לצאת מהמינוס – אפליקציה חדשה תסייע לכם לנהל תקציב בצורה פשוטה וקלה

לצאת מהמינוס – אפליקציה חדשה תסייע לכם לנהל תקציב בצורה פשוטה וקלה
bizibox

אפליקציית bizibox מתבססת על מערכת חכמה לניתוח הוצאות והכנסות משקי בית
בונה תקציב עבור המשתמש, מרגע ההתחברות ומאפשרת לקבל החלטות על בסיס נתונים פיננסיים מעודכנים

על פי נתוני הלמ"ס 42% ממשקי הבית שבבעלותם חשבון בנק, היו במצב של משיכת יתר בחשבונם לפחות חודש אחד במהלך 2018

bizibox
bizibox

חברת bizibox השיקה מערכת מתקדמת עבור משקי בית, שתסייע לנהל תקציב אישי ומשפחתי בצורה קלה ויעילה. המערכת זמינה להורדה כאפליקציית bizibox (ביזיבוקס) בחנויות גוגל ואפל. בנוסף, זמינה לשימוש גם באמצעות המחשב. השימוש ניתן חינם לחודש נסיון ולאחר מכן בעלות של 19 ₪ לחודש (בעבור חשבון בנק אחד).

אפליקציית bizibox מיועדת למשפחות ובתי אב, המעוניינים לנהל את התקציב שלהם בצורה חכמה תוך שליטה על ההוצאות וההכנסות באמצעות כלי מאובטח, פשוט ויעיל. המידע מתעדכן על בסיס יומי בהתאם לנתונים הפיננסיים האישיים, תוך הסתנכרנות מלאה וריכוז כל הנתונים של תנועות המתבצעות בחשבונות הבנק וכרטיסי האשראי וללא הגבלה באיזה בנק מתנהל החשבון או באיזה כרטיס אשראי (בנקאיים, חוץ בנקאיים וכרטיסי מועדון(.

אפליקצייה זו מאפשרת ניהול תקציב על פי קטגוריות (כגון הוצאות מזון, ביגוד, פנאי ועוד) ומעקב יומי/שבועי/ חודשי אחר ההוצאות כולל קבלת התראות לגבי חריגות בזמן אמת, בהתאם לרף שקבעתם מראש לגבי כל קטגוריה. כך כל משפחה תוכל להתנהל בזהירות ולא לחרוג מהתקציב שהקציבה לעצמה. האפליקצייה מאפשרת גם ניתוח הנתונים באמצעות גרפים פשוטים, השוואה לתקופות קודמות, תוך זמינות המידע בכל עת מהטלפון הנייד ומכל מחשב.

bizibox
bizibox

במקרה שלמשפחה יש יותר מחשבון בנק אחד ומספר כרטיסי אשראי, המערכת מאפשרת לרכז את כל הנתונים במסך אחד לקבלת תמונה כוללת וברורה. מעבר לניהול התקציב השוטף ניתן גם לנהל תקציב של הוצאות חד פעמיות כגון חתונה, לימודים באקדמיה, שיפוץ הבית, רכישת רכב וכד', באופן זהיר וחכם ומבלי להזדקק להלוואות מיותרות.

על פי נתוני הלמ"ס שפורסמו בשנת 2019, 42% ממשקי הבית שבבעלותם חשבון בנק, היו במצב של משיכת יתר (אוברדרפט) בחשבונם לפחות חודש אחד במהלך 2018, ול -5% מתוכם נחסם החשבון לפחות פעם אחת במהלך השנה. נתונים אלו מדגישים את הצורך בניהול תקציב ויכולת מעקב שעשויים לסייע ולמנוע מצבים כאלו. מרבית משקי הבית מתקשים לנהל תקציב כפי שצריך בשל ההוצאות הרבות והמגוונות, ההופכות את יכולת המעקב למשימה מורכבת. ההוצאות המגוונות כוללות התחייבויות רבות, כפי שמשתקף מן הנתונים של שנת  2018 – 27% משלמים משכנתא מדי חודש, 29% דיווחו שיש להם הלוואות מסוגים נוספים וישנה עלייה מתמדת של 4.3% בשימוש בכרטיסי אשראי.

