להקת המחול של בית ספר "מעוף " לחינוך מיוחד השתתפה ביום הלמידה "הכלה ושילוב של תלמידים עם צרכים מגוונים" במכללת לוינסקי

להקת המחול של בית ספר "מעוף " לחינוך מיוחד השתתפה ביום הלמידה "הכלה ושילוב של תלמידים עם צרכים מגוונים" במכללת לוינסקי
צילום: לירון צדוק.

תלמידי מגמת המחול של בי"ס מעוף, חינוך מיוחד לתלמידים לקויי למידה, הוזמנו להופיע בפני סטודנטים להוראה במכללת לוינסקי. התלמידים הופיעו במסגרת יום למידה ראשון מתוך סדרת מפגשים בתכנית לחינוך מיוחד עבור סטודנטים בנושא שילוב והכלה של תלמידים עם צרכים מגוונים בחינוך הרגיל.

להקת המחול של בית ספר "מעוף " לחינוך מיוחד השתתפה ביום הלמידה
צילום: לירון צדוק.

בסיום הריקוד רכזת המגמה ,אסנת עיואן, הציגה את הנעשה בתחום המחול בבית הספר והתקיים דיון בו התלמידים ענו על שאלות של סטודנטים בקהל. מנהלת מחוז תל אביב, הגב' חיה שיטאי ברכה על שיתופי הפעולה. תלמידי המגמה, מנהלת בית הספר, רכזת המחול והצוות החינוכי זכו לברכות ממפקחת בית הספר הגב' גפנית סויסה וממנהל האגף לחינוך מיוחד, מר עמוס תמם.

הגב' הילה קובריגרו פנחסי, מפקחת ארצית למחול ציינה כי מדובר במגמת המחול היחידה בארץ בחינוך המיוחד. היא הודתה למנהלת בית ספר מעוף, סמדר שריג על המעוף והתמיכה ולאסנת עיואן, רכזת המגמה על העבודה המקצועית והמסורה. לדבריה מדובר בשיתוף פעולה משמח וחשוב.

להקת המחול של בית ספר "מעוף " לחינוך מיוחד השתתפה ביום הלמידה
צילום: לירון צדוק.

במכתב הוקרה ששלחה ד"ר אורלי הבל, ראש החוג וראש התכנית לחינוך מיוחד בסמינר לוינסקי, היא כתבה: "אני כותבת הוקרת תודה זו בלב נרגש ונפעם מהמעשה החינוכי שהייתי עדה לו. אין מילים בפי להביע את הערכתי לתהליך החינוכי והרגשי שהסטודנטים שלנו נחשפו אליו. על הבמה עמדו זקופים חמש נערות ונער אחד שהביאו אל קדמת הבמה לא רק את כישרונם אלא גם את התהליך החינוכי והרגשי שעברו עם הצוות המקצועי של בית הספר. הרקדנים שתפו את הסטודנטים שלנו בחוויית ההעצמה האישית של כל אחד מהם ושל כולם כקבוצה במסגרת מגמת המחול והסבירו טוב מכל אחד אחר מהי משמעותה של הכלה אמתית ותחושת מסוגלות עצמית. הכלה אמתית שמה את הלומד במרכז על עוצמותיו".

להקת המחול של בית ספר "מעוף " לחינוך מיוחד השתתפה ביום הלמידה
צילום: לירון צדוק.
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אירוע מרגש לציון יום המאבק באלימות נגד נשים התקיים בויצו חולון: "הרצאת חובה לכל אם במדינת ישראל"
בסניף ויצו חולון נערך אתמול (9.12.25) אירוע משמעותי ומרגש לציון...
"יכולים לשנות מסלול חיים שלם" - חה"כ סימון דוידסון ביקר בכפר הנוער "מבואות ים"
"יכולים לשנות מסלול חיים שלם": חה"כ סימון דוידסון ("יש עתיד")...
קרדיט סיון פרג'
ערב תרבות מעשיר ומרתק עם תא"ל במיל' אבי בניהו בנושא: "אתגרים והזדמנויות לבטחון ישראל במזרח התיכון החדש"
קניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר, ממשיך עם מגוון...
שגיא וסרמן חולה פרקינסון צעיר סיים בהצלחה מסלול של 10 ק"מ במירוץ 'חבר' תל אביב: "לעמוד על קו הסיום למרות הכל זו תחושה שאין לתאר"
שגיא וסרמן, בן 41 ואב לשלושה מגוש עציון, אובחן כחולה...
חנוכה של ניסים ונפלאות בקניון עופר רמת אביב
קניון עופר רמת אביב יפתח מתחם המשלב אלמנטים של תאורה  עם...
ורד עיני קדר מלהבים מוציאה לאור רומן פסיכולוגי נועז
"מה היא עושה כאן? מה היא עושה בבית הקטן הזה,...
המדריך המלא לאילוף כלבים בבית הלקוח ובמרכז
מאלף כלבים בבית הלקוח אילוף כלבים יכול להיות תהליך מאתגר אך...
עיריית בת-ים מציינת את יום הגבר הבינלאומי בתערוכת "דמות האב" – מבט חדש על מקומו של האב בחברה הישראלית
ביום רביעי, 19.11.2025, בשעה 18:00, תיפתח בגלריה של המכון לאמנות...
כנס אומנה, המאגד את כלל הגורמים הפעילים בתחום, יתקיים ברביעי הקרוב (19.11) בכפר המכביה
שמים על השולחן את הסוגיות הבוערות שבתחום האומנה. ביום רביעי...
"שני קולות על בד אחד" – תערוכת יחיד לאמנית דורית מנדלסון פתיחה חגיגית : שבת ה- 29.11.2025 בשעה 12:00 בגלריה Global Art רח' מרכז בעלי מלאכה 13 תל אביב אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי הפקה : ICU
ההווה העכשווי התזזיתי המהיר והקופצני נוכח בחוזקה ובעוצמה ביצירותיה של...
דילוג לתוכן