לקראת הסתיו… כיצד להפוך את חדר הרחצה לספא ביתי מפנק בהשפעת מלונות היוקרה בעולם

לקראת הסתיו… כיצד להפוך את חדר הרחצה לספא ביתי מפנק בהשפעת מלונות היוקרה בעולם
צילום יחצ

אמנם ייקח זמן עד שנחזור לטוס לחופשות נחשקות ברחבי העולם אבל בקלות אפשר להפוך את חדר הרחצה לספא מפנק ובמראה יוקרתי בהשראת מלונות היוקרה ברחבי העולם ולהעניק חווית פינוק בבית.

צילום יחצ

לדברי המעצבת ענת אגסי, מנהלת תחום אדריכלים בחברת אלוני: " עם בואה של העונה הקרה ניתן בכמה צעדים פשוטים להפוך את חדר הרחצה למקום הכי מפנק – מקום להתרגעות, כניסה למתחם מנותק מהשאר, שמאפשר הנאה משימוש נוח ונעים ומחוויה אסתטית שעוטפת את החלל."

עיצוב ענת רגב צילום יחצ

אגסי מנדבת טיפים לשדרוג חדר הרחצה לספא ביתי לקראת הסתיו: 

  • מראה אחיד – חיפוי וריצוף החדר באריח אחד יצור מעטפת והמשכיות וישווה לו מראה מרווח ונקי.
  • אריחים מדוקקים – ישנה מגמה הולכת וגדלה של חיפוי באריחים גדולים במידות 100*300 ובעובי דק במיוחד המאפשר יישום על גבי החיפוי והריצוף הקיים. אריחים בגודל זה יתנו מראה נקי ועדכני.
  • ראשי טוש – ראשי טוש גדולים ומפנקים "ראש גשם" יעניקו תחושה עוטפת מחבקת ומחממת.
  • מראות מפיגות אדים– מראות מעוצבות שיש בתוכן גופי חימום פנימיים הגורמים להתאיידות האדים, כך שהאדים לא מצטברים עליהם.
  • מתקן לחימום מגבות – בעל ערך פונקציונלי וחוויתי. המתקן מהווה פתרון לתליית מגבות וגם מחמם את המגבות כך שמקבלים מגבת חמה ומפנקת ועל הדרך מחמם את החדר."
  • ברזים הם התכשיטים של חדר הרחצה – ברזים בגימורים שונים יכולים לתת את הנגיעה האחרונה בחדר, ברזים בצבעי שחור/ לבן יתנו מראה מינימליסטי ונקי, ברזים בגימורים מטאליים כמו זהב או נחושת יתנו מראה חם ויוקרתי.
  • תאורה חורפית– ראשי טוש מיוחדים עם תאורת לד צבעונית ובטיחותית המייצרים אוירה מיוחדת בחדר הרחצה . ניתן לבחור את הצבע שאנו רוצים בשעת המקלחת ( אדום, סגול, כחול וכו) או להפעיל על בחירת צבעים משתנה רנדומלית.
  • אביזרי אמבטיה המעניקים אווירת ספא -ניתן להכניס לחלל הרחצה אבזור המעניק אוירה ונותן גם מענה פונקציונלי למשל ספסל עץ במראה גושני יעניק אווירת ספא וישמש לישיבה או טיפולים שונים כמו פדיקור וכו , סולמות לתליית ואחסון מגבות, סלי כביסה מחומרים טבעיים כמו עץ או קש וכו .
צילום אלעד גונן
צילום יחצ
צילום יחצ
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
החלקת קרטין משקמת: הפתרון המושלם לשיער בריא
החלקת קרטין משקמת   החלקת קרטין משקמת היא אחת השיטות המתקדמות והמבוקשות...
בת-ים נצבעה כחול-לבן: אלפים חגגו את עצמאות 78 ברחבי העיר
ביום שלישי, 21 באפריל, חגגו תושבות ותושבי העיר בת-ים את...
לופט לאירועים: פתרון מושלם לכל סוגי האירועים
מקום לאירוע קטן   כאשר מתכננים אירוע קטן, חשוב לבחור מקום לאירוע...
סיכום הטקסים ביום הזיכרון תשפ"ו - פתח תקווה
אמש, ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל ולנפגעי פעולות האיבה התקיים...
מצדיעים וזוכרים: אלפים הגיעו לחלוק כבוד לנופלים בעצרת הזיכרון המרכזית ואירוע ״שרים לזכרם״ בבת-ים
עיריית בת-ים ציינה אמש (יום ב׳, 20.4) את פתיחת יום...
עיצוב שמלות כלה מותאם אישית לכלה המודרנית   
תופרת שמלות בעיצוב אישי כשמדובר בחתונה שלך, אין משהו חשוב יותר...
ארועי "נשים מדברות שכול" של ויצו מתקיימים ברחבי הארץ לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.
מפגשי "נשים מדברות שכול" יתקיימו זו השנה החמישי ברחבי הארץ...
אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה וחגיגות יום העצמאות תשפ"ו
טקסים מרגשים ביום הזיכרון ושפע של אירועים בשכונות העיר. מצ"ב...
אוצר המוסיקה היהודית, המחלקה למוזיקה ומרכז דהאן אוניברסיטת בר-אילן הפסטיבל "ימי מוזיקה יהודית" ה-14 ניגונים של תקוה ימים ג'-ו' 12-15.05.26 כ"ה עד כ"ח אייר תשפ"ו מנהל אמנותי ד"ר יובל רבין
דניאל זמיר, מורין נהדר, גלעד הראל ואיליה מגלניק, זמרי מדריגל...
עצמאות 78 בבת-ים: רשימת המקומות המאושרים להדלקת מנגלים
לקראת חגיגות יום העצמאות ה- 78 למדינת ישראל, עיריית בת-ים...
דילוג לתוכן