bizibox
bizibox

מוטי כספי, מייסד ומנכ"ל חברת bizibox: "לאור הנתונים הנ"ל, אין ספק שבנייה וניהול של תקציב הם הבסיס למצב פיננסי יציב ומאוזן. מערכת bizibox מאפשרת מעקב מתמיד וניהול תקציב נכון ומראש. באמצעות התראות והודעות אישיות חכמות, המערכת מציעה יכולות ייחודיות המסייעות לעקוב אחר הוצאות חריגות או לא צפויות שקשה לשים לב אליהן בשוטף. לדוגמא: אם התשלום לחברת הכבלים עלה לאחר תקופת המבצע, בדרך כלל לא שמים לב לכך בשלל ההוצאות בכרטיסי האשראי. המערכת יודעת לזהות עליות של מעל 20% ומיד שולחת התראה לתשומת לבו של המנוי".

"אין ספק ששימוש במערכת חכמה המרכזת ומנתחת את ההוצאות השוטפות, יכולה לשנות את ההתנהלות הפיננסית של משקי הבית ולשפר את יכולות השליטה ובקרה בכל הנוגע לתקציב המשפחתי", מוסיף מוטי.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"הנוסע הפנימי" – דב פוקס תערוכת יחיד פתיחה חגיגית : שבת ה- 25.10.2025 בשעה 12:00 בגלריה Global Art רח' מרכז בעלי מלאכה 13 תל אביב אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי
"ברוב המקרים בספרים שלי הגיבור יורד אל תוך עצמו ומחפש...
גלריה צימבליסטה גאים להציג: עיוורים, אסורים, כפופים, עירומים עפרה צימבליסטה. אירוע פתיחה 30 באוקטובר 2025 מועדי התערוכה  30 באוקטובר 2025 – 31 בינואר 2026 גלריה צימבליסטה תל אביב
התערוכה "עיוורים, אסורים, כפופים, עירומים ", תיפתח בגלריה צימבליסטה בתל...
לראשונה בישראל משירי כוורת לילדים כל השירים. כל הסיפורים שירי הלהקה המצליחה בתולדות ישראל בגרסה מיוחדת שמונגשת לכל ילד יום שישי, 17 באוקטובר בהיכל התרבות תל אביב
שירי כוורת מתעוררים לחיים מחדש עבור הקהל הצעיר, במופע מיוחד,...
אולפנת אמית ישורון מצדיעה למשפחות המילואים ולמשפחות המפונות
לכבוד השנה החדשה, חילקו היועצות בשם כל קהילת אולפנת אמית...
ללכוד את הרגש והאור: "עודד לוי צילום" מציע חוויית צילום פרטית, עסקית ואמנותית ברמה אחרת
בעולם שבו כל רגע חולף הופך לזיכרון, הבחירה בצלם הנכון...
בדיקת קניה לרכב
בדיקת קניה לרכב - חוסכים כסף ודאגות עם דינמומטר
החשיבות של בדיקת קניה לרכב כאשר רוכשים רכב חדש או משומש,...
רגע לפני ראש השנה: תלמידי תיכון ביהוד ארזו חבילות מזון לקראת החג לזכרו של עידו זנו הי"ד
תלמידי שכבת י' מתיכון ש.פ.י ביהוד, בניהולו של אלי סלומון,...
תערוכה חדשה בגלריית האמנים ברמת אביב "אסיף"
'אסיף' הוא מועד של ליקוט, איסוף וברכה – רגע בשנה...
מול כ-70 שגרירים ודיפלומטים: איגוד לשכות המסחר מזהיר מפני בידוד כלכלי
דווקא בימי מתיחות דיפלומטית מול ישראל: עשרות דיפלומטים השתתפו באירוע...
עיריית בת-ים פותחת חלון לים התיכון: אירוע סוכות במחווה חגיגית לזמר הים-תיכוני באמפי בעיר
עיריית בת-ים מזמינה את תושבי העיר והציבור הרחב לאירוע סוכות...
דילוג לתוכן