כללית סמייל בשיתוף פעולה עם עמותת "לוחמים לחיים"

כללית סמייל בשיתוף פעולה עם עמותת "לוחמים לחיים"
צילום יח"צ

במסגרת שיתוף פעולה חדש בין כללית סמייל לעמותת "לוחמים לחיים", החיילים הרשומים בעמותה ובני משפחתם מקרבה ראשונה ייהנו מהנחות מיוחדות בטיפולי שיניים משמרים ומשקמים

עמותת "לוחמים לחיים" מלווה ומסייעת במימון ההליך המשפטי והרפואי אותו נדרשים לעבור חיילים משוחררים שהינם הלומי קרב על מנת לקבל הכרה מהמדינה על מצבם. עד להכרה הרשמית במצבם, החיילים נדרשים לעבור טיפולים רפואיים שונים, ביניהם גם טיפולי שיניים ולעיתים שיקום של הפה והמשנן.

כללית סמייל בשיתוף פעולה עם עמותת "לוחמים לחיים"
צילום יח"צ

בימים אלה, רשת מרפאות השיניים "כללית סמייל", מקבוצת שירותי בריאות כללית, סיכמה שיתוף פעולה עם העמותה במסגרתו החיילים המוכרים על-ידה, וכן בני משפחתם מקירבה ראשונה, יוכלו לקבל טיפולי שיניים משמרים ומשקמים בהנחה מיוחדת בגובה 25% בטיפולים אלו (ללא כפל הנחות ללקוחות כללית מושלם ופלטינום). ההטבה פתוחה לחיילים משוחררים ובני משפחתם מקירבה ראשונה המשתייכים לכלל קופות החולים ובלבד שהינם מוכרים ע"י עמותת "לוחמים לחיים", בכל אחת מ-100 מרפאות כללית סמייל.

לדברי ד"ר חגי סלוצקי, הרופא הראשי של כללית סמייל: "בריאות הפה קשורה לרווחה הפיזית והנפשית של כל אדם ולכן, טיפולי שיניים מסייעים לשמירה על איכות החיים. אנו שמחים להעניק הנחה לאנשים היקרים בעמותת "לוחמים לחיים" על מנת שלא יצטרכו לוותר על טיפולי שיניים ולהיות שקטים לפחות בהיבט הזה ומאחלים להם שהמשך החיים רק יחייכו  להם, והם יחייכו, עם חיוך בריא, בחזרה".

 

לדברי ניר שפריצר, סגן יו"ר "עמותת "לוחמים לחיים": "אנו מברכים על שיתוף הפעולה החשוב עם כללית סמייל. בזכותם, יוכלו מטופלי העמותה ובני משפחתם ליהנות מטיפולים כה הכרחיים אשר עולים מאות ואלפי שקלים בשוק הפרטי, ותחת פיקוח של הקופה הגדולה ביותר במדינה".

 

 

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
שפרו את הכישורים שלכם עם מאמן כדורגל אישי
היתרונות של מאמן כדורגל אישי בעידן המודרני, שחקני כדורגל, בין אם...
האנשים שמגיעים לזירה עוד לפני כוחות החירום: בעיר בת ים, ימונו "שגרירים" מוסמכים למצבי קיצון, בכל בניין ישנו שגריר שיכול לסייע בהכוונת כוחות הסיוע קישור למוקדי העירייה והמדינה וטיפול ראשוני בפצועים
האנשים שמגיעים לזירה עוד לפני כוחות החירום: בעיר בת ים,...
כיצד לטפל בכאבי ברכיים וכאבים בכף הרגל בדריכה?
הקלה על כאב בברך כאבי ברכיים הם מצב שכיח המופיע אצל...
בעקבות הפגיעה הישירה שספג: נשיא המדינה ביקר במכון ויצמן למדע
נשיא המדינה, יצחק הרצוג, ביקר היום, יום שלישי, כ״א בסיון,...
המבקר אנגלמן בפתח תקווה ובהרצליה: "השלמנו ביקורת על טיפול הממשלה בפינוי אזרחים ותיקים ואנשים עם מוגבלות. נעקוב אחר הטיפול באוכלוסיות אלו"
המבקר אנגלמן ובכירי משרדו סיירו באתרים שנפגעו מטילים איראניים בפתח...
נפילת טיל בפתח תקווה
היום (שלישי) כינס ראש העיר רמי גרינברג את כל בעלי...
רגע מרגש בתוך ההרס: שני גורי כלבים אותרו חיים בדירה שניזוקה מההדף ופונתה בבת-ים
בעיצומו של מאמץ כואב ומורכב לאיתור נעדרים בזירת פגיעת הטיל...
בואו לקנות את כל הרהיטים המשרדיים שלכם בחנות אחת מובילה
כבר שנים לא החלפתם שום דבר במשרד שלכם ואתם רוצים...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בפתח תקווה: ״יש לי חדשות בשביל המשטר האיראני - אתם פשוט טועים, אתם חושבים שאתם תעייפו אותנו ותערערו את הביטחון העצמי שלנו אבל שום דבר לא יערער את הישראלים״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שני, כ׳ בסיוון,...
פרופ' עוזי רבי מונה ליו"ר מרכז מורשת יהדות בבל
פרופ' עוזי רבי הוא פרופ' מן המניין באוניברסיטת תל אביב...
דילוג לתוכן