס חומצות אלפא הידרוקסי, אצל הקוסמטיקאית יסיר שכבות של תאים מתים מהשכבה החיצונית ביותר בעור, ויחשוף תאים בריאים וחיוניים יותר. כל מראה העור יהפוך לקורן יותר ומלא ברק. אבל… חשוב לזכור: פילינג משמעותי, מהסוג שנותן תוצאות טובות, לא כדאי לעשות יום יומיים לפני החג. זאת כדי לא להגיע לארוחת החג עם פנים מקולפות, או אדומות. קחי מינימום 4 ימים לפני החג כדי לקבל את מקסימום האפקט של עור מטופח וזוהר.
  2. העלאת רמת הלחות – בחרי בפילינג כזה המבוסס על חומצה לקטית. החומצה הלקטית (שייכת למשפחת החומצות האלפא הידרוקסי) מעלה משמעותית את רמת הלחות בעור. ועור רווי בלחות, נראה קורן יותר ומלא ברק.
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
  1. 3. עבודת בית – – אמצי תכשיר לשימוש ביתי המבוסס על החומצה הלקטית. הריכוז המומלץ – כ-10%. בתוך כשבוע, כבר תראי שעורך נראה חי ויפה יותר, צעיר יותר למראה. תכשירים כאלה מיועדים לשימוש בשעות הערב בלבד, והם זמינים לרכישה אצל הקוסמטיקאיות.
  2. התאמה – וודאי שאת משתמשת בקרם לחות התואם לעורך. אם הקרם איננו מספיק – למשל, איננו מספק מספיק לחות לאורך כל שעות היום, מראה העור ייראה מיובש. כמו עלי פרח שקמלים. קרם לחות טוב גורם לעורך להיראות במיטבו ואפילו הקמטוטים, גם אם ישנם, פחות בולטים לעין. עם הלחות הנכונה, גם הקרם המחדש בו בחרת – יעבוד יותר ביעילות.
  3. חלקיקים מחזירי אור– בבוקרו של ערב החג השתמשי בקרם לחות המכיל חלקיקים מחזירי אור, המעניקים לעורך מראה זוהר, כאילו מרחת שימר על כל הפנים. זהו ברק ייחודי ויפה כמו זה האופייני לעור מאד צעיר. הוא נשאר על העור עד לשטיפתו, בערב, לקראת השינה. שימוש בקרם לחות מסוג זה מעניק זוהר מיידי, מבלי הצורך לעשות אף טיפול בנוסף (בשילוב עם מחדש עור ישיג תוצאה שתישמר לאורך זמן).
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה חוזר עם נס וסטילה, נסרין קדרי, קופיקו ומושיק עפיה יומיים של מוסיקה ופיתוי מתוק ומפנק
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה יתקיים בפארק יצחק אוחיון ויהפוך...
בונז׳ור בת-ים: מאות משפחות מצרפת בדרך לבית החדש שלהן בעיר
כ-150 משפחות מצרפת נרשמו להמשך ליווי ותהליך קליטה מול מחלקת...
דואגים לבני ובנות הגיל השלישי ויוצרים קהילות גמלאים וגמלאיות בפתח תקווה
עיריית פתח תקווה מאמצת את מיזם “בומרנג” – מודל חדשני...
לא עוזבת את התלמידים: המורה שאיבדה את בנה במלחמה מובילה יוזמה חינוכית חדשה הכוללת ערכים, תקווה ואחריות
לקראת שבוע ההצדעה לנשות ואנשי החינוך, תושק בבית הספר קהילתי...
מחוז המרכז בצמרת הזכאות להארכת זמן בבגרויות
57% מתלמידי מחוז המרכז קיבלו מבתי הספר הארכת זמן בבחינות...
אלופי ההסברה
הישג לתלמידי בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: דוד...
ביטחון התושבים מעל הכל: עיריית בת-ים פתחה במבצע אכיפה רחב נגד רכיבה מסוכנת בקורקינטים ואופניים חשמליים
בסוף השבוע האחרון, פתחה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף הפיקוח והשיטור...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בעופר הקניון הגדול פ"ת
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים...
דיירים, שימו לב: הטעויות בדרך להתחדשות עירונית
כך תעברו התחדשות עירונית נכון: הנה כל הטעויות שדיירים עושים...
ל"ג בעומר בבת-ים תשפ״ו: שלל פעילויות לכל המשפחה ומוקדים מוסדרים למדורות ומנגלים
עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי הבטיחות, המיקומים המאושרים והפעילויות המתוכננות...
דילוג לתוכן