כללית ועיריית פתח תקוה בשת"פ בריא במיוחד

כללית ועיריית פתח תקוה בשת"פ בריא במיוחד
קרדיט מחוז דן-פ"ת, כללית.

עשרות גמלאים מפ"ת ביצעו תרגילים לחיזוק האגן והאזינו להרצאות על הימנעות מנפילות בבית, זאת במסגרת ב"בוקר של בריאות" שנערך במוזיאון האדם והסביבה

כללית ועיריית פתח תקוה בשת"פ בריא במיוחד
קרדיט מחוז דן-פ"ת, כללית.

במסגרת תרומה לקהילה של אגף משאבי אנוש בשירותי בריאות כללית פתח תקוה, וכחלק מציון אירועי חודש הקשיש, נערך "בוקר של בריאות" לאזרחים ותיקים תושבי העיר פתח תקוה.

ראש העיר רמי גרינברג "ציבור האזרחים הוותיקים בני הגיל השלישי זקוקים למידע וכלים המתאימים לגילם. אנו מקיימים ברחבי העיר שלל פעילויות, הרצאות, סדנאות וטיולים המתאימים לבני הגיל השלישי, ובין היתר מקיימים גם שיתופי פעולה עם הכללית. אני מודה לכל העוסקים במלאכה ומאחל בריאות איתנה לכולם".

הפעילות התקיימה במוזיאון האדם והסביבה במרכז העיר, וכללה הרצאה של רכזת הסכרת המחוזית, יפעת יצחק פרייד, אודות שמירת אורח חיים בריא בגיל השלישי (בדגש על כולסטרול, לחץ דם, סכרת וכיו"ב); הרצאה של המרפאה בעיסוק ד"ר אורית שגב-יעקובובסקי, בדבר שימור ושיפור הזיכרון וכיצד להימנע מסכנת נפילות בבית; וכן הרצאה על חשיבות הטיפול הרגשי. בהמשך קיימו שתי נציגות ממכון הפיזיותרפיה במרפאת רוטשילד סדנאות הפעלה לאזרחים הוותיקים. הפיזיותרפיסטית עינת שחר תרגלה עם הקהל המבוגר פילטיס לרצפת אגן תחת הכותרת "תזיזו את הבטן", ואילו הפיזיותרפיסטית נטע קרם לימדה תרגילים למניעת בריחת סידן בגיל השלישי.

עשרות אזרחים ותיקים נטלו חלק באירועים, שהתקיימו הודות לשיתוף פעולה בין כללית, עיריית פתח תקוה ומוזיאון האדם והסביבה. לדברי מארגנת האירוע, איריס אקרמן ממשאבי אנוש בכללית, "חשוב לנו לקדם את בריאותם של כלל תושבי העיר פתח תקוה והסביבה, ולהעלות את המודעות לשמירה על אורח חיים בריא. אירועים מסוג זה, אותם אנחנו מקיימים ברציפות מזה מספר שנים, מאפשרים לנו להגיע לקהל יעד רחב ולעודד שיח בריא בנושא".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
“לקחת נשימה”: תערוכה קבוצתית המציעה רגע של עצירה והתבוננות בתקופה רוויית מתח ואי־ודאות, ומבקשת להזמין את המבקרים לחוות רגעים של שקט, אור ותנועה מחודשת
גלריית האמנים שבקניון עופר רמת אביב פותחת תערוכה קבוצתית חדשה...
מרכז של קהילה, תרבות ומסורת: עיריית בת-ים מקימה פרויקט חדש ליוצאי אתיופיה בעיר
עיריית בת-ים מעדכנת על הקמת בית קהילתי ליוצאי אתיופיה, שייבנה...
היוטיוברים חוזרים: דה כהן ונבחרת הגיימרים במופעים חדשים באקספו החל מהיום עד חמישי
אחרי הדחייה שנכפתה בשל המלחמה, המופע 'איוונט ישראל' חוזר לבמה...
מאוחדת פתחה יחידה להתפתחות הילד במרפאת ראש העין תציע שירותי קלינאית תקשורת, עובדת סוציאלית, ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה לילדי ראש העין והסביבה בגילאי 0 עד 9
מאוחדת ממשיכה להרחיב את שירותי הבריאות בקהילה עם פתיחת יחידה...
בת-ים נצבעה כחול-לבן: אלפים חגגו את עצמאות 78 ברחבי העיר
ביום שלישי, 21 באפריל, חגגו תושבות ותושבי העיר בת-ים את...
לופט לאירועים: פתרון מושלם לכל סוגי האירועים
מקום לאירוע קטן   כאשר מתכננים אירוע קטן, חשוב לבחור מקום לאירוע...
סיכום הטקסים ביום הזיכרון תשפ"ו - פתח תקווה
אמש, ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל ולנפגעי פעולות האיבה התקיים...
מצדיעים וזוכרים: אלפים הגיעו לחלוק כבוד לנופלים בעצרת הזיכרון המרכזית ואירוע ״שרים לזכרם״ בבת-ים
עיריית בת-ים ציינה אמש (יום ב׳, 20.4) את פתיחת יום...
עיצוב שמלות כלה מותאם אישית לכלה המודרנית   
תופרת שמלות בעיצוב אישי כשמדובר בחתונה שלך, אין משהו חשוב יותר...
ארועי "נשים מדברות שכול" של ויצו מתקיימים ברחבי הארץ לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.
מפגשי "נשים מדברות שכול" יתקיימו זו השנה החמישי ברחבי הארץ...
דילוג לתוכן