לקראת הסתיו… כיצד להפוך את חדר הרחצה לספא ביתי מפנק בהשפעת מלונות היוקרה בעולם

לקראת הסתיו… כיצד להפוך את חדר הרחצה לספא ביתי מפנק בהשפעת מלונות היוקרה בעולם
צילום יחצ

אמנם ייקח זמן עד שנחזור לטוס לחופשות נחשקות ברחבי העולם אבל בקלות אפשר להפוך את חדר הרחצה לספא מפנק ובמראה יוקרתי בהשראת מלונות היוקרה ברחבי העולם ולהעניק חווית פינוק בבית.

צילום יחצ

לדברי המעצבת ענת אגסי, מנהלת תחום אדריכלים בחברת אלוני: " עם בואה של העונה הקרה ניתן בכמה צעדים פשוטים להפוך את חדר הרחצה למקום הכי מפנק – מקום להתרגעות, כניסה למתחם מנותק מהשאר, שמאפשר הנאה משימוש נוח ונעים ומחוויה אסתטית שעוטפת את החלל."

עיצוב ענת רגב צילום יחצ

אגסי מנדבת טיפים לשדרוג חדר הרחצה לספא ביתי לקראת הסתיו: 

  • מראה אחיד – חיפוי וריצוף החדר באריח אחד יצור מעטפת והמשכיות וישווה לו מראה מרווח ונקי.
  • אריחים מדוקקים – ישנה מגמה הולכת וגדלה של חיפוי באריחים גדולים במידות 100*300 ובעובי דק במיוחד המאפשר יישום על גבי החיפוי והריצוף הקיים. אריחים בגודל זה יתנו מראה נקי ועדכני.
  • ראשי טוש – ראשי טוש גדולים ומפנקים "ראש גשם" יעניקו תחושה עוטפת מחבקת ומחממת.
  • מראות מפיגות אדים– מראות מעוצבות שיש בתוכן גופי חימום פנימיים הגורמים להתאיידות האדים, כך שהאדים לא מצטברים עליהם.
  • מתקן לחימום מגבות – בעל ערך פונקציונלי וחוויתי. המתקן מהווה פתרון לתליית מגבות וגם מחמם את המגבות כך שמקבלים מגבת חמה ומפנקת ועל הדרך מחמם את החדר."
  • ברזים הם התכשיטים של חדר הרחצה – ברזים בגימורים שונים יכולים לתת את הנגיעה האחרונה בחדר, ברזים בצבעי שחור/ לבן יתנו מראה מינימליסטי ונקי, ברזים בגימורים מטאליים כמו זהב או נחושת יתנו מראה חם ויוקרתי.
  • תאורה חורפית– ראשי טוש מיוחדים עם תאורת לד צבעונית ובטיחותית המייצרים אוירה מיוחדת בחדר הרחצה . ניתן לבחור את הצבע שאנו רוצים בשעת המקלחת ( אדום, סגול, כחול וכו) או להפעיל על בחירת צבעים משתנה רנדומלית.
  • אביזרי אמבטיה המעניקים אווירת ספא -ניתן להכניס לחלל הרחצה אבזור המעניק אוירה ונותן גם מענה פונקציונלי למשל ספסל עץ במראה גושני יעניק אווירת ספא וישמש לישיבה או טיפולים שונים כמו פדיקור וכו , סולמות לתליית ואחסון מגבות, סלי כביסה מחומרים טבעיים כמו עץ או קש וכו .
צילום אלעד גונן
צילום יחצ
צילום יחצ
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מפגש של זיכרון, ערכים ונתינה: סיירת סח"י בת-ים בערב מיוחד לזכרו של תומר נגר הי״ד
ברביעי האחרון התקיים במגדלור - החממה בבת-ים מפגש מרגש וייחודי...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025: נתניה מובילה עם 2,939 עולים שהגיעו לעיר במהלך השנה
למעלה מ־20 אלף עולים הגיעו לישראל ברקע המלחמה. כשליש מהם...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025:
תל אביב בין הערים המובילות עם 2,622 עולים שהגיעו השנה;...
חיבור בין דור העתיד לקהילה: יום התנדבות מיוחד בעמותת ברכת הכהן בבת-ים
התנדבות מרגשת ומלאת משמעות התקיימה בשבוע שעבר בבת-ים, כאשר חניכי...
שיתוף פעולה חוצה מתקנים - בחינת שיתופי פעולה להתמודדות עם משבר הפסולת בישראל
צוות ההנהלה הבכיר מפארק המיחזור חירייה - איגוד ערים דן...
השחקנית ויוצרת התוכן יסמין עמרי נבחרה לראשונה לככב בקמפיין למותג ביוטי בינלאומי
הקמפיין של המותג 'אלביב' מבית לוריאל פריז יעלה במדיה הדיגיטלית ושילוב...
מדריך לרכישת מחשב נייד גיימינג
מחשב נייד גיימינג - הבחירה המושלמת לגיימרים מחשב נייד גיימינג הוא...
בית בקהילה: הוסטל אקים בת-ים נחנך מחדש לאחר שיפוץ מקיף
ההוסטל המחודש, המשמש בית קהילתי לדייריו, נחנך באירוע בהשתתפות ראש...
חנוכה מואר במיוחד בבת-ים: אלפי תושבים השתתפו באירועים ברחבי העיר
ימי החנוכה בבת-ים היו חוויה עירונית עשירה, מגוונת ומחברת, עם...
פתרונות תאורה לבית ולחוץ
מנורות עמידה לסלון - שילוב של סגנון ותפקוד    הסלון הוא אחד...
דילוג לתוכן