כללית ועיריית פתח תקוה בשת"פ בריא במיוחד

כללית ועיריית פתח תקוה בשת"פ בריא במיוחד
קרדיט מחוז דן-פ"ת, כללית.

עשרות גמלאים מפ"ת ביצעו תרגילים לחיזוק האגן והאזינו להרצאות על הימנעות מנפילות בבית, זאת במסגרת ב"בוקר של בריאות" שנערך במוזיאון האדם והסביבה

כללית ועיריית פתח תקוה בשת"פ בריא במיוחד
קרדיט מחוז דן-פ"ת, כללית.

במסגרת תרומה לקהילה של אגף משאבי אנוש בשירותי בריאות כללית פתח תקוה, וכחלק מציון אירועי חודש הקשיש, נערך "בוקר של בריאות" לאזרחים ותיקים תושבי העיר פתח תקוה.

ראש העיר רמי גרינברג "ציבור האזרחים הוותיקים בני הגיל השלישי זקוקים למידע וכלים המתאימים לגילם. אנו מקיימים ברחבי העיר שלל פעילויות, הרצאות, סדנאות וטיולים המתאימים לבני הגיל השלישי, ובין היתר מקיימים גם שיתופי פעולה עם הכללית. אני מודה לכל העוסקים במלאכה ומאחל בריאות איתנה לכולם".

הפעילות התקיימה במוזיאון האדם והסביבה במרכז העיר, וכללה הרצאה של רכזת הסכרת המחוזית, יפעת יצחק פרייד, אודות שמירת אורח חיים בריא בגיל השלישי (בדגש על כולסטרול, לחץ דם, סכרת וכיו"ב); הרצאה של המרפאה בעיסוק ד"ר אורית שגב-יעקובובסקי, בדבר שימור ושיפור הזיכרון וכיצד להימנע מסכנת נפילות בבית; וכן הרצאה על חשיבות הטיפול הרגשי. בהמשך קיימו שתי נציגות ממכון הפיזיותרפיה במרפאת רוטשילד סדנאות הפעלה לאזרחים הוותיקים. הפיזיותרפיסטית עינת שחר תרגלה עם הקהל המבוגר פילטיס לרצפת אגן תחת הכותרת "תזיזו את הבטן", ואילו הפיזיותרפיסטית נטע קרם לימדה תרגילים למניעת בריחת סידן בגיל השלישי.

עשרות אזרחים ותיקים נטלו חלק באירועים, שהתקיימו הודות לשיתוף פעולה בין כללית, עיריית פתח תקוה ומוזיאון האדם והסביבה. לדברי מארגנת האירוע, איריס אקרמן ממשאבי אנוש בכללית, "חשוב לנו לקדם את בריאותם של כלל תושבי העיר פתח תקוה והסביבה, ולהעלות את המודעות לשמירה על אורח חיים בריא. אירועים מסוג זה, אותם אנחנו מקיימים ברציפות מזה מספר שנים, מאפשרים לנו להגיע לקהל יעד רחב ולעודד שיח בריא בנושא".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מנזקי המלחמה: זינוק במספר הסובלים מכאבי ראש ומיגרנה
לאחר תקופה ממושכת של מתח, נרשמת עלייה בכאבי ראש ובהתפרצות...
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה חוזר עם נס וסטילה, נסרין קדרי, קופיקו ומושיק עפיה יומיים של מוסיקה ופיתוי מתוק ומפנק
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה יתקיים בפארק יצחק אוחיון ויהפוך...
בונז׳ור בת-ים: מאות משפחות מצרפת בדרך לבית החדש שלהן בעיר
כ-150 משפחות מצרפת נרשמו להמשך ליווי ותהליך קליטה מול מחלקת...
דואגים לבני ובנות הגיל השלישי ויוצרים קהילות גמלאים וגמלאיות בפתח תקווה
עיריית פתח תקווה מאמצת את מיזם “בומרנג” – מודל חדשני...
לא עוזבת את התלמידים: המורה שאיבדה את בנה במלחמה מובילה יוזמה חינוכית חדשה הכוללת ערכים, תקווה ואחריות
לקראת שבוע ההצדעה לנשות ואנשי החינוך, תושק בבית הספר קהילתי...
מחוז המרכז בצמרת הזכאות להארכת זמן בבגרויות
57% מתלמידי מחוז המרכז קיבלו מבתי הספר הארכת זמן בבחינות...
אלופי ההסברה
הישג לתלמידי בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: דוד...
ביטחון התושבים מעל הכל: עיריית בת-ים פתחה במבצע אכיפה רחב נגד רכיבה מסוכנת בקורקינטים ואופניים חשמליים
בסוף השבוע האחרון, פתחה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף הפיקוח והשיטור...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בעופר הקניון הגדול פ"ת
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים...
דיירים, שימו לב: הטעויות בדרך להתחדשות עירונית
כך תעברו התחדשות עירונית נכון: הנה כל הטעויות שדיירים עושים...
דילוג לתוכן