ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג!

ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג!
צילום אמיר יהל

בפתחו של חודש תשרי ורגע לפני החגים כולנו רוצות להתרענן ולהגיע לשולחן החג במיטבינו כשאנו נראות זוהרות.

ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום ישראל כהן

לקראת החגים, רונית שגב, מדענית, חוקרת עור בעלת חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור מעניקה טיפים למראה עור זוהר,  ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג: 

  1. קילוף – פילינג על בסיס חומצות אלפא הידרוקסי, אצל הקוסמטיקאית יסיר שכבות של תאים מתים מהשכבה החיצונית ביותר בעור, ויחשוף תאים בריאים וחיוניים יותר. כל מראה העור יהפוך לקורן יותר ומלא ברק. אבל… חשוב לזכור: פילינג משמעותי, מהסוג שנותן תוצאות טובות, לא כדאי לעשות יום יומיים לפני החג. זאת כדי לא להגיע לארוחת החג עם פנים מקולפות, או אדומות. קחי מינימום 4 ימים לפני החג כדי לקבל את מקסימום האפקט של עור מטופח וזוהר.
  2. העלאת רמת הלחות – בחרי בפילינג כזה המבוסס על חומצה לקטית. החומצה הלקטית (שייכת למשפחת החומצות האלפא הידרוקסי) מעלה משמעותית את רמת הלחות בעור. ועור רווי בלחות, נראה קורן יותר ומלא ברק.
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
  1. 3. עבודת בית – – אמצי תכשיר לשימוש ביתי המבוסס על החומצה הלקטית. הריכוז המומלץ – כ-10%. בתוך כשבוע, כבר תראי שעורך נראה חי ויפה יותר, צעיר יותר למראה. תכשירים כאלה מיועדים לשימוש בשעות הערב בלבד, והם זמינים לרכישה אצל הקוסמטיקאיות.
  2. התאמה – וודאי שאת משתמשת בקרם לחות התואם לעורך. אם הקרם איננו מספיק – למשל, איננו מספק מספיק לחות לאורך כל שעות היום, מראה העור ייראה מיובש. כמו עלי פרח שקמלים. קרם לחות טוב גורם לעורך להיראות במיטבו ואפילו הקמטוטים, גם אם ישנם, פחות בולטים לעין. עם הלחות הנכונה, גם הקרם המחדש בו בחרת – יעבוד יותר ביעילות.
  3. חלקיקים מחזירי אור– בבוקרו של ערב החג השתמשי בקרם לחות המכיל חלקיקים מחזירי אור, המעניקים לעורך מראה זוהר, כאילו מרחת שימר על כל הפנים. זהו ברק ייחודי ויפה כמו זה האופייני לעור מאד צעיר. הוא נשאר על העור עד לשטיפתו, בערב, לקראת השינה. שימוש בקרם לחות מסוג זה מעניק זוהר מיידי, מבלי הצורך לעשות אף טיפול בנוסף (בשילוב עם מחדש עור ישיג תוצאה שתישמר לאורך זמן).
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"האמת שלא סיפרנו" פתיחה חגיגית: יום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:00 מיקום: גלריה לוטן, סמטת מזל אריה 19א, יפו העתיקה אוצרת ומפיקת התערוכה : אורלי דביר. אמנית מוצגת אנה פונדיק
LOST SOUL · ציירת ואנימטורית · ילידת 1965. אנה פונדיק...
ציון דרך: מחזור א' של תיכון תורני אמית בר אילן פתח תקווה סיים את לימודיו
תלמידי כיתה י"ב בבית החינוך התורני אמית בר אילן פתח...
על קו התפר של תל אביב, רמת גן וגבעתיים: יוצא לדרך פרויקט בלב אחד מאזורי הביקוש החמים בישראל
עסקת קומבינציה חדשה מצטרפת לגל ההתחדשות שעובר על נחלת יצחק....
פרויקט שני של קטה גרופ בגליל ים יוצא לדרך: מחיר הדירות החל מ- 2.98 מיליון שקל עבודות הבניה להקמת הפרויקט החלו. היקף ההשקעה בפרויקט עומד על כ309 מיליון שקל. היקף המכירות הצפוי 356 מיליון שקל
חברת קטה גרופ יוצאת בשיווק של פרויקט המגורים השני שלה...
קלאסי בשבת | גלריה צימבליסטה כינור ספרדי גיא פיגר (כינור) ודניאל שץ (גיטרה) 4.7.26 | |שבת | 11:00 | תל אביב
גלריה צימבליסטה מזמינה לקונצרט סיום העונה של סדרת „קלאסי בשבת"...
אליפות ישראל בדריפטים תיערך השבוע בהיכל הטוטו חולון עם 60 מהנהגים המובילים בישראל
אחרי ההצלחה הגדולה והביקוש האדיר בשנה שעברה, הספורט המוטורי חוזר...
נמר באולם הבחינות: למה לחץ מבחנים הוא בעצם כלי העבודה הכי טוב שלכם?
הלב דופק, הידיים מזיעות והחומר נמחק מהזיכרון? חמי גפן, ראש...
" התהוות" - הדס פורגס בתערוכת יחיד
אוצרות : מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית...
נווה שכטר מציג: פסטיבל התיבה לשימור ידע, מסורת ותרבות חיה: אמנים, בעלי מלאכה ובעלות מלאכה, כוריאוגרפים ומוזיקאים בונים תיבת נח עכשווית לשימור ידע אמנותי בשיתוף פעולה עם כולנא - בית הספר ליצירה מסורתית עכשווית 7 ביולי ועד 15 ביולי 2026 | נווה שכטר – רח׳ שלוש 42, ת״א
מיצב אמנות המשלב מלאכות אריגה, קליעה וליבוד | שימור מלאכות...
הישג כפול לבת-ים: תלמידות בתי הספר 'בית וגן' ו'חשמונאים' זכו במקומות הראשונים בתחרות הארצית לבניית אתרים של תוכנית "סודקות את תקרית הזכוכית"
מקום ראשון ארצי לבי"ס בית וגן ומקום ראשון אזורי לבי"ס...
דילוג לתוכן