לראשונה בעיר- עיריית בת-ים חנכה גן חדש עבור ילדי החינוך המיוחד במסגרת תורנית

לראשונה בעיר- עיריית בת-ים חנכה גן חדש עבור ילדי החינוך המיוחד במסגרת תורנית
דוברות עיריית בת-ים

הגן הפועל לראשונה בשיטת ABA, פתוח לכלל האוכלוסייה

צביקה ברוט, ראש העיר: "הגן החדש יספק שירותים פארא-רפואיים מקיפים לילדים, וישלב גם את משפחותיהם בעשייה החינוכית, על מנת לשפר את איכות החיים גם מחוץ לשעות הלימודים, ובמסגרות ההמשך"

השקת גן שתילים
דוברות עיריית בת-ים

בתחילת שנת הלימודים חנכה עיריית בת-ים, לראשונה בעיר, גן חדש עבור ילדי החינוך המיוחד במסגרת תורנית. שבוע שעבר נערך טקס חגיגי וקביעת מזוזה במקום. בטקס השתתפו ראש עיריית בת ים, צביקה ברוט, ובכירים בעירייה אשר ברכו על היוזמה החשובה של הקמת גן  לחינוך מיוחד חרדי בעיר.

את הטקס חתם בדבריו הרב רייסנר והודה לראש העיר, צביקה ברוט, על הירתמותו למבצע ועזרתו בכל הלוגיסטיקה הדרושה לפתיחת הגן, ובמסגרת הטקס העניק ארגון "שתילים" תעודת הוקרה לראש העיר ולכל השותפים הנוספים, בינם, מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, אלי יריב.

עד לפתיחת הגן החדש, משפחות דתיות וחרדיות לילדים בעלי צרכים מיוחדים נדרשו למצוא מסגרת מתאימה לילדיהם מחוץ לעיר בת-ים או לשלבם במסגרת מתאימה במערכת החינוך הממלכתית. הקמת הגן היא פרי יוזמת הורי ילדי החינוך המיוחד שפנו להנהלת העיר, והאוזן הקשבת של הנהגת העיר.

ראש העיר, צביקה ברוט: "אני שמח שתוך זמן קצר לאחר שנציגי ההורים חשפו את המצב בפני הנהלת העיר לנושא, הצלחנו להקים בצורה מהירה ויעילה גן ילדים ייחודי העונה לצרכי ילדי החינוך המיוחד ואורח חייהם הדתי. אני רוצה להודות למ"מ ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, אלי יריב, טל אסייג, מחזיקת תיק החינוך המיוחד, ורפאל ברנז מחזיק תיק החינוך החרדי, שבשיתוף הצוותים המקצועיים דחפו וסייעו לקידום הנושא. הגן החדש יספק שירותים פארא-רפואיים מקיפים לילדים, וישלב גם את משפחותיהם בעשייה החינוכית, על מנת לשפר את איכות החיים גם מחוץ לשעות הלימודים, ובמסגרות ההמשך."

אלי יריב, מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק החינוך: "הטיפול בילדי החינוך המיוחד חשוב  מאד להנהלת העיר . כזכור לפני כשנה הוקמה מחלקה לחינוך המיוחד באגף החינוך. עכשיו אפשרנו פתיחת גן שתילים לילדי החינוך המיוחד מהזרם הדתי, ובשנת הלימודים הקרובה נפתח עוד 6 גנים חדשים לילדי חינוך מיוחד המיועדים  לכלל האוכלוסיה".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קניון עופר רמת אביב במבצע מתנות לחג הפסח: רוכשים ב- 800 ₪ ומעלה ביום אחד מימי המבצע ומקבלים 4 מתנות שוות במיוחד!!
קניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר, יוצא במבצע מתנות...
"חגיגה בשכונה": עיריית בת-ים מזמינה את ילדות וילדי העיר לחגוג יום הולדת במרחבים מוגנים
עיריית בת-ים, תחת מחלקת קהילה, יוצאת בימים אלו בפרויקט "חגיגה...
עיריית בת-ים מחבקת את המשפחות המיוחדות: ערכות הפגה חולקו ברחבי העיר
עיריית בת-ים, בשיתוף מרכז המשפחות "מיה" במנהל הרווחה ובסיוע קרן...
״עליית האריות״: כ-50 עולים מצרפת ומבריטניה נחתו בנתב״ג בעיצומה של המלחמה, בטיסה מיוחדת של משרד העלייה והקליטה, הסוכנות היהודית והקרן לידידות
תוך כדי הירי הבלתי פוסק, כ-1000 אנשים מרחבי העולם ביקשו...
נשיא המדינה ביקר בנמל התעופה בן-גוריון וקיבל את פני השבים ארצה בטיסת החילוץ
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שני, כ״ז באדר,...
עיריית בת-ים מחזקת את משפחות המילואים: שמרטפייה לילדי המילואימניקים במבצע "שאגת הארי"
מתחילת מבצע "שאגת הארי", קהילת המילואים של בת-ים שוב מתייצבת...
בחירום כמו בשגרה: בצל מבצע "שאגת הארי" עיריית בת-ים ועמותת ש.ק.ל ישראל ממשיכות לפעול בעיר
בצל מבצע "שאגת הארי", עיריית בת-ים בשיתוף עמותת ש.ק.ל ישראל...
מעל ל- 200 פעילויות והתנדבויות לכל הגילאים: עיריית בת-ים מחזקת את החוסן הקהילתי ומזמינה את תושבות ותושבי העיר להצטרף לשלל הפעילויות במקלטים ברחבי העיר
מאז תחילת מבצע "שאגת הארי", עיריית בת-ים בשיתוף מחלקת קהילה...
*בצל המלחמה: משרד העלייה והקליטה מחלק תעודות עליה לעולים חדשים עד הבית*
משרד העלייה והקליטה החל ביוזמה מיוחדת לחלוקת תעודות עליה לעולים...
עיריית בת-ים מחדדת הנחיות: שמירה על המקלטים הציבוריים והעלאת מודעות לפצצות מצרר
בעקבות השיגורים האחרונים כחלק ממבצע "שאגת הארי" והמצב הבטחוני המתמשך,...
דילוג לתוכן