לימור רייזפוס, נבחרה לנהל את שש שנתי רמון בפתח תקווה

לימור רייזפוס, נבחרה לנהל את שש שנתי רמון בפתח תקווה
צילום אלבום פרטי

לימור רייזפוס, נבחרה לנהל את שש שנתי רמון, תיכון צומח בשכונת אם המושבות.
רייזפוס, 44, תושבת פתח תקוה, נשואה ואם לארבע בנות. לימור בוגרת תואר ראשון בכימיה ותואר שני במנהיגות וניהול מערכות חינוך (בהצטיינות) ולומדת כיום בתכנית להכשרת מנהלים של "אבני ראשה".
במהלך השנים מילאה תפקידי ריכוז והוראה וחינכה את כיתות נחשון. כמו-כן שימשה כרכזת כימיה ורכזת מסלול נחשון ואף שימשה כמדריכה מחוזית בכימיה.
בשנים האחרונות מכהנת בתפקיד סגנית פדגוגית בתיכון "אהל-שם" ברמת-גן ובמסגרת תפקידה אחראית על פיתוח תכניות לימודים, קידום תלמידים והישגיהם, הכשרת מורים, פיתוח מקצועי ועוד.

צילום אלבום פרטי

"החינוך בעיניי הוא כלי להצמחת כנפיים לבני הנוער לשם הגשמה עצמית ולפיכך כלי לצמצום פערים בחברה הישראלית. אני מאמינה בטיפוח התלמידים וצוותי ההוראה תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של מצוינות והצטיינות. אני מצפה בשמחה להתחיל את תפקידי כמנהלת בית הספר השש-שנתי הצומח "רמון" ובטוחה שביחד עם מנהלת החטיבה – הגב' ליזה רכס, צוות המורים, התלמידות, התלמידים וההורים נוביל את בית הספר להישגים משמעותיים, בתרומה לקהילה ובלימודים".
ראש העיר רמי גרינברג וד"ר ירדנה חדד מנהלת האגף לחינוך על יסודי ברכו את לימור רייזפוס ואמרו כי היא נכנסת לנבחרת מצוינת של מנהלים ומנהלות.
רמי גרינברג ראש העיר "לימור רייזפוס מביאה איתה איכויות בתחומים ייחודיים וידע מקצועי וניהולי רב. לימור ריכזה את מגמת נחשון בבית הספר ממנו היא מגיעה, וכרכזת וסגנית פדגוגית היא נתנה מענה מקיף לכלל התלמידות והתלמידים, החל מתלמידי החינוך המיוחד ועד לתלמידי כיתות המחוננים. ללימור יכולת מנהיגות והבנה מקצועית עמוקה, ואין לנו ספק כי היא תוביל את בית הספר להישגים ערכיים ופדגוגים. אנו מאחלים לה ולכל קהילת בית הספר הצלחה רבה!".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
התנדבות מאהבה
לכבוד ט"ו באב, חג האהבה העברי הכירו את שלי (50)...
לקראת פתיחת חגיגות שנת ה-100 לעיר בת-ים: הנה כל מה שחשוב לדעת
לאחר חודשים של היערכות, ביום רביעי תישמע יריית הפתיחה הרשמית...
תזמורת החושים הרצאה מוזיקלית מיוחדת במינה
אילון גבירצר – מנגן, גליה גבירצר – מספרת ומסבירה יום חמישי...
אגם בוחבוט הקפיצה את חוף הים: מאות בני נוער חגגו את הקיץ ואת שנת ה-100 של בת-ים
מאות בני ובנות נוער הגיעו אתמול, (26.7), להופעה סוחפת של...
"הוא היה מקור ההשראה שלי": יוסי רומנו שמתנדב כחובש רפואת חירום ביחידת האופנועים של מד"א ממשיך את דרכו של אחיו בן ז"ל
ביום-יום יוסי בן ה-32 שמתגורר בבת ים יחד עם אשתו...
כמה ראשי תיבות: מה ההבדל בין תמ"א לתב"ע?
עולם הנדל"ן לא מפסיק להיות הנושא החם בקרב הישראלים, ובכל...
חברת החשמל השלימה את הטמנת רשת החשמל באזור גשר הירקון בתל אביב
עובדי חברת החשמל השלימו עבודות להטמנת תשתיות החשמל ולפירוק הרשת...
בת-ים על הגל: פסטיבל הגלישה משך מאות משתתפים ליום של ספורט, מוזיקה וחוויה קהילתית
ביום שישי, (24.7), התקיים פסטיבל גלישה, במתחם "הגל שלי" בבת-ים...
מותג הקוסמטיקה הטבעית VOS פותח פופ־אפ בהשראת הבית במושב - בעופר הקניון הגדול
בפופ־אפ יוצגו קולקציות טיפוח לפנים ולגוף, בשמים טבעיים, תמציות ריח,...
המלצות מד"א לעומס החום הכבד הצפוי בסוף השבוע
במהלך סוף השבוע צפוי עומס חום כבד עד קיצוני במרבית...
דילוג לתוכן