טייס אשר יוצא למבצע מעבר לקווי האויב, יודע היטב, כל עוד אין תכנית עבודה, הרי שהפעולה עתידה להיכשל. אמנם, אם יש משהו שמאפיין את הישראלים זו התשוקה ליזמות. היצירתיות הישראלית, היכולת לחשוב מחוץ לקופסא ויכולות הביצוע, מובילים ישראלים רבים לפתוח עסקים חדשים בכל יום מחדש. אבל, באותה הנשימה, עלינו להבין כי עבודה בעולם המסעדנות היא עבודה קשה, הדורשת פיתוח של מיומנויות רבות, מיומנות אשר בלעדיהן, לא נצליח להגיע אל היעד. אחוזים ניכרים מעסקי המסעדנות בארץ נסגרים במהלך חמש השנים הראשונות להקמת העסק, לא פעם, בליווי של חובות כבדים. התפקיד שלנו NewRest זה להצליח להוביל אתכם אל מעבר המשוכה הזו. התפקיד שלנו זה לתת לכם את התשתית המקצועית, זו שתאפשר לכם להביא את החלום שלכם עוד צעד אחד קדימה. אם אתם מחפשים ייעוץ להקמת מסעדה , הרי שאתם בהחלט הגעתם לכתובת הנכונה.
איך תהליך הליווי שלנו עובד
אנחנו רוצים להדגיש כאן, לא מדובר על בנייה של תכנית עסקית ועל ליווי של בית עסק רגיל. הרי כולנו, כל מי שחי ונושם את עולם המסעדנות יודע כי מדובר על שדה אחר לחלוטין, ההתמודדות של בעלי עסקים בענף, מורכבות לאין שיעור יותר מאלו של בעלי עסקים אחרים מענפים שונים. בדיוק בגלל זה היה לנו חשוב ליצור ייעוץ עסקי למסעדות, אשר כולל גם ייעוץ וליווי עסקי לכל דבר ועניין, לצד ליווי קולינרי. בסוף, כדי שהמוצר שלכם ידבר ללקוחות שלכם, אנחנו צריכים להבין באיזו שפה אתם מדברים, למי אתם מייעדים את השירות ואיך אנחנו מצליחים לטפל בכל הפרטים הקטנים, עד לקבלת התוצאה המושלמת.
כפי שרק ניתן להניח, הרי שליווי מסעדה המכוונת לבישול עילי, מסעדת גורמה, כמו שאנחנו קוראים לה, צריכה לעבוד בצורה אחרת מאשר בסטה בשוק. אמנם, כל בעל עסק חייב לעבוד עם תכנית מסודרת, אבל אנחנו, מי שאמונים על הליווי המקצועי, צריכים להבין איך אנחנו מצליחים להבליט את האלמנטים המייחדים אתכם בלבד.
אנחנו פה וממתינם רק לכם
כל עוד לא נתחיל ללכת, פשוט לא נוכל להגיע אל היעד. אנחנו כאן כדי לענות לצרכים שלכם. החל מעבודה על בניית תפריט וכלה בעבודה על מיתוג ושיווק. אנחנו מאמינים כי לכל מי שיש תשוקה אמיתית למקצוע, כישרון ואת הנכונות לעבוד קשה, הרי שהוא יכול להצליח בגדול, גם בענף המורכב שלנו. מחכים לכם בטלפון ובאתר האינטרנט.